• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ne yaptin kuzum da duzeldi yav

...

bişey yapmadm kuzum sadece sürekli bi gün beni bulamıcaksn dedim gidicem dedim annenlere mi dedi hyr tabikide oraya asla gidemm dedim kafasına yerleşti heralde düzeldi korkuyo yada gitmmden çünki dedimi yaparım bilir

:17: Sorma canım istemeden ağzımdan kaçanlar başka ben bazen arkadaşlarının önünde
kötü hissetsin, ben üzüldüm o da üzülsün diye bilinçli açıyorum çenemi.
Ama bu doğru bir şey değil farkındayım..
Yarı rahatlama yarı vicdan azabı karman çorman hissediyorum sonra.:ssz:

Ben kendimi ozaman cok rahatsiz hissediyorum yaaaa gercektem hem kocama rezil oluyorum hem baskasina hemde edepsizlik yapiyorum farkindayim yaneee
Ozmn kocamdan ne farkin kaliyoki demi ama

...

bişey yapmadm kuzum sadece sürekli bi gün beni bulamıcaksn dedim gidicem dedim annenlere mi dedi hyr tabikide oraya asla gidemm dedim kafasına yerleşti heralde düzeldi korkuyo yada gitmmden çünki dedimi yaparım bilir

Agzimdam cok buyuk laf soledim bir sene sana muhlet dedim eger duzelmezsen ben gidicem dedim gitt dedi sanki birakcamda birde sapsal sapsal guluyoo yaaa :-):-):-)

...

Ben kendimi ozaman cok rahatsiz hissediyorum yaaaa gercektem hem kocama rezil oluyorum hem baskasina hemde edepsizlik yapiyorum farkindayim yaneee
Ozmn kocamdan ne farkin kaliyoki demi ama

...

Ondan farkımın kalıp kalmaması umrumda olmuyor canım.
Benim canımı yakan her kimse benden çok üzülsün isterim kocam olsun, aşkından öleyim farketmiyor.
Birden düşman oluveriyorum.. Kinciyim dedim ya.. :1:

Ondan farkımın kalıp kalmaması umrumda olmuyor canım.
Benim canımı yakan her kimse benden çok üzülsün isterim kocam olsun, aşkından öleyim farketmiyor.
Birden düşman oluveriyorum.. Kinciyim dedim ya.. :1:

Bencekim ne hak ediyorsa ona gore favraniyorsun o senin canini acitinca bisey olmuyoda sen ayni seyleri yaptindami kinci oluyosun kendine haksizlikmetme

...

Cepten girmek ne guzlmiss yaaa kk yeni bir cep programi cikrmis super bir kac saatten beri sizlen cepten yazisiyorum yalniz bir kac seyi kotu olmus bana alintili yazinca alintilanlari goremiyorum

...

Bencekim ne hak ediyorsa ona gore favraniyorsun o senin canini acitinca bisey olmuyoda sen ayni seyleri yaptindami kinci oluyosun kendine haksizlikmetme

...

Ama sorsan onlar istemeden üzmüş oluyor ben isteyerek canım savunma belli:1:

ama senin benim durumlarından haberin yok sanırsam
ne zamandan beri seni burda göremiyordum kuzum nasılsın
benim kocayla 2 gündür kavga ettik sinir krizleri gecirtti bana :22::22::22:

aa noldu kuzuum :26: hayırdır :53:

Back
X