• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
:39::39::39::39::39::39::39::39::39:
şu an canım felaket bi şekilde sarma istedi of ya olsada bi tencereyi yerim :56:
Tencereyle birlikte :27::27:

annecim sarıp veriyo bazen bana bende buzluğa atıyorum canım isteyince yada misafir gelince çıkarı çıkarıp pişiriyorummmm :1::1::1::56:

ayşe hanım diyorsa unutulmıcak hatun dur krizantem öyledir ayşe ne diyorsa odur kardeşim ona göre :1::1::1:

bas tilki olmak kolay değillll:1::1::1: bak hem çalışıyor hem bize laf yetiştiriyor kızçe :1::1::1:

nereleri gezdin geldin bakam sen :ssz::ssz:

eczaneye gitmeme gerekti saolsun abim şifreyi yalnış yazmış onuda halledemedik :6::6:
Bizim burada sosyete pazarı açıldı yani yıllardır var yeni bişey değilde :9:
Oraya gittim herşey var ama yine bişey yok :52::52:
Oradan da bizim buraya bi güzellik salonu açılacak burada esnaflardan biri tanıdık sayılır yani kapıdan şöyle bi baktıyım dedim ama yüzbin dedikodu ile çıktım :27::27:
Geçen anlattığım bi abla vardı hatırladın mı onu kısmen tanıyomuş biraz bişeyler söyledi ben bişey söylemek istemedim neme lazım arada sonra ben kalırım kabağın büyüğü benim başımda patlar :52::52:

annecim sarıp veriyo bazen bana bende buzluğa atıyorum canım isteyince yada misafir gelince çıkarı çıkarıp pişiriyorummmm :1::1::1::56:

şu dipfirizler çok işe yarıyor ya annemde öyle yapar dipfirizde yok yok ne arasan var çat kapı gelene dört dörtlük çıkaracak yiyecekler :9::9:
Ama uzun tutmaz annem çok sakıncalı diye çabuk tüketiliyo zaten :39::39:
Anneninde ellerine sağlık ne iyi yapıyo arada bizide görse :27::27:

eczaneye gitmeme gerekti saolsun abim şifreyi yalnış yazmış onuda halledemedik :6::6:
Bizim burada sosyete pazarı açıldı yani yıllardır var yeni bişey değilde :9:
Oraya gittim herşey var ama yine bişey yok :52::52:
Oradan da bizim buraya bi güzellik salonu açılacak burada esnaflardan biri tanıdık sayılır yani kapıdan şöyle bi baktıyım dedim ama yüzbin dedikodu ile çıktım :27::27:
Geçen anlattığım bi abla vardı hatırladın mı onu kısmen tanıyomuş biraz bişeyler söyledi ben bişey söylemek istemedim neme lazım arada sonra ben kalırım kabağın büyüğü benim başımda patlar :52::52:

hatırladım hatırlamammı en güzelini yapmıssın zaten bayanlar bir yere gidip urayalım diyor gidiş o gid,ş arkalarından on kere aratıyorlar ben kuaföre gidince arkamdan ararlar hep kave içeriz accık dedikodu bakım falan kocam diyor gelmeyeydin ama nağim zaten gezip tozamyorum bizimde eglencelerimiz bunlar işte :1::1::1:

bencede bugün canım nasıl tatlı şeyler çekiyor yaaa agzım sulandı abur cubur yemegi özledim diyetteyim :17:

sorma diyete başladım bi ay sonra ttatile gidicem ama canım çokolata istiyoooo:56:

şu dipfirizler çok işe yarıyor ya annemde öyle yapar dipfirizde yok yok ne arasan var çat kapı gelene dört dörtlük çıkaracak yiyecekler :9::9:
Ama uzun tutmaz annem çok sakıncalı diye çabuk tüketiliyo zaten :39::39:
Anneninde ellerine sağlık ne iyi yapıyo arada bizide görse :27::27:

gelin canım bana aşk olsun sarma patisi yaparızzzz :56:

hatırladım hatırlamammı en güzelini yapmıssın zaten bayanlar bir yere gidip urayalım diyor gidiş o gid,ş arkalarından on kere aratıyorlar ben kuaföre gidince arkamdan ararlar hep kave içeriz accık dedikodu bakım falan kocam diyor gelmeyeydin ama nağim zaten gezip tozamyorum bizimde eglencelerimiz bunlar işte :1::1::1:

:9::9::9::9::9::9:
Evet doğru söylüyosun bizim çene her yerde her koşulda maaşllah susmaz :36:

KUŞADASINA canım kocamın evlilik yıldönümü hediyesi :16::16:
bizim yıldönümüzde yaklasıyor 2 sene olcaka aca benim kazma kocam bana süpriz yapacakmı yapmazsa valla fena küserim
:9::9::9::9::9::9:
Evet doğru söylüyosun bizim çene her yerde her koşulda maaşllah susmaz :36:
cenemizin yayları gevsek anam bizim :17::17::17:
işin zor valla canım ALLAH KOLAYLIK VERSİNNN
hiç geleyimde yardım edeyiim yokkk caya kahveye gelirisiniz ama :1::1::1:
yürü kalk krizcim ayşelere gidiyomuşuz davet etti o kadar gitmemek olmaz şimdi :27::27:
Sarma partisi yapacakmışız :52::52:

valla ben kaççak yer arıyordum seve seve gelirim :ssz::ssz::ssz:
ayşe gelebilirim demi alıyon mu kız beni evine :1::1:

yürü kalk krizcim ayşelere gidiyomuşuz davet etti o kadar gitmemek olmaz şimdi :27::27:
Sarma partisi yapacakmışız :52::52:

bana arkadaş lazım zaten sıkılıyorum evdeee siz gelin yeterki sarma da sararım dolmada yaparım:1::1::1::1:

bana arkadaş lazım zaten sıkılıyorum evdeee siz gelin yeterki sarma da sararım dolmada yaparım:1::1::1::1:

canın sıkılmazsa yani almıcannn bizi evine yane ölemiiiiiiiii :ssz::ssz:
dolma kuzum biz gitmeyekk bu bizi kendi amaçları için kullanacak :1::1::1:

bizim yıldönümüzde yaklasıyor 2 sene olcaka aca benim kazma kocam bana süpriz yapacakmı yapmazsa valla fena küserim
bizim ilk senemiz canım özel olsun dedik:1::1:

hiç geleyimde yardım edeyiim yokkk caya kahveye gelirisiniz ama :1::1::1:

kız yakın olsak hemen geleyimmmm
valla ben kaççak yer arıyordum seve seve gelirim :ssz::ssz::ssz:

alırım canım sen gel benimkini yolllarım anasına :1::1:

Hiç geleyimde yardım edeyiim yokkk caya kahveye gelirisiniz ama :1::1::1:

Valla ben kaççak yer arıyordum seve seve gelirim :ssz::ssz::ssz:

eşin sürpriz yapmadan sen yerinden kımıldamayı düşünmüyosun heralde demi:26:
Geçen sene nasıl geçmişti yıldönümünüz :28:
Davet etti ayşe daha ne soruyosun yürü gidelim çok acım ve çok canım istiyo sarma hadi şimdi zırlıycam bak :14::14::27::27:

Back
X