evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Mutluluktan eser kalmadı şuan resmen bugun yoğunluktan nefes alamadım o derece çok yorgunummm mahfoldum kendş kendime nazar değdirdim güne güzel başlayalım dedik ama.:mad:
haa bu arada asıl sizz nereler desinizz kaç saat sonra cevap vermişsiniz bana dikkatimden kaçmadı:KK67:

İnternet kotasına takıldım bugün uyuz eetti bizimkisi, oondan arada bi giriyorum

Enerjin niye dustu kiscem hayirdir hee yaa bugun cok isim var sorma bacim :-):-)

Kac para geliyo net parasiki bu kadar tan tana yapiyor
abartısız iki saattir koşusturmaca geçti 10 dk oldu masamın başına geçeli mahvoldum yaa iyiki güne güzel başlayalım dedik okadar öpücükler sevgiler yolladık

abartısız iki saattir koşusturmaca geçti 10 dk oldu masamın başına geçeli mahvoldum yaa iyiki güne güzel başlayalım dedik okadar öpücükler sevgiler yolladık
Bazen cok havesli olunca nazar degdiriyosun kiscemm bugun benimde cok iyi gectigini soyleyemem cok durgunum aslinda birazdan da cikicam evde cok isim var ufff hic bitmiyor yaa valla icim kyildi benimde bugun

bugun bir derdim var bolumune bir bsksyim dedim anacim ne dertli olan varmiss icim bir tuhaf oldu ice enerjim dustu Allah huxurumuzu bozmasin kizlar

cayylarrrrrrrrr
index(2).webp

dun sapigimiz dadandi nevreste ablaylan bana tabiii sapiktaa isini biliyyy nede olsa hos gariyik :-):-):-):-)

Bazen cok havesli olunca nazar degdiriyosun kiscemm bugun benimde cok iyi gectigini soyleyemem cok durgunum aslinda birazdan da cikicam evde cok isim var ufff hic bitmiyor yaa valla icim kyildi benimde bugun
bugun bir derdim var bolumune bir bsksyim dedim anacim ne dertli olan varmiss icim bir tuhaf oldu ice enerjim dustu Allah huxurumuzu bozmasin kizlar

haklısın kuzum gerçekten zaten ben onları okuyunca halime bin şükrediyorum. Herkesin derdi var dertsiz insan yoktur muhakak ki bi sıkıntısı bi üzüntüsü vardır ama allahım dayanamıyacağımız dert vermesin.

haklısın kuzum gerçekten zaten ben onları okuyunca halime bin şükrediyorum. Herkesin derdi var dertsiz insan yoktur muhakak ki bi sıkıntısı bi üzüntüsü vardır ama allahım dayanamıyacağımız dert vermesin.
Heeee yaaaa gel seni bir opemde enerjin tavan yapsin :-):-):-):-)
Mucuk mucukkk :-):-):-)

Back
X