Evlilikte ya fark..Fikirlerinize ihtiyacm var

• Konu Sahibi Konu Sahibi ranuna11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ranuna11

Ziyaretçi
Arkadaslar evlilikte yaş farkı sizce iyi mi kötümü..mesela 9 yaş..kendisi eğlenceli esprili güler yüzlü bi insan..29 yasında..fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var..bnm için iimi olur kötümü fisfisfis

9 yaş çota buyuk degil aaama sen daha küçüksün ve ayak uydurabilcekmisin hep o senden isticek..

Senin yaşın küçük canım
Ama 9 yaş büyük bir fark değil..
30 yaşındaki bir kadın ile 39 yaşındaki erkeğin ilşkisi sağlam olabilir.
Ama sen daha 20 yaşındasın..
iyi düşün derim.

valla kısmet bu işler ...benimle eşim arasında da yaklaşık 9 yaş var...sorun olmadı bizim için ...yaş farkından daha önemli kriterler var evlilik için onlara bak derim ben...:asigim:

29 yaşında 9 yaş fark dediğine göre sen 20 olmalısınCADIARZU

sen biraz büyük olsaydın sorun olmazdı ama daha genceciksin ne işin var bu ihtiyar adamla:roflol:

"eğlenceli esprili güler yüzlü bi insan." böyle olan erkekler haala var.......tek o değil korkma

Son düzenleme:

anlaşabildikten sonra neden kötü olsunki :uhm: 9 yaş çok ta değil aslında bak ben sana şöle sölim kuzenim geçen ay evlendi kendisi 22 yaşında eşi 37 yaşında aralarında tam 15 yaş var önceleri hiçbirimiz istemedik aileden şiddettle karşı çıkanlar oldu fakat damadımızı tanımaya başlayınca zihinlerden bişiler silinmiş oldu haliyle...nişanlılık dönemi boyunca da yüzünü bir kere bile asık gördüm desem yalan olur şimdide çok mutlular umarım hep te böle devam eder demem o ki yaş çok ta problem değil aslında sadece sen onu yaşıyla değil kişiliğiyle bi ölç umarım mutlu olursun canımcım a.s.

bn şuan düşünme asmasındayım arkadaslar..hepiniz haklısınız..ama zaten hemen evlilk faln yok..olursa seneyeson aylara falan olur ki bn ozamn 22 ye girmk üzere olurum..ama yinede kararsızım

nasılsa düşünmek için daha çook zamanın var bişileri oluruna bırak bakalım zaten zaman gösterir herşeyi

dimi ama bu sefer de tanışma aşamasında karsıdaki bana iice bağlanır ve üzülür vazgecemez die endişe ediorum yani nebilim kimsenin üzülmesini istemem..oyuzden kararsızlığım

zaten gidişhatı az yada çok anlarsın sende ona göre davranırsın iyice tanıyana kadar seviyeli bi şekilde sürer arkadaşlığınız...belki ilk görüşte aşık oldu sana ne belli bunu bilemessinki...

valla bizim aamızda dağlar kadar fark var eşime :))
ama mutluyum Allah'a şükür lisede tanıştım bana nasıl baktı bilmiyorum ama çok olgun görünüyodum :))
4 yıl bitti evliliğimizde ondan öncede bir 3 yıl var

bence hiççte sorun değil 9 yaşşş
anlaşıyorsan devammmm
hiçbirzamn kendimden küçük erkelere bakamdım bana yaşıtlarım hala bile çocuk gibi geliyor akılları fikirleri oynaşta olgun seçç delikafadulden

aslında yaş farkının olması lazım.erkeğin biraz daha olgun olması lazım.eşimle benim aramda 10 yaş var..

Erkekler bayanlara göre daha geç olgunlaştıkları için bence sorun değil yaş farkı.

benimde eşimle aramda 10 yaş var ben 20 o 30 ve hiç sorun olmadı şimdiye kadar.. gayet mutlu ve uyumluyuz.... önemli olan sizin ne düşündüğünüz.. size uygun olup olmadığını, anlaşılabilecek biri olup oılmadığını en iyi siz anlarsınız..

Evlilik kulvarında yaş önemlı,en fazla 6 yaş olmalı arada,sonrasında anlaşmazlıkların arkası kesilmez..

valla şekercim zaten bu erkekler çocuk gibi oluyolar :umursamaz:
27 yaşından öncede pek olgunlaşmıyolar
o yüzden 29 yaş evlenmek için ideal bi yaş onun adına
ama önemli olan sen kendini evliliğe hazır hissediyormusun bunu düşün bence
yoksa aradaki yaş farkı çok abartılcak bi boyutta değil

önemli olan yaş değil bence kişinini olgunluğudur...kimi yirmi yaşında olur kişiliği oturmuş yaşından olgun davranabilir...kimi otuz yaşında olur hala sorumluluk sahibi olmaz ayakları sağlam yere basmaz...
bence kişiden kişiyede fark eder....çok ekstrem bi boyutta yaş farkı yoksa neden olmasın evlilikler...
sizinde 9 yaş o kadar abartılı değil dediğim gibi sende kişilik olarak ona yakın hissediyorsan kendini
aşılamıycak bir problem yokdur...

haklısınız hayırlısı olsun bakalım..tanıcaz görücez..uyumlu bi insanımdır oda öyle gözüküyor ama zaman gösterecek herşeyi..çok teşekkür ederimvereliniortak

bence 9 yaş fazla bir yaş değil ama burada önemli olan senin yaşının küçük olması.

bence iyi düşün,sonuçta yaşın daha küçük...

önemli olan kişiliği ve yaşam tarzı siz uyuşabiliyosanız hiç kafana takma ben 23 eşim 34 yaşındayız ama hiç onun yaşı aklıma bile gelmiyo çünkü hareketlerinde tavırlarında onu hissetmiyorm. sen 20 yaşındaysan zaten 22-23 yaşında bi adamla evlenemezsin çünkü o yaştaki erkekler daha çocuk oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…