• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Olsun olsun iidir biraz mesafe daa çok özlersiniz...
Naz yapabldgin kdar yap..
Sen hamile diil miydin nası tmizlik yaptn kuzum yaa yorma kndini ev işi için...

ßůšr@

naz yapıodum işte gidince yapamıom şimdi gidince konuşuoz mecbur:50:
evet ama annem yaptı daha çok herşeyi kız kurban olurum nasıl yaptı görsen üşenmeden
sıkılmadan ne varsa kendş annen de var valla.ben yapabildiğimi yaptımm

Evet aramiza yeni gelenler vvar canim
Ufff canim sikknkennyoksunuz m moralim duzgunkennhepiniz bursasiniz yalarsam hepinizi yicemmm
Cok yorma kuzum kendini cokta ozletmee

...

ozaman yeni gelenler hoşgeldiler.
oooooo moraller düzelmişş ne güzelll sevindimmm
benmde kocam gtti naz da yapamıom.napım
canım yapılması gerekiodu annem geldi yaptı halılar camlar kapılar
ne var ne yok yaladı yuttu valla ne varsa kendini annende var.gerisi
yalannnn

Diyetlerde takıldığını biliyorum canım :34:

Gel sen de katıl muhabbete başka yerlere de elbet yaz ama gel yaz içini dök burada herkes evliliğinde yaşadıklarını yazı rahatlıyor birçok kişi taktik bile veriyor kendi hayatından örneklerle (evli olanlar yani)
Ben de bugun ben yokken ne konuşmuşlar diye bakıyordum ama pek okuyamadım işlerden, bir de bdvde bir topiğe takıldım kaldım:26:
sende durumlar nasıl??

Merhaba hoşgeldin aramıza:3:

Selam Dolma nasılsın görüşmeyeli???

canım biraz gerginlikten bunalmışsınız sanırım bir de devamlı birliktesiniz az biraz uzaklaş desem işler de yoğundur biraz karışık bir durum sanki:44:

ooooo Kayserililer topiğimizde kavuştur krizantem gör bunları:1:
sen nasılsın Büşracım?

Merhaba nasılsın görüşmeyeli? herhalde uzun zamandır sen de yoktun - işlerini hallet gel özletme kendini:34:

iim canım sen nasılsınnn.evet fazla gelmeiorum işyerindeki bilgisayarlar da sorun var
ondan dolayı giremiom yoksa işim fazla yok yani inş.gelicemm.:54:

sağol canım amin inşşş..
hoşbuldum zaten fırsat buldukça geliyorum buraya..
ben görmemişim demek ki canım 10gundur yoktum

of of burası ne olmus böle yaaa çalıştım bir gelim bakim dedim sayfalar tavan yapmıs 51 tane alıntım var hangisine yazıcamı sasırdım :1:
eee sen yoksun diye topiği sahipsiz mi bıraksaydık:1: dimi ama:34: hoşgeldin sefalar getirdin canım benim:29: özledik seni valla

iim canım sen nasılsınnn.evet fazla gelmeiorum işyerindeki bilgisayarlar da sorun var
ondan dolayı giremiom yoksa işim fazla yok yani inş.gelicemm.:54:
ben de iyiyim canım şükür, maşallah anneciğin bal dök yala yapmış evini güle güle kirlet :9: fırsat buldukça yaz biz burdayız:34:

ben görmemişim demek ki canım 10gundur yoktum

eee sen yoksun diye topiği sahipsiz mi bıraksaydık:1: dimi ama:34: hoşgeldin sefalar getirdin canım benim:29: özledik seni valla

ben de iyiyim canım şükür, maşallah anneciğin bal dök yala yapmış evini güle güle kirlet :9: fırsat buldukça yaz biz burdayız:34:

valla öyle yaptıı kendi evi gibi öle özendiki
otur diom dinlen yok uzak bide bana gidicekti de
bitmesi lazım die bi yer bırakmadı valla kv de bakmaya bile
gelmedi saolsunnn.

valla öyle yaptıı kendi evi gibi öle özendiki
otur diom dinlen yok uzak bide bana gidicekti de
bitmesi lazım die bi yer bırakmadı valla kv de bakmaya bile
gelmedi saolsunnn.

keşke herkes düşünse ama işte yorum yapılmıyor eşin için saygı duymaktan başka yapacak birşey yok

aile terapistine gitmeyi düşündün mü? ya da ya kendine çekidüzen ver ya ben gidiyorum gibi restler çeksen böyle durumlarda senin lehine olan çok şey var avukat olan birine danışalım hatta - haklarını öğren boşanmak için değil ama eşini dize getirmek için:34:
sanırım eşin hala seninle ayrı bir aile olduğunun ve birlikte büyüdüğü ailesinin bir tık geride olması gerektiğinin farkında değil
ya evli olan arkadaşlar daha güzel çareler sunarlar gelince

canım iki ay önce gittik..baya iyi oldu yani eşimde ordan çıktıktan sonra muthiş değişimler gördüm..
yalnız işte etkisi geçince yine eskiye dönüyo..yani bir dost tavsiyesiyle ya da bazı şeylerden ibret alıp bir hafta bal lokma oluyoruz..etkisi geçince yine aynı..
yani bu durum sadece ailesine yardım mevzuunda değil..mesela ev işlerinde yardım mevzu ya da benim fikirlerimi dikkate alma konusu, ya da nebileyim ben bunun kadınlarla rahat diyalog kurmasından rahatsız oluyorum mesela o konuda vs vs...
yani ben sürekli adama reset atıyorum ya da o bazı yakınındakilerden bişeyleri örnek alıp gaza geliyo..etkisi en fazla bi hafta..
malesef karakterinde olmadığı için bazı şeyler zorlamayla bukadar oluyo anacım..adamcaaz pişmemiş..karakteri oturmamış malesef..
şimdi okadar yazdım ama hakkını yemeyim evliliğin ilk aylarından 10 kat daha iyi şuan..ama zaten ozamanki hallerine nasıl sabretmişim ben bile şuan kendime şaşıyorum..ozamanki hatalarını tekrarlasa beni tamamen kaybeder...

Son düzenleme:
keşke herkes düşünse ama işte yorum yapılmıyor eşin için saygı duymaktan başka yapacak birşey yok

aman napayım bana dokunmasında naparsa yapsın.zaten kocam da
yok orda kalıorum mecburum şuan onun suratına geçen ay çok iyiydi gene orda kaldığımd
bu sefer bi soğuk anlamadım neden belki de bundan dolayıdır aman bananeee..

canım iki ay önce gittik..baya iyi oldu yani eşimde ordan çıktıktan sonra muthiş değişimler gördüm..
yalnız işte etkisi geçince yine eskiye dönüyo..yani bir dost tavsiyesiyle ya da bazı şeylerden ibret alıp bir hafta bal lokma oluyoruz..etkisi geçince yine aynı..
yani bu durum sadece ailesine yardım mevzuunda değil..mesela ev işlerinde yardım mevzu ya da benim fikirlerimi dikkate alma konusu, ya da nebileyim ben bunun kadınlarla rahat diyalog kurmasından rahatsız oluyorum mesela o konuda vs vs...
yani ben sürekli adama reset atıyorum ya da o bazı yakınındakilerden bişeyleri örnek alıp gaza geliyo..etkisi en fazla bi hafta..
malesef karakterinde olmadığı için bazı şeyler zorlamayla bukadar oluyo anacım..adamcaaz pişmemiş..karakteri oturmamış malesef..
şimdi okadar yazdım ama hakkını yemeyim evliliğin ilk aylarından 10 kat daha iyi şuan..ama zaten ozamanki hallerine nasıl sabretmişim ben bile şuan kendime şaşıyorum..ozamanki hatalarını tekrarlasa beni tamamen kaybeder...
hemen hemen krizantem gibi yazmışsın yani erkekler zamanla kıvaa geliyormuş öyle demişti
alışkanlıkların davranışa dönüşmesi için devamlı tekrar edilmesi gerekir bence ilk zamanlar bir hafta sürse de zamanla alıştıkça yerleşecek
bence pes etme
kadınlarla samimi olduğunda empati yapmasını sağlasan? ne bileyim hani sen erkeklerle öyle olsan ne kadar kızar, köpürürdü bunu düşünmesi lazım ama düşünemiyorsa da düşünmesini sağlamak lazım sanki:34:

aman napayım bana dokunmasında naparsa yapsın.zaten kocam da
yok orda kalıorum mecburum şuan onun suratına geçen ay çok iyiydi gene orda kaldığımd
bu sefer bi soğuk anlamadım neden belki de bundan dolayıdır aman bananeee..

canım naber kuzucummm bayadır görüşemez oldukk..
oğluşun nasılll

canım naber kuzucummm bayadır görüşemez oldukk..
oğluşun nasılll

iim canım saoll gelemiorummm iş yerinde bilgisayarlar sıkıntılı bakamıorumm
kocam yok yalnızımm kv de kalıorummm moralsizimm.oğluşumm iidir heralde
daha gidemedim doktora işte inş.iidir.en yakın zamnda gidicem sen nasılsınnn.

iim canım saoll gelemiorummm iş yerinde bilgisayarlar sıkıntılı bakamıorumm
kocam yok yalnızımm kv de kalıorummm moralsizimm.oğluşumm iidir heralde
daha gidemedim doktora işte inş.iidir.en yakın zamnda gidicem sen nasılsınnn.
bende iyiyim şükür canım ya..
eşin iş için bir yeremmi gitti ne kadar zaman yok..ıyy tek başına zor olur kv dede ya..hoş yemek falan hazırsa bir yöndende iyi olur..ama işte senin kv biraz müdahaleci bir tip
hafta sonu annemle alışverişe çıktık..
bebişe kıyafetler aldık albüme ekledim bak istersen fikir olur sanda..
kendimede 1 gömlek 1 tunik birde pantolon aldım bayrama..

bende iyiyim şükür canım ya..
eşin iş için bir yeremmi gitti ne kadar zaman yok..ıyy tek başına zor olur kv dede ya..hoş yemek falan hazırsa bir yöndende iyi olur..ama işte senin kv biraz müdahaleci bir tip
hafta sonu annemle alışverişe çıktık..
bebişe kıyafetler aldık albüme ekledim bak istersen fikir olur sanda..
kendimede 1 gömlek 1 tunik birde pantolon aldım bayrama..

iş için canım 5 gün falan yokk aynen çok zor çok huzursuzum
ama mecburr evde kalamıorum kalsam da bırakmıolar.
ne güzel iyi yapmışınız bakım gördüm battaniye çok değilmi
her çeşitten almışınn hepsi çok güzel gle güle giydirmek nasip
olur inşş.sne açıksın ya bulmak kolay oluo ya kıyafet ben bulamıorum:50::50:

iş için canım 5 gün falan yokk aynen çok zor çok huzursuzum
ama mecburr evde kalamıorum kalsam da bırakmıolar.
ne güzel iyi yapmışınız bakım gördüm battaniye çok değilmi
her çeşitten almışınn hepsi çok güzel gle güle giydirmek nasip
olur inşş.sne açıksın ya bulmak kolay oluo ya kıyafet ben bulamıorum:50::50:

canım kışa denk gelicez battaniye lazım olacak kuzucum zaten 2 tane kalın battaniye 2 tanede ince battaniye aldık kundak yapmak için..bizde etek bezi derler ona canım..
yani aslında lazım düşününce çok değil..
evet ya açıklara baya var kıyafet ama mesela sende benim aldıklarımın içine beyaz badi giyerek giyebilirisn canım olur yani

canım kışa denk gelicez battaniye lazım olacak kuzucum zaten 2 tane kalın battaniye 2 tanede ince battaniye aldık kundak yapmak için..bizde etek bezi derler ona canım..
yani aslında lazım düşününce çok değil..
evet ya açıklara baya var kıyafet ama mesela sende benim aldıklarımın içine beyaz badi giyerek giyebilirisn canım olur yani

orası öle gerçi kundak olacaksa evett ii.
artıkk bakıcazz bişekilde kombinn edicezz bizimde düğünler
falann varr olması gerekio yaniii amann kuzum zor işlerr
yaaa allah bize yardımm etsinn.

orası öle gerçi kundak olacaksa evett ii.
artıkk bakıcazz bişekilde kombinn edicezz bizimde düğünler
falann varr olması gerekio yaniii amann kuzum zor işlerr
yaaa allah bize yardımm etsinn.

Hosss geldin kuzummmmmm

...

hoşbuldumm canımmm
naber napıon durumlar nasıll.arada bi bakıom işte bende ya
bilgisayarlar hala yokk da bakamıom hiçç geri kaldım hepp.

Gec mec bosver onemli olan sen ve bebeksin biz hep burdayiz canim benim :-)

...

Back
X