• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ooo sende benim gibimisin yaaa hep agrılımı oluyorrr böle
ben resmen yaz zamanı bile karnım agrıyınca battane yorgan yatıyorum

aynen öyle canım yaz kış farketmez benimde ayağımda pofidik terlikler kat kat giyinirim
ilk gün çok fena olurum mecbur rutine bindirdim yarım apranax alırım o şiddeti geçer ama zar zor ne çileler çekerim sonraki günler ve saatlerde işte böyle yoklar durur kah şiddetli kah az öyle böyle 6 7 gününü geçiririz işte :52::52::10:

aynen öyle canım yaz kış farketmez benimde ayağımda pofidik terlikler kat kat giyinirim
ilk gün çok fena olurum mecbur rutine bindirdim yarım apranax alırım o şiddeti geçer ama zar zor ne çileler çekerim sonraki günler ve saatlerde işte böyle yoklar durur kah şiddetli kah az öyle böyle 6 7 gününü geçiririz işte :52::52::10:

ayy bayan olmak her yönden zor yaa :50::50::50:

şimdi gene kv aradı sacma sapan konustu kapattı :22::22:
kocama çemkirdim gene
ayyy bu kadın beni deli ediyor yaa

kız bende bir bakışla otrtulacak göz varmı.ben ne kayınpederleri kv leri kocayı yola getirmiş kadınım:ssz: hepinizi çitir çitir yerim istanbulluyu duble yemiş oluyorum:1:

:):) ye canım ya ye napımmm istediğin kadarrr :1::1:

şimdi gene kv aradı sacma sapan konustu kapattı :22::22:
kocama çemkirdim gene
ayyy bu kadın beni deli ediyor yaa

ay delimi o yaa nie arıyor durmadan alla alla.. benim kv de bugün
çok iyiydi akşam yemeğe gidin siz bize benzemeyin falan diyo
dün tekirdağa gitmişlerdi bana köfte almışş yesin diye aman nazar değmesin dicem valla :nazar::nazar::nazar:

ay delimi o yaa nie arıyor durmadan alla alla.. benim kv de bugün
çok iyiydi akşam yemeğe gidin siz bize benzemeyin falan diyo
dün tekirdağa gitmişlerdi bana köfte almışş yesin diye aman nazar değmesin dicem valla :nazar::nazar::nazar:

kuzum seninki düzeldi benim ki bozdu kendini :19::19::19:

yakaladım sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(
kaçamazsnız bnden kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):54::54::54::54::54:

he valla doğru söylüyosun daşı alan peşimize düşer :52::52:
Krizcim sana oldu düzelmişti aranız niye yine bozulduğunu yazmışssın :5:

ya canı sıkılıyo saf saf konusuyo töbe töbeeee
valla yaaa
neymiş efendim dolmam ben kilo aldımmı araba alamamısız kendimize cart curtt böle varyaa tavan yapıyor sinirlerim o konustukca :19:

yakaladım sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(
kaçamazsnız bnden kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):54::54::54::54::54:

hahayyyy esess bak kim geldi kuzumm
hoş geldin şekerimmm :1::1::1::1:
evliysen ve dertliysen yerin burasıdır :1::1::1:

Back
X