evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ayyy o n demek kız... :-(
Sen olmasan olur mu heç..? Sabır timsali yaa o açıdan seettim...

ßůšr@

şaka kız şakaaa sen düşündün mü benim sana sölediklerimi kocanla konuscan mı bakim bu böle gitmez muhakkak aranız düzelmesi lazım ömür böle gecmez insan mutlu olmak için evlenir üzüntüde yaşar ama evlilik içinde kocasıla arası iyi olduktan sonra faso fiso gelir hele de şimdi bebş te var sizin onu düşünerek konus bence

kim ben mi hocaaaa :17::17:
Ben ne anlarım hocalıktan kızzz :1::1:
Ama yeri geldinde bayanlar olarak itirazlarımızı doru şekilde anlatabildimizi ben zannetmiyorum çoğu zamandada zaten kendimizi doru bir şekilde anlatmamızada izin vermiyorlar tantana yapma diye ya bagarıyorlar yada basıp gidiyorlar :22::22:

evlilik tilkisi hocasısın hemde :27:
Evet kesinlikle haklısın uygun bi dille istemediklerimizi ifade etmeliyiz fakat cidden erkekler çok dinlemeyi sevmiyorlar işlerine gelmediğinden mi ne dediğin gibi hemen basıp gidiyorlar :10::10:

şaka kız şakaaa sen düşündün mü benim sana sölediklerimi kocanla konuscan mı bakim bu böle gitmez muhakkak aranız düzelmesi lazım ömür böle gecmez insan mutlu olmak için evlenir üzüntüde yaşar ama evlilik içinde kocasıla arası iyi olduktan sonra faso fiso gelir hele de şimdi bebş te var sizin onu düşünerek konus bence

Ya ne denirki..? Bunları yapma ben üzülüyorum uzuldukce de uzaklasiyorum mu diim... yani gerçekten bilmiyorum ki bunları yasadiktan sonra ne konusulur? Onlar senin gibi davranmiyo ki diyo yaa şaka gibi ödül olur konusmak istemek...

ßůšr@

evlilik tilkisi hocasısın hemde :27:
Evet kesinlikle haklısın uygun bi dille istemediklerimizi ifade etmeliyiz fakat cidden erkekler çok dinlemeyi sevmiyorlar işlerine gelmediğinden mi ne dediğin gibi hemen basıp gidiyorlar :10::10:

benim kocam cok evi terk ettii biz kavga ederkene uyuz ne olcak :22: kadınların genelde haklı olduklarında ceneleri çok açılır tabii bizde çogu zaman nerde duracagımızı bilmiyoruz onlarda aflarımıza karsılık veremeyince ya edepsizlik yapıyorlar yada basıp gidiyorlar işte :22:

Ya ne denirki..? Bunları yapma ben üzülüyorum uzuldukce de uzaklasiyorum mu diim... yani gerçekten bilmiyorum ki bunları yasadiktan sonra ne konusulur? Onlar senin gibi davranmiyo ki diyo yaa şaka gibi ödül olur konusmak istemek...

ßůšr@

ondan isteyecek olduğun şeyler nedir mesela ilgi göstermesi onun sana olan davranışlarını kıyasladında başkalarında onun gözüne kendini daha degersiz hisstmen vs bu yüzden ondan sogudunu söle böle evlilik olmaz de ikimiz bozduysak ikimiz düzelticez de eminim benim için bir proplem yok diyecektir kapatmaya calısacaktır ama sen benim için bunlar proplem ve beni rahatsız ediyor evlilik 2 kişiliktir ama sen tek kişilikmiş gibi davranıyorsun sıkıntın varsa kendin çöz diyip beni tek bırakıyorsun ama sorunlarımız hem senden hem benden kaynaklanıyor bu yüzden ikimiz çözmeliyiz de
tabiki konustuktan sonra hemen pat diyedüüzelmez ona karsı yüreğin ancak bu konusmadan sonra ders alırsa sana karsı davranısları değişirse yavaş yavaş ancak ısınmaya başlarsın tekrar
:31:

denizcim sana bu konuda katılamıyorum insanlar bence değişir bazen doru şeyi yapıp değişmeye yürekleri yetmez korkarlar yada üşenirler yada işlerine öle gelir ama istemezlerse öle olmayı öle bi değişirlerki biz karılarıda olsak yarın bir gün anada olsak hep erkekleri poh pohlamaya alışmışız erkek yaa ne yapsa erkektir yapar diyo geciyoruz dillendirmesek bile sanırım bilinç altımıza işlemiş her şeyi alttan alp nasl olsa değişmicek diye alttan alıyoruz kendimize yazık etmiyormuyuz :44::44:
valla krizcim
yaşadıklarımı az çok bilirsin değişseydi şimdiye değişirdi benim ki
ulan adam hayata küsmüştü onu terk ettim diye yeminler sözler sonra ne oldu aynı tas aynı hamam
ben katlanmayayım da ne yapayım
değişmiyor işte aynı

bak arabamızı sözüm ona sattı birisine 3 aydır tek kuruş parasını getirmedi ve ben kullanmadığım arabanın kredi borcunu ödüyorum başkaları gezip tozuyor arabamla
daha neler neler anlatmakla bitmez
ev sahibi çıkın diyor
eşim hiç oralı değil uufff bıktım eşimin akılsızlığından

Deniiiizzz sabırlı insan susma merdesin.?

ßůšr@
burdayım canım
işim oluyor arada :34:

Ayyy o n demek kız... :-(
Sen olmasan olur mu heç..? Sabır timsali yaa o açıdan seettim...

ßůšr@
yok yavrum yaa benden sabırlıları var ben ne çektim ki
mecbur sabredicez
allah ferahlığa çıkaracak inşallah birgün
bekleyip görücez

benim kocam cok evi terk ettii biz kavga ederkene uyuz ne olcak :22: Kadınların genelde haklı olduklarında ceneleri çok açılır tabii bizde çogu zaman nerde duracagımızı bilmiyoruz onlarda aflarımıza karsılık veremeyince ya edepsizlik yapıyorlar yada basıp gidiyorlar işte :22:

kluklarını çekmek gerek senin eşini :20: Evi terketmekte ne oluyomuş :20:
çene ayarımız yok insanı bıktırabiliyoruz :52:
Kavgaların dışında bide konuyla alakasız olacak belki ama her bayanda geçerli bu özellik bilemiyorum ama ben ve çevremdekiler bi şeyi anlatırken kısa öz anlatamıyoruz konuyu o kadar uzata uzata anlatıyoruzki sadette gelen kadar karşımızdaki erkek buhar olmuş uçmuş moduna giriyor yani :52::52::52:

valla krizcim
yaşadıklarımı az çok bilirsin değişseydi şimdiye değişirdi benim ki
ulan adam hayata küsmüştü onu terk ettim diye yeminler sözler sonra ne oldu aynı tas aynı hamam
ben katlanmayayım da ne yapayım
değişmiyor işte aynı

bak arabamızı sözüm ona sattı birisine 3 aydır tek kuruş parasını getirmedi ve ben kullanmadığım arabanın kredi borcunu ödüyorum başkaları gezip tozuyor arabamla
daha neler neler anlatmakla bitmez
ev sahibi çıkın diyor
eşim hiç oralı değil uufff bıktım eşimin akılsızlığından

burdayım canım
işim oluyor arada :34:

ana doru yaa siz ev arıyordunuz ben buldunuz sanmıstım bulamadınızmı yoksa :44:

kluklarını çekmek gerek senin eşini :20: Evi terketmekte ne oluyomuş :20:
çene ayarımız yok insanı bıktırabiliyoruz :52:
Kavgaların dışında bide konuyla alakasız olacak belki ama her bayanda geçerli bu özellik bilemiyorum ama ben ve çevremdekiler bi şeyi anlatırken kısa öz anlatamıyoruz konuyu o kadar uzata uzata anlatıyoruzki sadette gelen kadar karşımızdaki erkek buhar olmuş uçmuş moduna giriyor yani :52::52::52:

:52::52::52::52::52::52: ayyy evet yaaaa ben anlatınca bile kocam direk sölerrr off özete gel özete diye ne vara su cenemizden cekiyoz hee :ssz::ssz::ssz:

ana doru yaa siz ev arıyordunuz ben buldunuz sanmıstım bulamadınızmı yoksa :44:
aslında buluyoruzda kocamın ağır kanlılığından taşınamıyoruz
neyi bekliyorsa beyimiz
bıktırdı yeminlen
bak 3 gün iznim var taşınalım artık diyorum
acele etme diyor
:47::47:

aslında buluyoruzda kocamın ağır kanlılığından taşınamıyoruz
neyi bekliyorsa beyimiz
bıktırdı yeminlen
bak 3 gün iznim var taşınalım artık diyorum
acele etme diyor
:47::47:

ya deniz kocanı boğmaya karar verdinde çağır bni bende yardım edicem yeminle yaaa çok üşengecc :31::31:
neyi bekliyormus sordun mu bari

ya deniz kocanı boğmaya karar verdinde çağır bni bende yardım edicem yeminle yaaa çok üşengecc :31::31:
neyi bekliyormus sordun mu bari
kocamı boğmaya karar verirsem aklımdasın cano ahaahha:1::1::1:
ne bileyim acele etmemeliymişiz de bilmem nede
ulan adama evrak imzalamışsın bu ayın 30 una çıkmazsak adam hukuki yoldan hakkını arayacak diyorum
geçiştiriyor
bu ve daha bir sürü sorun
mesela kendisinin eskiden gelen bir borcu için benim adıma kredi çekmişti
ödememiş 3 ay boyunca takibe falan takılmışım falan filan

sabretmeyi öğrendim ben eşim sayesinde
durup bekliyorum herşeyde sonu nereye varacak diye:1::1::1:

:52::52::52::52::52::52: Ayyy evet yaaaa ben anlatınca bile kocam direk sölerrr off özete gel özete diye ne vara su cenemizden cekiyoz hee :ssz::ssz::ssz:

valla aynen öyle nesilden nesile böyle gidiyoruz annem böyle bizde öyleyiz allah nurlar içinde yatırsın canım babam:16: Derdiki yav sözün ne çok sonuç olarak ne olmuş sen onu de bakıyım derdi anneminde işine gelmezdi durur kalırdı hızını keserdi annemin :52::52:
Evliliklerde bu durum çok sorun oluyormuki yada kişiye göre mi değişir konuşmayı dinlemeyi seven biri için farketmezmiki ne diyosun profösörcüm :9::9:

kız kriz bu başlık nerden geldi aklına
çok komik olmuş ahahahah :1::1::1::1::1:

kocamı boğmaya karar verirsem aklımdasın cano ahaahha:1::1::1:
ne bileyim acele etmemeliymişiz de bilmem nede
ulan adama evrak imzalamışsın bu ayın 30 una çıkmazsak adam hukuki yoldan hakkını arayacak diyorum
geçiştiriyor
bu ve daha bir sürü sorun
mesela kendisinin eskiden gelen bir borcu için benim adıma kredi çekmişti
ödememiş 3 ay boyunca takibe falan takılmışım falan filan

:54:
ulan ne rahat adam yaa benim uykularım kaçardı ki zamanında kaçtı biliyorsun senet olaylarını kaynım sonunda adam oldu 40 o ödiyecek geri 10 bini bize ödemesi kalıyor okadar rahatladım ki deniz sorma anlatamam benim kocamda senin ki kadar sorumsuz o yüzden seni çok iyi anlıyorum her şeyi ite kaka yapıyor bende yoruluyorum bazen bir patlıyorum ki o patlayıs bırak gene sana kredi vermişler o kocacım denen insan yüzüden bana şimdi kredi kartı bile vermiyolar :22:

:54:
ulan ne rahat adam yaa benim uykularım kaçardı ki zamanında kaçtı biliyorsun senet olaylarını kaynım sonunda adam oldu 40 o ödiyecek geri 10 bini bize ödemesi kalıyor okadar rahatladım ki deniz sorma anlatamam benim kocamda senin ki kadar sorumsuz o yüzden seni çok iyi anlıyorum her şeyi ite kaka yapıyor bende yoruluyorum bazen bir patlıyorum ki o patlayıs bırak gene sana kredi vermişler o kocacım denen insan yüzüden bana şimdi kredi kartı bile vermiyolar :22:
yaaa ne işim olur bu saatten sonra krediyle kartla falan
eşim sayesinde onada bulaşmış olduk elhamdülillah :1::1::1:
allah size hayırlı kapılar açtı canım
valla işlerinizin yoluna girmesine çok sevindim

benim çok şükür ciddi bir maddi sıkıntım yok
ama ister istemez kısıtlanıyoruz yine
bu çokta önemli değilde
ahh kocam aahhh azcık yontabilseydim seni ne güzel olurdu:1::1:

Back
X