ooooooooo keyfe keder yorgunluk için çagarılırmı bundan sonra çagarmaz ama kv aglayarak insanların vicdanını oynuyor
artık kayıpederim falan soğuk davranır zaten bi süre görüşmeyiz
ooo hem suclu hem güclü
bu aileler ne istiyor yaa bizden
ellerinizi üstümüze atmasalar gül gibi gecinip gidicez
gelde içme demi canım sigara onlar olmasa gül gibi geçinip gitcz zaten
sen benim dün başıma gelenleri okumadın sanırsam
okuyamadım canım dur okuyayım kaçıncı sayfada
dün aksam beni kocamın kuzeni aradı burda anlatmıstım hani bayramda gelmek istediler ama ben istemedim kocamla tatil yapmayı düşünüyoruz diye kıvırdım buda gitmiş kv aramıs senin gelin bizi kovdu diye gece gec saatte kv arıyor sen böle öbölemi deidn ya dediysem dedim ki demedim ama kendi evim degilmi eşek gibi çalışıyorum Allah razı olsun ogluma desteksin demiyorda hizmet etmekten mi kaçıyorsun diyor canım okadar sıkıldım ki zaten bir çok şey üstü üste gelmişti birden patadım agladım kocam da beni karşıyakaya götüreyim seni dedi gel deniz kenarında yürüyelim dedi bende gittim ama nasıl agladım ya normalde umursamam takmam bile bir yandan yorgunluk bir yandan maddi sıkıntılar sanırım beni çok yordu kızlar kendimi çökmüş gibi hissediyorum dışardaa hep şen şakrak olma ya çalısırım cene hiç susmaz ama burası olmazsa sanırım aslında iç dünyamı kimseye anlatamıcam iyiki varsınız
sonra kocamla konustuk takma kafanı dedi gönlümü aldı gene şaklabanlık yaptı düzeltti moralimi hayatta tek destegim sanki kocam gibi düşündüm o an sanki dogdum an evliymişimde kocam hep yanındaymıs bana okadar cektirdi ama şimdi nerdeyse her mutlu anım onunla Allah razı olsun ondan
AHH BU AİLELER İŞTE CANIM İNSAN DOLUYO DOLUYO DOLUYO bazen patlıyo çok anlayışsızlar işte bu insanlar
hoşş geldin cano hele anlat bakim niye kavga ettin bu aralar havalardan mıdır sudan mıdır bilmem ama herkez kavga ediyor buna bende dahil
ya birde okadar sinir oldumki sen gelme demişssin diyor yav ben eşek gibi çalışıyorum kocamla belki baş başa tatile gidicem alla alla
eşimin gezme ve motor tutkusu yüzünden aslında bunlarla alakası yok tamamen eşimin algılama uygulama problemi yüzünden çocuk olmadan önce heryere birlikde giderdik sonra çocuk oldu sanki ben bir ceza almışım evde kalmam gerekiyormuş gibi bi durum oldu dur dedim bi dkkk ben eğer evde kalmak zorundaysam sende çıkabilirsin fakat benim gidebileceğim yani bayanların olduğu yerlere gidemezsin sadece erkeklerin olduğu yere gidebilirsin ki ortamını çok iyi bilirim bu gözler neler gördü krizantem bildiğim için dedim sonra haklısın dedi öyle oldu erkekli ortamlara katılıyordu vs derken ist bula gittik ilk gün bu bi partiye gitti ertesi gün de bi konsere gitti barda haberim bile yok sustum aradan geçti 20 gün bu arada ben ablama kardeşime vs gidiyorum hep evdeyim yani tek başıma o yok yanımda çocuk la şimdi geçmiş karşıma bodruma gezi var motosikletle herkes eşiyle gidiyo bi bu tek ne işin var dedim başladı üste çıkmaya çalışmaya psikolojik hayatıma müdahale etme demezmi ayyy bir komiğime kaçtı o hayatını zindan ederim diye bi hafladımböyle konuşmuşduk böyle cevap vermişdin noldu dedim ne alakası var diye saçmaaa sapan ipe sapa gelmeyen gıcık bir cümle kullandı ya birde nerden öğrendi duyduysa en ufak bi konuşmamızda kendini haklı çıkarmak için öyle bi konuşuyosunki diyo ama her konuşmamızda istisnasız onuda dedi gene şöyle bi baktım ya içimde kahkahalar kopuyor haline öyle bi tırsıyoki çabalıyo çabaladıkça batıyo hayatına müdahale mi ediyorum o hayat seninmi sadece birde sürekli her konuşmamızda haklı çıkmak için öyle bi konuşuyosunki diyip duruyorsun ben malmıyım haklı olamazmıyım hepmi haksız olur bi insan okadarmı dangalak biriyim bundan sonra hayatına müdahale etmiyorum haklı çıkmamak içinde konuşmuyorum hürsün olay gezi arkadaşların ortamın dışarı çıkman deil senin düşüncesizliğin ve bana karşı yanlış davranışın dedim sustu ölee apışıp kaldı bu arada bir şey konuşurken insanlar savunmaya geçebilir haklı olduğunu düşünüyorsa ama haklı olduğunu düşünmüyorsa karşısındakine haklısın burda bunu yapmamam lazım vs gibi gibi şeyler söyler ama böyle hamsi gibi çırpınıp alakasız şeyler söyleyip karşısındakinin zekası ile dalga geçmezler dedim şuan o ben böleyiz ahahahahah kızlar sizde çok hızlısınız bi çamaşır asayım ev topluyum dedim neler yazmışsınız ya
aaa senin hakkın yok canım dinlenmeye sen gelinsin !
ama yazık günah değil mi bee sensiz nerelere gidiyor bakim oo cocugu sen tek başınamı yaptın neden o sorumsuzca davranıyor sennn cok salmıssın bu konuda yaaa accık hakkını savun hatta evi inlet canım bebekli karısını nereye gidiyorda geziyor o aile babası artık
gelin zaten asker gibi uyumaz yemez çmez kalkmaz
sabahtan beri ağlıyorum dün o kadar temizlik yaptım canım çıktı tam süpürge acıcam saat 7 kayınpederim arıyo gel bize yemek yap eltimde orda kalıyo bu arada duvara köpük yaptık yorulduk ALLAHIM YA sinirden çatlaya catlaya gittim suratımı astım yemek yaptım bulaşık yıkadım geldim eve eşimle tartıstk bugünde annesi aramış bize yemek için surat yapıyo bilmem ne yarım saat kavga etmişler sonra aradı eşim beni sinirini benden çıkardı bıktım artık ya eşimle aramızda bi problem yok sürekli onlar yuzunden kavga ediyoruz
boşver canım takma ya hep öyleler birşey olduğu zaman oğullarını arıyolar
aralarını açmak amaç başka birşey değil takıoz da noluoki boşver üzüldüğüne değmezz.
öle olmazzzz accık seninle ilgilensin hayatı sadece kendi için yaşıyorbirde sürekli evde kalmasını bana bir lütufmuş gibi sunuyor ben zaten 24 saat evdeyim demezmi al kafasını duvardan duvara vur duruyonda banamı duruyon emeklisin keyfinden duruyon te alahım ya
ben daha kıymet bilen ni bulamadım buldunuzda kızlar bana haber veridemiiiii hep hizmet hep hizmet bide karsılığını alsk çok kıymet bilirler
boşver canım takma ya hep öyleler birşey olduğu zaman oğullarını arıyolar
aralarını açmak amaç başka birşey değil takıoz da noluoki boşver üzüldüğüne değmezz.
ya beni cok seviyorsun demek rüyalarında ffalan görüyorsan
evet bencede her şeyin farkında ama annesi laf yapacak diye korkuyor
halıları kontrol ettim canım maşallah işlerimiz ice artıyor para kazanmaya başladık şükür kız unuttun mu biz halı yıkamacıyz ya
hee ya döktürüyoruz ama sen yoksun özletme kendini canım ablacım arada gel yohuu varmısın yokmusun belli değil
ohaa o nasıl bir düşünce ya gel yemek yap insanın zıkkımın kökünü ye diyesi geliyor ama neyse
öyle canım ama işte insanın huzurunu bozuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?