Çarşaf çarşaf yazdım zaten.
Sonra da teli yüzüme kapatmamış öyle dedi.
Hakkımı helal etmiyorum dedim.
Anneme söyledim onu da yapma gelmiycez dedim dedi.
Ben de senin annen bile senden daha anlayışlıdır zaten merak etme dedim..
Aman haklısın sen tamam diyor bi de
Ama hala sinirliyim..
ya eve gidince o agir paketi bitircem kizlar ya biktim inanki su kaynanamlardan butun gun yoruldum zaten kayinp. aradi biz kopuk yapiyoz gel bize yemek yap aglaya aglaya sinirime geldim buraya bide kocama bagirdim telefonda biktim artik bunlarin yuzinden kocamla aram bozuldu bi evimde rahat yok her gun cagiriyolar canima yetti ya
pek anlayamadım dediğini :44::44:
ayy cok begendim yaaa bayıldım hatta allah nazarlardan korusun canım benim sizi
Sağol kuzum sağoll hepimiziaminnnnnnnnnnnn
ya eve gidince o agir paketi bitircem kizlar ya biktim inanki su kaynanamlardan butun gun yoruldum zaten kayinp. aradi biz kopuk yapiyoz gel bize yemek yap aglaya aglaya sinirime geldim buraya bide kocama bagirdim telefonda biktim artik bunlarin yuzinden kocamla aram bozuldu bi evimde rahat yok her gun cagiriyolar canima yetti ya
gel bize yemek yap emredersin deseydin sende.bana yapıolar sanki bizene ya
geliniz biz ya neyiz ki ben anlamadım ne amaçlı alıolar bu gelinlerii nolur bilen
mantıklı bişi söylesinnn..
Eki Görüntüle 1135736 Eki Görüntüle 1135737 Eki Görüntüle 1135738 Eki Görüntüle 1135739 Eki Görüntüle 1135740 Eki Görüntüle 1135741 Eki Görüntüle 1135742 Eki Görüntüle 1135743
Kuzummm alyanslarımı dün teslim aldımmm
Bu da söz mendili için yaptığım ahşap kutumun bitmiş hali ama annem söz mendili işini halledemediği için bende kaldı
cok basit kendilerine hizmet ettirmek için
sanırım öyle yaa evde kızlarına yaptırmaya bile kıyamıolar sen gelinsin yapıcann
ozaman aynı eve alaydınız yaa ayrı ev nie açıldı yaa.arkadaş ben
çok sinirleniorum ya
zaten eskiden birliik evdi önceden kv oturmayan gelinle kimse konusmaz dışlarlarmıs
ama şimdi tabi daha moderen olduk ama kanı hala değişmedi
gelin dedi eli işli olucak
ya bıraksınlar ya hiç yapmıcak değiliz tabi ama
bu şekilde emri vaki olunca sinirleniorum dün bizde
bahçedeyiz yemek yedik geç oldu falan neyse yukarı çıkınca bulaşıkları falan halleder
öle gideriz die düşündüm çıktı kv bulaşık yıkamış aşağa gelmiş laf yapıo kızlarına güya
ama kızım sana sölüorum gelinim sen anla nasıl sinir oldum eşimde dio
eve giderken durduk durduk gene laf ettirdik dedim ne var normalde çıkmıomuydum 2 kız
oturuodu ben çıkıodum işten geliodum yorgun yorgun bişşi demiolardı bile bıraksınlar da bu halimde
ben oturayım çıksam böle demezler yenge sen dur biz yapalım falann nedir bu yaaa..
vayyy kuzum birde iki kızı var hamile halinle senden bekliyorlar hee
bu senin kv git gide bn gıcıklaşmaya başladım
beklemezmi kız aradılar çağırdılar akşam gelin die ii dedik
eve gittim hiç birşey hazır değil ben girdim hemen saat olmuş 7
yine bırakmam ben hamileyim die hemen girerim herşeye ama bahçedeyken
yukarı da bi zahmet onlar çıksınlar yoruluom merdiven çıkınca yaşcada küçükler daha heee..
selam olsun kızlar ben kavga ettim bir hışımla geldim
ooooo byaa bir kötü hoşlanmadım bu durumdan sen den bu durumda hala iş bekliyorlarlarsa
accık vicdanlarını dinlesinler olmaz böle
sen o bebek için neler neler yaşadın bilmiyorlarmı sanki kocan niye bu kadar bazı seylere göz yumuyor ama erkekler anlamıyorlar ya bu kadr detaycı değiller düşünemiyorlar
evde kocam yaptırmıo ama anasının evinde de bişi demio dese bilio ki anası laf edicekk.
senin kaynanandan ben korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?