- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 37
Amin kuzum hava bu aralar gercekten soguk
Noliy kis sana senden fena enerjiksin
gunaydin kuzum patronlarin hepsi ayni
enerjikim bittii kuzum yaa mahfoldummm sizde hoşgeldiniz bu arada kaaç sonraa geldiniz hıhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum hava bu aralar gercekten soguk
Noliy kis sana senden fena enerjiksin
gunaydin kuzum patronlarin hepsi ayni
Mutluluktan eser kalmadı şuan resmen bugun yoğunluktan nefes alamadım o derece çok yorgunummm mahfoldum kendş kendime nazar değdirdim güne güzel başlayalım dedik ama.
haa bu arada asıl sizz nereler desinizz kaç saat sonra cevap vermişsiniz bana dikkatimden kaçmadı![]()
Enerjin niye dustu kiscem hayirdir hee yaa bugun cok isim var sorma bacimenerjikim bittii kuzum yaa mahfoldummm sizde hoşgeldiniz bu arada kaaç sonraa geldiniz hıhhh![]()
Kac para geliyo net parasiki bu kadar tan tana yapiyorİnternet kotasına takıldım bugün uyuz eetti bizimkisi, oondan arada bi giriyorum
hımm onuda okudum ne sinir şeyler patronlara zulümmm hepsini kafese tıkacaksın sonra rahat rahat özgürce çalışacaksın ahahhaİnternet kotasına takıldım bugün uyuz eetti bizimkisi, oondan arada bi giriyorum
iyiz kuzum sen nasilsin hos geldin bende seni merak ettim nerdesin diyeeKizlar mrb ne var ne yok iyi misiniz
abartısız iki saattir koşusturmaca geçti 10 dk oldu masamın başına geçeli mahvoldum yaa iyiki güne güzel başlayalım dedik okadar öpücükler sevgiler yolladıkEnerjin niye dustu kiscem hayirdir hee yaa bugun cok isim var sorma bacim
Kac para geliyo net parasiki bu kadar tan tana yapiyor
Bazen cok havesli olunca nazar degdiriyosun kiscemm bugun benimde cok iyi gectigini soyleyemem cok durgunum aslinda birazdan da cikicam evde cok isim var ufff hic bitmiyor yaa valla icim kyildi benimde bugunabartısız iki saattir koşusturmaca geçti 10 dk oldu masamın başına geçeli mahvoldum yaa iyiki güne güzel başlayalım dedik okadar öpücükler sevgiler yolladık
Kurabiye çaysız yenilmiyor, neden bize çay vermedin, boğazımızda kaldıbugun bir derdim var bolumune bir bsksyim dedim anacim ne dertli olan varmiss icim bir tuhaf oldu ice enerjim dustu Allah huxurumuzu bozmasin kizlar
Hee yaa bugunde hic cay icmedim kiscemmKurabiye çaysız yenilmiyor, neden bize çay vermedin, boğazımızda kaldı![]()
Olar bir röportaj vermişim. Laf atanlara cevabenHee yaa bugunde hic cay icmedim kiscemmkubisler senden sefim caylar benden ozaman
Ohoyyyy yenimi okudun sefimOlar bir röportaj vermişim. Laf atanlara cevaben![]()
Bazen cok havesli olunca nazar degdiriyosun kiscemm bugun benimde cok iyi gectigini soyleyemem cok durgunum aslinda birazdan da cikicam evde cok isim var ufff hic bitmiyor yaa valla icim kyildi benimde bugun
bugun bir derdim var bolumune bir bsksyim dedim anacim ne dertli olan varmiss icim bir tuhaf oldu ice enerjim dustu Allah huxurumuzu bozmasin kizlar
Hadi ya.. Ben dün girmedim, kafam kaldırmayacaktı, sessiz sakin oturdum evimdedun sapigimiz dadandi nevreste ablaylan bana tabiii sapiktaa isini biliyyy nede olsa hos gariyik![]()
Heeee yaaaa gel seni bir opemde enerjin tavan yapsinhaklısın kuzum gerçekten zaten ben onları okuyunca halime bin şükrediyorum. Herkesin derdi var dertsiz insan yoktur muhakak ki bi sıkıntısı bi üzüntüsü vardır ama allahım dayanamıyacağımız dert vermesin.
Heee ozelden yazdi bizeee yeni uye bir tane bile msj atmislik yok kazen saolsun aninda el koydu tirmadim degil ama gece gece yuregim hopladiHadi ya.. Ben dün girmedim, kafam kaldırmayacaktı, sessiz sakin oturdum evimde![]()