evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

AHH BU AİLELER İŞTE CANIM İNSAN DOLUYO DOLUYO DOLUYO bazen patlıyo çok anlayışsızlar işte bu insanlar

hoşş geldin cano hele anlat bakim niye kavga ettin bu aralar havalardan mıdır sudan mıdır bilmem ama herkez kavga ediyor buna bende dahil

eşimin gezme ve motor tutkusu yüzünden aslında bunlarla alakası yok tamamen eşimin algılama uygulama problemi yüzünden çocuk olmadan önce heryere birlikde giderdik sonra çocuk oldu sanki ben bir ceza almışım evde kalmam gerekiyormuş gibi bi durum oldu dur dedim bi dkkk ben eğer evde kalmak zorundaysam sende çıkabilirsin fakat benim gidebileceğim yani bayanların olduğu yerlere gidemezsin sadece erkeklerin olduğu yere gidebilirsin ki ortamını çok iyi bilirim bu gözler neler gördü krizantem bildiğim için dedim sonra haklısın dedi öyle oldu erkekli ortamlara katılıyordu vs derken ist bula gittik ilk gün bu bi partiye gitti ertesi gün de bi konsere gitti barda haberim bile yok sustum aradan geçti 20 gün bu arada ben ablama kardeşime vs gidiyorum hep evdeyim yani tek başıma o yok yanımda çocuk la şimdi geçmiş karşıma bodruma gezi var motosikletle herkes eşiyle gidiyo bi bu tek ne işin var dedim başladı üste çıkmaya çalışmaya psikolojik hayatıma müdahale etme demezmi ayyy bir komiğime kaçtı o hayatını zindan ederim diye bi hafladım böyle konuşmuşduk böyle cevap vermişdin noldu dedim ne alakası var diye saçmaaa sapan ipe sapa gelmeyen gıcık bir cümle kullandı ya birde nerden öğrendi duyduysa en ufak bi konuşmamızda kendini haklı çıkarmak için öyle bi konuşuyosunki diyo ama her konuşmamızda istisnasız onuda dedi gene şöyle bi baktım ya içimde kahkahalar kopuyor haline öyle bi tırsıyoki çabalıyo çabaladıkça batıyo hayatına müdahale mi ediyorum o hayat seninmi sadece birde sürekli her konuşmamızda haklı çıkmak için öyle bi konuşuyosunki diyip duruyorsun ben malmıyım haklı olamazmıyım hepmi haksız olur bi insan okadarmı dangalak biriyim bundan sonra hayatına müdahale etmiyorum haklı çıkmamak içinde konuşmuyorum hürsün olay gezi arkadaşların ortamın dışarı çıkman deil senin düşüncesizliğin ve bana karşı yanlış davranışın dedim sustu ölee apışıp kaldı bu arada bir şey konuşurken insanlar savunmaya geçebilir haklı olduğunu düşünüyorsa ama haklı olduğunu düşünmüyorsa karşısındakine haklısın burda bunu yapmamam lazım vs gibi gibi şeyler söyler ama böyle hamsi gibi çırpınıp alakasız şeyler söyleyip karşısındakinin zekası ile dalga geçmezler dedim şuan oben böleyiz ahahahahah kızlar sizde çok hızlısınız bi çamaşır asayım ev topluyum dedim neler yazmışsınız ya

sende kuzenini arayıp senin o kafanı duvara sürter kıvılcım çıkartırım zorla tatilemi gelinir ya istemediğini belirtmişsin kaynananı niye arıyıpda kovdu diyo zaten çalışan insanın evine tatilemi gidilir çalışanın tatili cumhuriyet altını değerindedir of kaynananada hiç bişi demiyorum ağzımdan köpükler çıkacak çok seviyosa hizmet etmeyi kendi ağırlasın

ama yazık günah değil mi bee sensiz nerelere gidiyor bakim oo cocugu sen tek başınamı yaptın neden o sorumsuzca davranıyor sennn cok salmıssın bu konuda yaaa accık hakkını savun hatta evi inlet canım bebekli karısını nereye gidiyorda geziyor o aile babası artık

birde sürekli evde kalmasını bana bir lütufmuş gibi sunuyor ben zaten 24 saat evdeyim demezmi al kafasını duvardan duvara vur duruyonda banamı duruyon emeklisin keyfinden duruyon te alahım ya

boşver canım takma ya hep öyleler birşey olduğu zaman oğullarını arıyolar
aralarını açmak amaç başka birşey değil takıoz da noluoki boşver üzüldüğüne değmezz.

aralarını açmak amaç başka birşey değil takıoz da noluoki boşver üzüldüğüne değmezz.

öyle canım ama işte insanın huzurunu bozuyorlar

birde sürekli evde kalmasını bana bir lütufmuş gibi sunuyor ben zaten 24 saat evdeyim demezmi al kafasını duvardan duvara vur duruyonda banamı duruyon emeklisin keyfinden duruyon te alahım ya
öle olmazzzz accık seninle ilgilensin hayatı sadece kendi için yaşıyor
demiiiii hep hizmet hep hizmet bide karsılığını alsk çok kıymet bilirler
ben daha kıymet bilen ni bulamadım buldunuzda kızlar bana haber veri

üzüldüğüne değmezde olmuyo gene üzülüyoruzn

aslında korku değilde ne bilim ben anlamadım işine gelince çok cevaplar verip
laf sölüo valla..bişi bilmiş tansiyonum çıkar çıkıo inmio korkuolar bişi olacak diye.
bende bişi bulcam da biz genciz bize bişi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…