• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Selam arkadaşlar mutlu haftasonları herkese :3:
Ben bugün güzelce kalktım ve temizlik yapmaya niyet ettim gerçi henüz başlamadım :26:
Gne pozitif başladım ama şu an kafam şişti her hafta sonu mutlaka birşey çıkıyor zilim hiç susmuyor ama gelen gidenden değil ev sahibime ya da kızına gelen yanlışlıkla benimkine basıyor:47: megafon yok mutfak camından bakıp kim o diyoruz valla sinir bozucu hafta sonları bunu çekiyorum
Bir de matkap sesi beynimi deldi sanki - kaç saattir :36::36::36:
yahu hep hafta sonuna mı denk gelir nedense hafta içi hiç olmaz yani mesai sonrası da duymam birşey ama hafta sonu tüm gün gece gunduz bir tadilat bir iş bir zil çalma misafir vs.
Diyeceksiniz ki ev sahibinle konuş - inanın bu tür şeylerle aramı bozmak istemiyorum zaten geçen hafta güzelce bir ayar çektim ilk kez ve son olsun istiyorum kimseyi kırmadan güzelce halletmek lazım iyi niyetli insanlar çünkü...
Neyse biraz daha takılayım da sonra mutfağa girip bulaşıkları yıkamakla işlere başlayacağım:6::8::21:
Yoklamamızı da almadan geçmeyelim bakalım kimler var:3:

Buradakiler:
- Lily
- Dorugunannesi
- Ümitli

Olmayanları da en kısa zamanda aramzda görmek isteriz:
- Krizantem
- Dolma
- Deniz
- Tulipa
- Ayshe
- Bitirim
- Busralıaras
- 34ist
- İsyan
- Ezgi
- Faat
- Y_klbk
- Ecmel1987
- Balbocegi
- Lilyana
- Efuli_
- Eses
- Hkmet-Krkya
(Aklıma gelenleri yazdım sonrakileri de ilk sayfadan kopya çektim:17:)

snada iyi hafta sonları cnm kolay gelsin:16::16::16::16::16::16:

bebeğim seni sevdi :16::16::16::16::16::16::16:

bnde iyim saol cnm eşimin doğum günüde bugün nasıl bi pasta yapıym diye bakıyorm

oooo ben onu yeyim yeyim :52::56:
eşinin doğum günü kutlu olsun demek bugün parti var desene :23::23:
ben arkadaşımın doğum günü ona pandispanya kekinden olan bi yaş pasta yapacam güzel oluyor defalarca yaptım zaten..
biraz pratik krema olarakta puding kullanıyorum çok hafif oluyor salı günü inşallah yapacam resmi koyarım bi türlü yapamadım süpriz yapıcam ondan onun müsait olduğu an kolluyorum :27:
annemin çok zahmetli bi yaş pastası vardı eskiden hep yapardı çokta harikaydı tarifi bulursam veriyimi istermisin :28:

oooo ben onu yeyim yeyim :52::56:
eşinin doğum günü kutlu olsun demek bugün parti var desene :23::23:
ben arkadaşımın doğum günü ona pandispanya kekinden olan bi yaş pasta yapacam güzel oluyor defalarca yaptım zaten..
biraz pratik krema olarakta puding kullanıyorum çok hafif oluyor salı günü inşallah yapacam resmi koyarım bi türlü yapamadım süpriz yapıcam ondan onun müsait olduğu an kolluyorum :27:
annemin çok zahmetli bi yaş pastası vardı eskiden hep yapardı çokta harikaydı tarifi bulursam veriyimi istermisin :28:

çatal bıçaklamı yicen bebişimi :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
yok cnm ya eşim yiğenm ben ve babannem varız
pandispanya hiç yapmadım bilmiyom yani
olur cnm ver yaş pastayı

çatal bıçaklamı yicen bebişimi :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
yok cnm ya eşim yiğenm ben ve babannem varız
pandispanya hiç yapmadım bilmiyom yani
olur cnm ver yaş pastayı

çatal bıçakla yemiycem rahatsız edecem :27:
pandispanya kabarmayan incecik bi kek oluyor az yımırtayla yapılıyor zaten kreması muzu filan derken bayağı dodaman oluyo :9:
yıllar oldu annem yapmayalı bulursam tarifimi verecem sana az bekle :10:
senin aklında bi fikir var mı :28:

çatal bıçakla yemiycem rahatsız edecem :27:
pandispanya kabarmayan incecik bi kek oluyor az yımırtayla yapılıyor zaten kreması muzu filan derken bayağı dodaman oluyo :9:
yıllar oldu annem yapmayalı bulursam tarifimi verecem sana az bekle :10:
senin aklında bi fikir var mı :28:

yazık minnoşuma ama :(
baktımda keki yumuşacık oluyormuş onu yapsm acaba :)
bnm de bi yaş pasta tarifm varda keki kuru oluyo diye yapmak istemiyorm

yazık minnoşuma ama :(
baktımda keki yumuşacık oluyormuş onu yapsm acaba :)
bnm de bi yaş pasta tarifm varda keki kuru oluyo diye yapmak istemiyorm

denenmiş bişey yapta özel bi gün çünkü seninki kuruda olsa kremasıyla içine koyacağın meyve ile yumuşar ama en azından kendin denemişssin önceden onun için diyorum..
üsünüde güzelce süsle orda olsam süsleme işine bayılırım ben :32:

denenmiş bişey yapta özel bi gün çünkü seninki kuruda olsa kremasıyla içine koyacağın meyve ile yumuşar ama en azından kendin denemişssin önceden onun için diyorum..
üsünüde güzelce süsle orda olsam süsleme işine bayılırım ben :32:

acaba kürdanla üzerine delikler açıp 1 çay bardağı sütmü döksem kaşıkla yumuşar ozaöm dimi?
bnm kendi pastamı yapıym riske atmıyım kendimi ben meyve sevmediğim için çikolata ile süslerim:16::16::16::16:

acaba kürdanla üzerine delikler açıp 1 çay bardağı sütmü döksem kaşıkla yumuşar ozaöm dimi?
bnm kendi pastamı yapıym riske atmıyım kendimi ben meyve sevmediğim için çikolata ile süslerim:16::16::16::16:

ne koyuyosunda kuru oluyor öyle :52::52:
bende çikolatalı severim ama kek arasına muz koysan daha güzel olmaz mı muz ve çikolata çok yakışıyor hıııııımmm :39:
evet riske girme bence de eşine özel yapacan nede olsa:13:

ne koyuyosunda kuru oluyor öyle :52::52:
bende çikolatalı severim ama kek arasına muz koysan daha güzel olmaz mı muz ve çikolata çok yakışıyor hıııııımmm :39:
evet riske girme bence de eşine özel yapacan nede olsa:13:

tamm cnm tariflerin ve yardımn için saol ben gidip yapıym hazır olsun biran önce
çok saol görüşürz:16::16::16::16::16::3::3::3::3::3::3::3::3:

tamm cnm tariflerin ve yardımn için saol ben gidip yapıym hazır olsun biran önce
çok saol görüşürz:16::16::16::16::16::3::3::3::3::3::3::3::3:

rica ederim ne demek annemin tarifi de bulamadım zaten ona bakıyodum :15:
akşma en güzel bi güzel doğum günü geçssin iyi eğlenceler :54::3::3::3:

CNMSIN tabiki ettim hepimize ettim. umreye giden kimsen varmı.onlardan dua etmelerini ricaet kabeyi görünce yapılan ilk dua kabul oluyor. arkadaşım yeni hamile kaldı teyzesi etmiş duasını:)

aa ne güzel canım ya ama öle yakınlarımdan yokki her akrabayada sölenmiyo 2 günde çocuğu olmuyo diye yayılır :19:

öncelikle bütün banyalara merhaba diyerek konuyu açma sebebiyetimi açıklıyorum yazım konusunda şimdiden hatam olursa affola
bayan olarak okadar hayattın bize verdiği sorumluluklar varki her biri başka kişilik isteyen her bir konuda bam başka bir davranış sergilememizi bekleyen
koca cilveli alımlı bakımlı hahahayyyy diye evi gülüşüyle aydınlatacak bir eş çoğu ama dışarıda ise tam tersine hanım hanımcık uslu puslu bir bayan hiçç sesini çıkarmıcak hiççç arkadaşlarının yanında kendisine haksızlık yapılsa dahi susacak bir bayan neden yoksa sen edepsiz oluyorsun kocan susarsa ise kılıbık benim için ne büyük bir çelişki aslında o kılıbık diyen kocalarda evde neydeyse kedicik olmazlarmı :31:
Kayınvalide ise oooo saymakla bitmez evinin temizliğini yapacak yemegini yapacak onunla altın gününe sürekli katılan ve her dediğini uygulayan oğlunun evinin sadece oğlunun evi olarak gören gelinin orda yaşadını yok sayan bu yüzden her türlü gelinin koyacagı düzene karsı olan bir düşünce birde bayan olarak bunlara gögüs geliyoruz yazık değilmi bizlere :ssz:
Bebekler çoçuklar anlatmakla sıralanamam gece uyumazsın sabah uyumazsın buna rağmen herkez senden güler yüz ister herkez her şeyi bilir herkez çocuk büyütme konusunda anında uzman kesilir kimi kızar yanlıs yapıyorsun kimiside ayıplar kisimide arkadan konusur kadın bu sefer analık rolüne bürünüp sağlıgı hiçe atılmasına göz yumarak o bebeği büyütmeye çalışır yavrum sütü gelsin diye birde denemedikleri şey kalmaz ahh kıyamam annelerin ayakları cennet altı :emir_bebek::nazar:
Ee nereye geldik çalışmaya bu sefer kadın evde tantalar kopsa dahi çocugunu bırakmak zorunda kalsa dahi maddi durumu el vermediği için bazen bazende kendince çalışmak zorunda oldugu sebeblerden dolayı canımm yavruyu başka ellere bırakıp arkasına baka baka işe gider orda ciddi profesyonel olamaya çalışır heleki bayanlarda patronlarına cocugum hastalandı gimek zorundayım derse tamamen gözden düşerler okadar verdikleri emeklere yazık olur okadar yorulmanın ardından ....:ssz:
Birde ev temizliği baş gösterir evin dagınık sa bebegin varmıs çalışıyormussun kendine bakman gerek kocan için onların hepsi bu cektiğin sıkıntıların hepsiii bir kenara atılıp görmezden gelinip aaa gelin pasaklı yemek bilmez temizlik bilmez diyee dedikodu çıkar
dedikoducuları saymıyorum arayı bozmak için fitne fesatcıları saymıyorum bilee
işimiz zor bayanlar hemde çok zorrrr :15:
eğer sizde sıkıntılarınız varsa kapımız herkeze açıktır buyrun gelin hem sohbet edelim hem dertleşelim hemde burda evlilik hakkında birbirimizden bilgi alıp daha çok şey öğrenelim
:nazar:bu konu hayırlara vesile olur inş :nazar:
not: Bu konu açıldığı an itibaren hepimizindir ben varım yokum fark etmez

Eki Görüntüle 1141464

[sıze=3]:1:buyrun tilkiler:1:
baş tilki =>:113:krizantem:113:

yavru tilkiler
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:dolma:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:ayshe9388:113:

:113:faat:113:

:113:y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:lilyana_ :113:

:113: Efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:hkmt_krkya01 :113:

:113: Bitirim :113:
[/sıze]

selam kızçelerrrr :3::3::3::3::3::3::3::16::16:

herkese ne olmuş öyle yoklar :53:
pazar mahmurluğuna mı büründünüz :52:
zaten konu sahibemiz krizi başını çekiyor ne zmandır gelemiyor :19:
hani ayşe hani lilly hani bitirim hani doruğun annesi :15:
bi nevi yoklama da yapmış oldum kısmen de olsa :52:

valla bişey anlamadm ki cnm 11de geldi koçiş işten :(
hemen mum falan üflemedi yoktu zaten kesdik komşularla yedik:9::9::9::9:

nasıldı pastan tuturabildin mi peki :8:
dün ne oldu biliyomusun mutlak sana anlatmalıyım dedim..
parkta çok şişko bi bebek gördüm ama o kadar tatlıydıki boğum boğumdu manyak dedim gittim yanına sıkacam annesi bişey der diye biraz geri planda kaldım :52:
maşllah ne tatlı filan derken bi kadının da dikkatini çkmiş geldi amn ne tatlı dedi kollarını sıktı onu görünce ben de hemen atıldı çenesinin altını sıkmaya filan :27:
eti puf gibiydi tipi bi görsen :9:
kucağıma alıyım dedim hönk diye kaldım :53:
18 kiloymuş inan kaldıramadım yerinden :53:
1 yaşında ve 18 kilo aman allahım :53:
annesi alışmış tabiki hatta havada hoplatıyormuş bile :52:
ben yüzüslüğü ele alıp annesinin kucağındayken orasını sıkıyorum burasını sıkıyorum bi ara dalmışım çenesinin altını sıkarken bi baktım manyak bebek nereden öğrenmiş cimcik attı elime :52::52:

nasıldı pastan tuturabildin mi peki :8:
dün ne oldu biliyomusun mutlak sana anlatmalıyım dedim..
parkta çok şişko bi bebek gördüm ama o kadar tatlıydıki boğum boğumdu manyak dedim gittim yanına sıkacam annesi bişey der diye biraz geri planda kaldım :52:
maşllah ne tatlı filan derken bi kadının da dikkatini çkmiş geldi amn ne tatlı dedi kollarını sıktı onu görünce ben de hemen atıldı çenesinin altını sıkmaya filan :27:
eti puf gibiydi tipi bi görsen :9:
kucağıma alıyım dedim hönk diye kaldım :53:
18 kiloymuş inan kaldıramadım yerinden :53:
1 yaşında ve 18 kilo aman allahım :53:
annesi alışmış tabiki hatta havada hoplatıyormuş bile :52:
ben yüzüslüğü ele alıp annesinin kucağındayken orasını sıkıyorum burasını sıkıyorum bi ara dalmışım çenesinin altını sıkarken bi baktım manyak bebek nereden öğrenmiş cimcik attı elime :52::52:

tutdurdum hep yaptığım yaş pasta çünki :)
dayanamadın dimi minnoşu görünce :)
18kiloda baya kilolu obez olmuş bebekcik:(
bu yaşta 18 kilo çokkkkkk :(
demekki herkes senn gibi sıkıyo bebişi oda takdik öğrenmiş aferim ona fazla sıkana cimcik atıyo:16::16::16::16::16::16:
ohhhhhhhh iyi yapmış sana :9::9::9::9::9::9::9::9:
bnde ayın 24de istnbula gidicem ailemn yanına:10::10::10::10:

Back
X