- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
Aldimda ne oldu tam yicem tatlimi kaynananm ustune aci koyduuSen kocişi yanına aldın kızım ben o kadar yetenekli olamadım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldimda ne oldu tam yicem tatlimi kaynananm ustune aci koyduuSen kocişi yanına aldın kızım ben o kadar yetenekli olamadım :)
Aldimda ne oldu tam yicem tatlimi kaynananm ustune aci koyduu![]()
Heee sormaaa manisa bizeyakin bilin mi beni cok davet ettiler ama napcan bana katlanamazlar diye tefrif etmiyorum merhamet iste napcanHahahah laflarından kitap yazılır kız sen ne delisin :)
Heee sormaaa manisa bizeyakin bilin mi beni cok davet ettiler ama napcan bana katlanamazlar diye tefrif etmiyorum merhamet iste napcan![]()
Yok kiscem Ankarada ikamet ediyolar kendileriManisa da mı kaynananlar? :)
Istiyosan tanistirim sizi beraber konken oynarsinizManisa da mı kaynananlar? :)
Istiyosan tanistirim sizi beraber konken oynarsiniz![]()
Manisada ruh ve sinir hastaliklari hastanesi var sanirim ondan oyle yazdi bizimki puhahahahManisa da mı kaynananlar? :)
Manisada ruh ve sinir hastaliklari hastanesi var sanirim ondan oyle yazdi bizimki puhahahah
Oho ohoBenim kafa bi milyon ben ne bilirim deli yaaa hahahah
Bakırköy deseydi anlardım bizim dilden konuş kuzu![]()
Ahhh hislerimi tercumede edermiss bak bakManisada ruh ve sinir hastaliklari hastanesi var sanirim ondan oyle yazdi bizimki puhahahah
Ahahah bakirkoy az yol kathetmedim oralarda. Cocuklugumun hastaneleri.delilet hastanesi degil yanliz yanlis anlasilmasin. Orada baska hastanelerde varya ondan dedim yannniiiiuBenim kafa bi milyon ben ne bilirim deli yaaa hahahah
Bakırköy deseydi anlardım bizim dilden konuş kuzu![]()
Yeni tanistik ama az bucuk anliyorum artikin seni yaniiiiiiAhhh hislerimi tercumede edermiss bak bak![]()
Yok kardesimmben anlamamm delilik var sende azzAhahah bakirkoy az yol kathetmedim oralarda. Cocuklugumun hastaneleri.delilet hastanesi degil yanliz yanlis anlasilmasin. Orada baska hastanelerde varya ondan dedim yannniiiiu![]()
Oho oho
Yaaaa ya ben seyy immmm sey iste yeni ogrenmek bu dil
Yanlis oldu ise sey ltfenn yani sey uzgun ben![]()
Ama sen hic kendinden bahsetmedin inmisi cinmisin nerden gelir nerelere gidersin kocanla nasil tanistinYeni tanistik ama az bucuk anliyorum artikin seni yaniiiiii![]()
He yaa sevsinler tabiDilini sevsinler![]()
He yaa sevsinler tabiyorgunluk gectimi bari senin
heee bende cigdemm yiyom cigdem ne bilin miDaha iyiyim, çekirdek çitliyorum :)
Ne inim ne cinim bende sen gibi dunyalar guzeli bi annenin prenses kiziyim. 8 yil once esim olacak kisiyle tanistim ben istanbulluyum esim izmirli 3.5 yil flort donemimden sonra evlendik. Ben 4 yildir evliyim ve dort yila yakindirda avukatin yaninfa calisiyorum. Cocuk istiyorum bu arada da onunla ilgili tedavimde basladi hafta sonu hsg cektirdim. Oyle iste oldumu hanimefendi sorular varsa alimmmAma sen hic kendinden bahsetmedin inmisi cinmisin nerden gelir nerelere gidersin kocanla nasil tanistin
Calisiyomusun mesela yada benim gibi ismi ariyosun uff yorma beni nasil olsa artik anliyon![]()