evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

krizantem

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
11.020
2.473
448
öncelikle bütün banyalara merhaba diyerek konuyu açma sebebiyetimi açıklıyorum yazım konusunda şimdiden hatam olursa affola
bayan olarak okadar hayattın bize verdiği sorumluluklar varki her biri başka kişilik isteyen her bir konuda bam başka bir davranış sergilememizi bekleyen
koca cilveli alımlı bakımlı hahahayyyy diye evi gülüşüyle aydınlatacak bir eş çoğu ama dışarıda ise tam tersine hanım hanımcık uslu puslu bir bayan hiçç sesini çıkarmıcak hiççç arkadaşlarının yanında kendisine haksızlık yapılsa dahi susacak bir bayan neden yoksa sen edepsiz oluyorsun kocan susarsa ise kılıbık benim için ne büyük bir çelişki aslında o kılıbık diyen kocalarda evde neydeyse kedicik olmazlarmı :KK31:
kayınvalide ise oooo saymakla bitmez evinin temizliğini yapacak yemegini yapacak onunla altın gününe sürekli katılan ve her dediğini uygulayan oğlunun evinin sadece oğlunun evi olarak gören gelinin orda yaşadını yok sayan bu yüzden her türlü gelinin koyacagı düzene karsı olan bir düşünce birde bayan olarak bunlara gögüs geliyoruz yazık değilmi bizlere :KK14:
bebekler çoçuklar anlatmakla sıralanamam gece uyumazsın sabah uyumazsın buna rağmen herkez senden güler yüz ister herkez her şeyi bilir herkez çocuk büyütme konusunda anında uzman kesilir kimi kızar yanlıs yapıyorsun kimiside ayıplar kisimide arkadan konusur kadın bu sefer analık rolüne bürünüp sağlıgı hiçe atılmasına göz yumarak o bebeği büyütmeye çalışır yavrum sütü gelsin diye birde denemedikleri şey kalmaz ahh kıyamam annelerin ayakları cennet altı :KK46::nazar:
ee nereye geldik çalışmaya bu sefer kadın evde tantalar kopsa dahi çocugunu bırakmak zorunda kalsa dahi maddi durumu el vermediği için bazen bazende kendince çalışmak zorunda oldugu sebeblerden dolayı canımm yavruyu başka ellere bırakıp arkasına baka baka işe gider orda ciddi profesyonel olamaya çalışır heleki bayanlarda patronlarına cocugum hastalandı gimek zorundayım derse tamamen gözden düşerler okadar verdikleri emeklere yazık olur okadar yorulmanın ardından ....:KK14:
birde ev temizliği baş gösterir evin dagınık sa bebegin varmıs çalışıyormussun kendine bakman gerek kocan için onların hepsi bu cektiğin sıkıntıların hepsiii bir kenara atılıp görmezden gelinip aaa gelin pasaklı yemek bilmez temizlik bilmez diyee dedikodu çıkar
dedikoducuları saymıyorum arayı bozmak için fitne fesatcıları saymıyorum bilee
işimiz zor bayanlar hemde çok zorrrr :KK15:

EĞER SİZDE SIKINTILARINIZ VARSA KAPIMIZ HERKEZE AÇIKTIR BUYRUN GELİN HEm SOHBET EDELİM HEm DERTLEŞELİM HEMDE BURDA EVLİLİK HAKKINDA BİRBİRİMİZDEN BİLGİ ALIP DAHA ÇOK ŞEY ÖĞRENELİM
:nazar:BU KONU HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞ :nazar:
NOT: BU KONU AÇILDIĞI AN İTİBAREN HEPİMİZİNDİR BEN VARIM YOKUM FARK ETMEZ

:nazar:faat:nazar:

Son düzenleme:
Ben takipteyim..
Ben de tilkilik yapamadım,boşandım.
Böyle bir laf geçti başka bir konuda,konu aç da konuşalım dedik krizanteme:10:

Ben takipteyim..
Ben de tilkilik yapamadım,boşandım.
Böyle bir laf geçti başka bir konuda,konu aç da konuşalım dedik krizanteme:10:

valla ben evliliği aynı ipin ucundaki cambazlar varya ona benzetiyorum su evliliğim süresince bazen kocamdan bazen yokluktan bazende kv yüzünden cekmediğim şey kalmadı sen neden ayrıldın canım özel değilse tabi

konun hayırlı olsun canım güzel düşünmüşsün
bizim evliliğimizin tilkisi tabikide müstakbel eşim :1::1:
az değil o
ağzımla kuş tutsam yaranamam ona:26::26:

QUOTE=krizantem;35311132]valla ben evliliği aynı ipin ucundaki cambazlar varya ona benzetiyorum su evliliğim süresince bazen kocamdan bazen yokluktan bazende kv yüzünden cekmediğim şey kalmadı sen neden ayrıldın canım özel değilse tabi [/Q

kişilklerimiizn aile yapımızın farklı oluşu..Benim ve onun tecrübesizliği..Zor bir zamanda oluşum..Onun vefa göstermemesi..ailesinin baskısı..onun duyarsızlığı..çözüm arayışlarıma duyarsız kalışı..hiçbir istediğimi yapmak istemeyişi..
gibi...

Evliliğe alışma sıkıntıları işte..

Son düzenleme:
konun hayırlı olsun canım güzel düşünmüşsün
bizim evliliğimizin tilkisi tabikide müstakbel eşim :1::1:
az değil o
ağzımla kuş tutsam yaranamam ona:26::26:

sen cok sabirlisin biliyorum ben cogu seye gogus geriyorsun herkez keske senin kadar guclu olsa canim benim

QUOTE=krizantem;35311132]valla ben evliliği aynı ipin ucundaki cambazlar varya ona benzetiyorum su evliliğim süresince bazen kocamdan bazen yokluktan bazende kv yüzünden cekmediğim şey kalmadı sen neden ayrıldın canım özel değilse tabi [/Q

kişilklerimiizn aile yapımızın farklı oluşu..Benim ve onun tecrübesizliği..Zor bir zamanda oluşum..Onun vefa göstermemesi..ailesinin baskısı..onun duyarsızlığı..çözüm arayışlarıma duyarsız kalışı..hiçbir istediğimi yapmak istemeyişi..
gibi...

Evliliğe alışma sıkıntıları işte..

aileler isin icine zaten etmeseler olmuyo zaten ilk evlilik zamanlari tehlikeli oluyor bide onlar burunlarini sokunca sahtik sahpaz oluyoruz kocam bana zamaninda cok dedi dfol git ananin evine diye

sen cok sabirlisin biliyorum ben cogu seye gogus geriyorsun herkez keske senin kadar guclu olsa canim benim
ama anlayan mı varki
valla eşim benden hep şikayetçi
hep bişeylerime kabahat buluyor
ona yaranmak için yapmadığım şey kalmıyor
ve artık yorulduğumu hissediyorum

yemek yaparım güzel olmamış der
çayını meyvesini ayağına servis ederim
ola ki 2 gün yemek yapmayayım hemen yüzüme vurur.

biliyorsun zaten çalışıyorum
hem ev hem iş hemde mız mız bir koca işim çok zor.:50::50:

ama anlayan mı varki

kafayı yemiş sanırsam bu kocan ben de çalışıyorum bazen yemek dahi yapamıyorum okadar yoruluyorum ki anlatamam uzanıp uyuya kalıyorum bizimki ses çıkartamıyor ilk başta cıkrtıyordu ama öle kötü kavga ettimki diyemiyor artık sıkıyosa desin canıma tak etmişte benimde suda var kendisi çok mu dört dörtlük sen niye ondan şikayet etmiyorsun sen de zamanında böle yaptın diye biz bu sıkıntıları cekiyoruz niye demiyorsun :ssz:

ne olduki biz de dun birbirimize girdik dun gece eve 12 bucukta geldi diye

Ya artık varligmiz batiyo başka açıklaması yok... bana höt höt dışarda saci uzun görmesin valla kibarcik oluveriyo anında. .. aslında kibar bi insanmisin da bna bolesin dedim onlar senin gbi davranmiyo bna karşı dio yaa ölür müsün öldürür müsn?

ßůšr@

Ya artık varligmiz batiyo başka açıklaması yok... bana höt höt dışarda saci uzun görmesin valla kibarcik oluveriyo anında. .. aslında kibar bi insanmisin da bna bolesin dedim onlar senin gbi davranmiyo bna karşı dio yaa ölür müsün öldürür müsn?

ßůšr@

bu nasıl bir söylevdir herşey etkiye tepki doğar insan durduk yere kimseye gıcıklık yapma hemde senin yanında seni yok sayarak nasıl böle bir yüzsüzlük yapabiliyor ve sen bu kadar nasıl sakin kalıyorsun :ssz:

ama anlayan mı varki

Canım walla seninki de dayaklikmis ya buldun da bunuyo musn deseydin?

ßůšr@

bu nasıl bir söylevdir herşey etkiye tepki doğar insan durduk yere kimseye gıcıklık yapma hemde senin yanında seni yok sayarak nasıl böle bir yüzsüzlük yapabiliyor ve sen bu kadar nasıl sakin kalıyorsun :ssz:

Yoo sakinlik diil cok cildirdim bn de zmaninda ama zamanla değerden kaybediyosun işte o yüzden napiyosa yapsin demeyi başardım gözüme soka soka başkalarına inceliklerini yapıyo yapsın diyorum her kadına her işe güce sahip olabilir ama beni bi daha kazanması çok zor benim de onu kazanmak gibi cabam yok artık o yüzden böyle yani...

ßůšr@

Back
X