• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Öncelikle günaydn :3:
Görmemişimdir dolmacım çünkü annemlerdeki pc çok yavaş donuyordu sayfayı takip edemedim

sanada iyi akşamlar olsun o zaman arkadaşım :8::8:
evet tabiki mutlaka öyle olmuştur..
sen yoklamanı almışssın bile bende bitiş yoklamasını alıyım bari :52:

Benm 4e gircek cnim yaa ekimde biz eskidik bayaa...

Bugun kavga eetik gene aslinda belkide abuk subuk sebeblerden bilmiyorum busraa kafam cok ama cok karisik bugun dagitilacak adresler vardi dedimki bak avukata gidicex sunu yapicaz bunu yapicaz falan diye sonra dun tamam dedi bunlari siralarken bugun ben halilari kontrol ediyorum dedi muhtara gidicem 1saate kalmaz gelirim dedi gidis o gidis
Iki saat oldu acti nevar dedi bende nerde kaldin deim bagardi cagardi ne o ben ona hesap soramazmisim geldi butun isler kaldi bak neden bu kadar sorumsux

Canim benim yaa kafana takmamaya çalış hammaddesi belli bunların.
Ya ben sana başta dedim ya kuzum bişeyleri duzelttim saniyosun ama yok adam olmuyolar...sana dedim ya ne yasadiysan 2yilda carp 2yle o ben oluyorum işte zamanla bişeyleri kapatmk halletmek çok daha zor olucak ben de az tilkilik yapmadım bu zamana getirebilmek için şimdi peşimden koşuyo biliyo musun iki haftadır.
Unutur muyum ben ama yaşadıklarımı. Bi kez tartışmaya kalk yine aynı odun olur ama erkek bu yaa...hep sen ii olcaksin bunu düşünüyolar...
Canım yapabilirsen iş yerine gitme...
Yok yapamadın hiç bi see yok gibi davrancaksin bişe mi yaptı tartışma tut kendini konusmuyo mu sen konuş ama böyle mesafeli ciddi hic olmadığın kadar resmî ol...canım cicim falan yok sadece ismini kullan bu bi kac gun boole gider sabredicksin...
Yemekten sonra odana geç dinlen müzik dinle kendine bakim yap bi uğraş bul yanımda dur diye dolancaktir pas verme hiç yaninda da dursan o yok gibi davran sabredemeyip kendi gelcek ayagna konuşmak için...

Bana hiç denk gelmdi yav...

ßůšr@
yok ya eskimedin zdaha dur :)
burda kayseri cıbadem has. diye topik var orda hep kayseriler

topikdaşlarım selamlar :3::3:
ooo sayfalar domuş muhabbetin gözüne vurulmuş yine :9:
biraz okuıyım bakıyım dedim ama olmadı imkansız :52::52:
herkese mutlu akşamlar diliyorum :32:
krizi kız nerelerdesin topiği bırakıp gidiyosun yoğunmuşssun bu aralar herkes yoğun :27:

topikdaşlarım selamlar :3::3:
ooo sayfalar domuş muhabbetin gözüne vurulmuş yine :9:
biraz okuıyım bakıyım dedim ama olmadı imkansız :52::52:
herkese mutlu akşamlar diliyorum :32:
krizi kız nerelerdesin topiği bırakıp gidiyosun yoğunmuşssun bu aralar herkes yoğun :27:

Acayip yogunum kuzum valla canm cikiyor cepten senin yazdigini gordumde geldim

...

Inan bu saatte hala calisiyorum kuzum simdi hali indirdik bir teslumattan sonra eve gecicem

...

tamam canım artık müsait olduğunda konuşuruz seninle laflamayı özledim ve konuşacaklarım seninle ama bende çıkarım zaten birazdan :10:
sizin aranız nasıl düzeldimi ne yaptınız

günaydınnn kızlarrrr bugün kimse gelmemişş
daha hayırdır nerede mllet acabaa :1:

:1:BUYRUN TİLKİLER:1:
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113::kkk::kkk::kkk::3::3::3::16::16::16:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:
[/CENTER]

Günaydın kızlarrrrrrr :3:
Dün akşam biraz moralsizdim nedense giresim gelmedi:50: Hadi bakalım yoklamada kimler var?

Günaydın canım nasılsın? Güzel yeğenimiz nasıl sağlığınız iyi mi?:49:

iim canım sağol 2 gündür mide bulantım var ya su çıkarıorum sabah kalktığımda
yanıo boğzaım falan onun dışında şükür.kuzumu daha göremedim 1 aydor falan
en yakın zamanda gidicez inş.şu bi sıkıntısı yok gibi :) sen nasılsınn

ay canım benim geçmiş olsun boğaz yanması reflü gibi birşey mi ki yoksa hasta mı oldun? Aman size birşey olmasın sen de bebeğin de iyi olun
Ben iyiyim şükür canım:16:

:1:BUYRUN TİLKİLER:1:
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113::kkk::kkk::kkk::3::3::3::16::16::16:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:
[/CENTER]

Günaydın kızlarrrrrrr :3:
Dün akşam biraz moralsizdim nedense giresim gelmedi:50: Hadi bakalım yoklamada kimler var?

günaydın cnm. hayırdır:26: neden moralsizdin.

günaydın hatunlar, gününüz güzel geçsin :nazar: sabahın 6 sında benim horoz oğlum öttü:1: az önce uyuttum. kahvemi aldım burdayım. kim var kim yok:ssz:

günaydın cnm. hayırdır:26: neden moralsizdin.
hoşgeldin canım - belli bir nedeni yok aslında kendimce öyle depresiftim geçti

günaydın hatunlar, gününüz güzel geçsin :nazar: sabahın 6 sında benim horoz oğlum öttü:1: az önce uyuttum. kahvemi aldım burdayım. kim var kim yok:ssz:
ben buradayım :3: oğluşun da maşallah dediğin gibi sabah horozuymuş :1: kuzucuk uyusun annesi ay kıyamam ben ona:16:

off cnm çok zor bu bulantılar. ben 8 ay kustum:50: hamileliğimin tadını çıkaramadım bu sebepden. umarım seninki geçicidir.minnak ellerini yerim onun.Allaha emanet yavrularmız.:nazar:

hoşgeldin canım - belli bir nedeni yok aslında kendimce öyle depresiftim geçti

ben buradayım :3: oğluşun da maşallah dediğin gibi sabah horozuymuş :1: kuzucuk uyusun annesi ay kıyamam ben ona:16:

hb şekerim havalardandır benimde gelip gidiyor :1:aman uyusun wallahi adını ateş koysam anca olurmuş. canıma okuyor :ssz:

ay canım benim geçmiş olsun boğaz yanması reflü gibi birşey mi ki yoksa hasta mı oldun? Aman size birşey olmasın sen de bebeğin de iyi olun
Ben iyiyim şükür canım:16:

yok canım kusunca oluo sabahları bi kaç gündür midem kötü yani
acı su gelio sanki boğazıma doğru hamilelik işte oluo bunlar.
sağlıklı olsunda bunlar gelip geçici şükür halime..

off cnm çok zor bu bulantılar. ben 8 ay kustum:50: hamileliğimin tadını çıkaramadım bu sebepden. umarım seninki geçicidir.minnak ellerini yerim onun.Allaha emanet yavrularmız.:nazar:

yoktu aslında geçmişti yani şükür yemeye başladım şükürler olsun
ama bi kaç gnüdr sabah kalktığımda midem ağzımda sanki sabah sabha bişide olmayınca
su çıkıo sadece senn kötyümüş benim ii ya çok şükür kusmadığım halde 8 kilo vermiştim
bide kussam çok nolurdu halim acaba..

Back
X