az daha durursam benimkiler yorgan kemirecekAile saadetim bozulacak
Bende kaçtım hatunlar yarın görüşürüz adios amigos
![]()
heyyy figorooo nereye kaçarooooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az daha durursam benimkiler yorgan kemirecekAile saadetim bozulacak
Bende kaçtım hatunlar yarın görüşürüz adios amigos
![]()
alıntısız bana meraba dmişin ben görmemişim oradan çıktı konu ama çözüldü neyse artık krizinin dediği gibi gözümüzü dört açmamız gerek diğer yazılarıda taki etmemiz gerek:13::13::13:
aynen öle cnm :)
bende çıkıyorum k.ib tanıştımıza memnn oldum :)
dolmacım![]()
kızlar ben cıktım![]()
slm canım nerelerdesin gözükmüyosun
QUOTE]
canım ben girdiğimde hiç kimse olmuyo aksamları girebiliyorum bu aralar annemde falan kaldım yüğenim bende kalyo bu hafta tam bi kağos içindeyim yani akşamlarıda sayfa terk edilmiş oluyo resmen:100:
slm canım nerelerdesin gözükmüyosun
QUOTE]
canım ben girdiğimde hiç kimse olmuyo aksamları girebiliyorum bu aralar annemde falan kaldım yüğenim bende kalyo bu hafta tam bi kağos içindeyim yani akşamlarıda sayfa terk edilmiş oluyo resmen:100:
slm cnm![]()
A.selam tatlimmm :-*slm cnm![]()
iyiyim bitirimcim sen nasilsin :-*
nasılsın?![]()
anaaKime ne yazdım ben de bilmiorum:26:
ya sorma bizim pc de öle resmen beni sinir krizlerini sokuyıo dün aksam resmen yazıları kacırmıyım diyeAyy size yetisene ask olsun wallaa. Tabletmde uyuz zaten.
Oglisim uyandi. Karnini doyurimm. Snra ugrarimmm.
İyi aksamlar kizlaaar.
o senn güzelliğin cnm :)![]()
nreye cnm![]()
ohh ohhhhbenim kocam bir kere öle bişi yaptıda anasına sinirlendi benim o sırada sölediğim şeye ne biliyim yaa diye tersledi beni aaaoooovvvv gözlerimden ateş püskürttüm ama öle bi bakışı vardıki ağzından çıkan o lafları geri sokmaya çabaladı resmen yakalayamadı hepsine birden şarlamıştım bit kadar beyninizle bir işi haledemediniz stres mi yaptı oda gibi bişi demiştim
banyo fayanslarınıda ovdur ciflesin iyice
![]()
kamuoyuna gidip açıkalma yapacam dur sen herkes duysun kimse kapatmaz ağzımı![]()
yok kız çıkmadım çemkirme hemen çemkirme bugün şamar oğlanına döndüm ya
Esasında onlineydim yeşilimi görmedinmi ama yazamadım biraz işim vardı aybalam sakin ol lütfiiinnn![]()
kocan mı cemkirdi benimki gibiaz daha durursam benimkiler yorgan kemirecekaile saadetim bozulacak
bende kaçtım hatunlar yarın görüşürüz adios amigos
![]()
kız meraklı melagattt ben cıktım hemen sende tüy demi arkamdan accık okumada yaz senlen sohbet edemedikbende ufakdaan gidiyim öteki yerlerede bi göz atıyımda![]()
konuya geldiğinizde gözlük takın 4 göz olun öle gelinalıntısız bana meraba dmişin ben görmemişim oradan çıktı konu ama çözüldü neyse artık krizinin dediği gibi gözümüzü dört açmamız gerek diğer yazılarıda taki etmemiz gerek:13::13::13:
aybalam çıkmadım buradaydım![]()
yaa bosuna demiyorumm sayfalara bakın diyee nberrrrrbanada günaydın bende nereye gittin diyorum meğer çıktığını yazmışssın sayfaları kurcalamasak göremeyecez
öpüyorum dodamaaan![]()
ee hepimiz evli barklı insan olunca kocalar gelince mecbur bırakıp yemek yeme bulasık yıkama telaşına düşüyoruz canım benim yoksa bize kalsa inan sabaha kadar burda sohbet ederizcanım ben girdiğimde hiç kimse olmuyo aksamları girebiliyorum bu aralar annemde falan kaldım yüğenim bende kalyo bu hafta tam bi kağos içindeyim yani akşamlarıda sayfa terk edilmiş oluyo resmen:100:
kız bırak kocasıylan kavga etcek bizim yüzümüzdenheyyy figorooo nereye kaçarooooo![]()
ay ay ayy hele hele tülküee bakkk canım benim hepimizin topiği hakkında güzel düşüncelerin için cok teşekkürlerburası böyle hakiki geyik kafa dagıtıyoruz
bu arada ben seni takip ediorum oğluşun hastaydı bugün dimi:26: Allah şifasını versin yavrunun. bende çıkıyorum yarın grşrz
ben görmemişim canım benimaybalam çıkmadım buradaydım![]()
az daha durursam benimkiler yorgan kemirecekaile saadetim bozulacak
bende kaçtım hatunlar yarın görüşürüz adios amigos
![]()