evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
evet canım 4 aylık..

yaşadıkların normal canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bende gebe kalabilmek içn uğrasıyorum gittigidiyordan ovulasyon testialmaya calışıyorum ama beceremedim kart numaralarınıda girdim cevap yok sinir oldum

rabbim gönlüne göre versinn inşş.neden alamıon ki acaba
kolay alınır aslında bende almak için çok niyetlendim hep ertledim
yada umursamadım sonra baktım mucizem geldii

rabbim gönlüne göre versinn inşş.neden alamıon ki acaba
kolay alınır aslında bende almak için çok niyetlendim hep ertledim
yada umursamadım sonra baktım mucizem geldii

ne güzel canım inşallah bizimkide gelir bi an önce

yok canım önemli değil bende zaten 10 gibi girdim çok kalmadım zaten
kuzum benimm özletme kendini ama yoksun bu aralar
bana bildirim gelmiyor ya hayırdır inşalah
msj larını sil canım benim msj bildirim kutun dolmustur ondan
Sevmemem icin sebep yok ki :)
kuzum benim bende seni sevirem cano
Yok canim burcum yay:))
anaaa balık burcu cok aglak olur kız
Günaydın kızçelerrrr

günaydın yavrum benim nber

günaydın kızlar bugün lily le buluştuk kendisi benim evime geldi çok hoş ve çok sevecen biri çok hanım cok begendim kişiliğini karakterini kendim için örnek gösterecgim ablalardan bir tanesi oldu onunla tanıstıgım yüz yüze görüştüğüm için cok ama cok mutlu oldum

Bu aralar beni cok zorluyo hamilelik bide sicaklarda bastirdi ice nazim niyazim tavan yapti valla hormonlarim sacmaliyo resmen :))

dur dur tahmin edeyim kocandan alıyorsun hırsını demiiii

Dogduguna pisman etdim onu dun gece tutdurdum dari istiyom diye gecede firtina cikti arabayida vermedim yuruyerek gitdi bi yandan firtina bi yandan yagmur islanmis kafasina dallar yapraklar faln vardi bi gorsen halini varya ölurdun gulmekten :))

Dogduguna pisman etdim onu dun gece tutdurdum dari istiyom diye gecede firtina cikti arabayida vermedim yuruyerek gitdi bi yandan firtina bi yandan yagmur islanmis kafasina dallar yapraklar faln vardi bi gorsen halini varya ölurdun gulmekten :))

kız yazık günah değilmi yaaa aaaa adama cektirdiğin çileye bak hele bende darıya bayılırımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…