• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bu tip koca çeşidi gördüklerimden söylüyorum deişiyor ama bi 40 45 de bazı koca tipleri varki 45 deviriyor gene deişmiyor ehlileşeceğine giderek çocukluğa iniyor bu sonuncusu benim koca tipim oluyo bir fantezi sitesinden kırbaç almayı planlıyorum kızlar kocamı motorunun üstüne bantlayıp kırbaçlar girmeyi düşünüyorum yermişin yemezmisin yoksa bu böyle olmayacak bu zevke yaşanmaz yani :27:

Ahhhh yarildimmm ufff bunedirrr yaaa kirbacmiii yeminlen cepten girmesem paylasacagim yuz ifadelerini sen anla :-):-):-):-):-)

...

aynen ben şuan neyden dolayı küs olduğumu unuttum onun bana karşı tavrına taktım öyle bir taktımki belki sorunumuz ayrılma nedeni deil çok basit sorun ama sırf öküzlüğünden dolayı özür dilemeyi bilmediği için gözüm hiç bişi görmüyor kardeşim gelecek bu akşam o gidene kadar vakti var yoksa gidecem ya bu 36 numara ayağıma kapanacak ya kapanacak yani okadar pis inat ettim yeter ya kafamda bi yarım damarım var onuda bu harcadı devrelerim yandı ya :27:
Bende inadim bu aksam babam bizde kalacak ona dua etsin yeminle yatak
Ari ayiriyodum isin ciddiyetini hala anlamiyo mal
bide canlısını dinlesen benden :))) çocuğun olmaz
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
kaç gel bize :9::9::9::9::9::9::9::9:
o odunu bırak

Ohhh kaccam kapi oldu iki sonra kovmayim ama gerci sen kovsan dorugun annesine kacarim :-):-):-)

...

Ohhh kaccam kapi oldu iki sonra kovmayim ama gerci sen kovsan dorugun annesine kacarim :-):-):-)

...

kız hala ayırmadınmı yatagını sen. ohh ne güzel adam bi halt anlamz tabi ceza sistemin yanlış :45:

...

yok gııııııııııııııııııııııııı kovmam ben kardeş kardeş yaşarız :9::9::9::9:

Ahhhh yarildimmm ufff bunedirrr yaaa kirbacmiii yeminlen cepten girmesem paylasacagim yuz ifadelerini sen anla :-):-):-):-):-)

...
başka yolu yok anam bunlar uslanmaz akıllanmaz benimkide ben buraya takıldıktan sonra bozuldu lan gayet iyiydi ha 48 yaş bunalımımı nedir ama ben anlamam bunalımdan kusura bakmasın telafi etmeye çalışıyo uygulamalı ama sözlü yook aç ağzınıda bi özür dile ya malmı ne o deilde kocama hakaretten içeri düşüecem ya bu son günlerdeki ettiğim hakareti toplasan 6 7 yıldır etmemişdim :27:
Verr gazi husmennnn ver gazii:-)

...

kız hala ayırmadınmı yatagını sen. ohh ne güzel adam bi halt anlamz tabi ceza sistemin yanlış :45:

ben normalde yapmazdım ama 3 gün oldu ayırdım sabah wc ye giderken kapıları öle bi çarpması varki uyanıyım diye :27:bende bu akşam arabasının motorunun benzinini çekmezsem adam deilim sabah b...k yutmuş kaz gibi kalsın ahahaha:27:

Back
X