- Emoji Skoru
- 1.106
- Puanlar
- 148
beni sizden ayırmak istiyor ama nberr iyi mi olayım gene![]()
hıııııım o zaman iş değişir canıııım BİZİ KİMSE AYIRAMAZ YOLUMUZA KİMSE TAŞ KOYAMAZ
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni sizden ayırmak istiyor ama nberr iyi mi olayım gene![]()
ancak yetiştim tilki hatun napıyosun![]()
hoş geldin DOLMACIM ama ben diyetteyim yaaaaaaa bak canım istedi şimdi![]()
sizi bekliyordum hanfendi bakalım beni ekecekmi ekmiyecekmi diye ama benim dolma bacım geldii havuc gibi ekmedi beni![]()
hıııııım o zaman iş değişir canıııım BİZİ KİMSE AYIRAMAZ YOLUMUZA KİMSE TAŞ KOYAMAZ![]()
kız ben dolma değilim adresleri şaşırdınn dolmaaaaaaaaaaaaa bak seni görünce eli ayana dolaştı herkezin![]()
ayıp ettin hiç ekermiyim seni yetişecem diye uçtum resmen ivedi şekilde geldim![]()
kocam sizi kıskanmaya başladı hanımlar girmicekmişim bu siteye artık benim profilimden girecekmiş bak bak bak tipe bakk yazacakmısım hepinize gıcık gıcık lafla kocamdan sabotaja ugrarsam önceden haberini olsun![]()
oyyy ben seni yaradana kurban olurummm yavrummmmmmmmmmm![]()
ben geldiiiiiimmmmm![]()
Ayyyy çok güldüm yaaaaa nasıloldu o iş ya
bilemicemm kardeşşşşş ben tilki başş unuttun mu kızzz git bir yüzünü yıka gel![]()
hoş geldin dolmacım ama ben diyetteyim yaaaaaaa bak canım istedi şimdi![]()
AAAAA çok ayıpppppp ölede kocişine ben senin zevklerine karışıyomuyum ki deeeee![]()
beni utandırıyosun valla
Canım arkadaşım
Bittimi işler internetin başındasın eşin yine söylenmesin![]()
çok mersiii hoşbulduk
Benimde bu topiktekilere garezim varmış gibi her girdiğimde millettin karnı acıkıyor ama haklısınız bende inan kendi adımı gördükçe acıkıyorum![]()
bitti bitti o serviste anca gelir ozamana kadar ben sizle sohbeti tavana vurdururum![]()
o ilgi manyagıdır hep ister onu sevim öpim koklim ama koklamak için burnumuda dinlendirmem gerek dimi ama
![]()
dolmayıda severim sarmayıda![]()
aşk olsun sen unutulacak hatun musun ?![]()