Evlilikte yanlizlik..

Evet malesef haftada 5 gece, ve bu insAllah ocakda veya mayisda degisicek. Ama degisene kadarda boyle nasil olucak bilmiyorum..

Evet malesef haftada 5 gece, ve bu insAllah ocakda veya mayisda degisicek. Ama degisene kadarda boyle nasil olucak bilmiyorum..

Ben bekarken o şekilde çalışıyordum ama iki günde bir gidiyordum ben. Onda bile evde elimi bi işe sürmediğim halde hiçbir şeye takatim kalmıyordu. Sosyal hayat desen sıfır oluyor. . O yüzden eşinizi anlayabiliyorum. O da ekmek parası için uğraşıyor. Yoksa çekilecek dert degil. O yüzden haftada bir izlediği maçı da dert etmeyin bence. Çünkü ben dediğim gibi bekarken bile her şeyden elimi eteğimi çekmiştim.

Canim ben onu anliyorum ama mac izlemiyor o yorgunlugun ustune mac oynuyor, ve ps4 oynuyorr gec yatip gec kalkiyorr. Sabrediyorum, anlayis gosteriyorum ama hafta sonlari bencilce davrandigini dusunuyorum buda beni cok uzuyor..

Ayni durum ama bende cocuk yok hafta sonu tatil onuda macla ilqilenio bi ara konu acmistim o bizim eve gelen hep o kisiyle yine qörüsüyor kumam qibi heryerde cikio

A
yenı evlı erkek eşiyle bas basa olmak ıster cok ılgınc... helekı kaynınla nasıl rahat edıyorsunuz yenı evlısın sonucta banyo vs sorun
Bosver canm şimdi icimi döksem kendimi toparlayamam . icimdeki skıntıyı bi allah bilir

Benimde esim sabah 10 gbi gder (bazen daha erken) gece 12.30 da evdedir .7/24 calisiyor. Iki tane kizim var.Esim cok yardimci oluyor. Cok calismasina ragmen bizi ihmal etmez.Uykusunu almadan sabah erken kalkar, cocuklarla vakit gecirir ve ise gider. Bende gurbetteyim hep yanlizim hele aksamlar cok uzun dùsùn artik. Esimle bazi geceler flim izler yatariz. Yani onunda isi yorucu ama allaha sùkùr bizi ihmal etmiyor

insanlar işten arta kalan zamanlarında sevdikleri bazı aktiviteleri yaparak rahatlamak istiyorlar ama siz de haklısınız yani evli bir insanın eşine ve çocuğuna da vakit ayırması gerek, yoksa evli olmanın ne anlamı var.hem evlendiğine ve çocuk sahibi olduğuna göre aile hayatını seven bir insan olması lazım normalde, neden siz söylemeden sizinle bir şeyler yapmak istemiyor anlamadım.şu maç ve ps4 olayını bi konuşsanız "bir pazar maç izle bir pazar bizimle dışarı çık" vs gibisinden.

Ps4 ne nasıl bilmiyorum. Ama oyun konsolundan oynanıyorsa bir yerini boz. Ben olsam kırardım o neyse. Bunlar baştan çok fedakar olmaktan kaynaklanıyor. Her işi kenfinize vazife edinmekten.

Kusura bakma ama eşin de böyle olmasını istemezdi bence, kendin diyorsun gece çalışmadan önce böyle değildi diye... Ben de gece -gündüz demeden çalışılan bi sektördeyim, inan bana sandığından daha çok yoruluyorsun...

Gece uyumayıp gündüz uyuyunca uykunu alınır sanıyorsun, ama kesinlikle yanılıyorsun. Bazı hormonlar gece salınıyor, gündüz ne kadar uyursan uyu düzenin bozulunca o sürekli yorgunluk ve bitkinlik hali insana eziyet eder... Eşine destek ol bence, sakın bu sebeple suçlama... çocuğunuz ve eviniz için katlanıyor o da çünkü.
Bunun ötesinde kişisel şeyler varsa tabii ki kendisini suçlamadan kendi duygularını tarif et, anlayışlı olur bence...

sızınkı daha da beter bence evlı bır adaın yerı karısının cocugunun yanıdır, ayda yılda bır arkadaslarla bulusulur gerekırse eslı olarak buluşmalar ayarlanabılır ama her aksam her aksam esını evde bırakıp gıtmek olmaz...
kendısını hala bekar sanıyor galıba esınız, ben olsam asla ızın vermezdım ...
bır gun belkı cıkabılır cok ıstıyorsa ama kalana gunlerını benımle gecırmek zorunda , gecırmeyecekse neden evlendı kı ???

bilemedim ya, siz de haklısınız ama gece uykusunun yerini gündüz uykusu tutmaz derler.
o yüzden daha yorgun oluyor olabilir.

aynen hala kendini bekar sanıyo. çok sıkıldım karışmıyorum artık.

aynen hala kendini bekar sanıyo. çok sıkıldım karışmıyorum artık.
ama sıze yazık yaaa, emınım sız tek basınıza bır yerlere gıdeyım desenız ona da ızın vermez eger kı yanılıyorsam sızde eve kapanmayın gezın tozun, anlasın yaptıgının yanlıs oldugunu yoksa ılerde cocuk oluncada sız tekbasınıza kalırsınız ve o zaman o yuku yalnız kaldırmak cok daha zor gelır sıze...

mis gibi eşi varken neden erkek arkadşlarıyla vakit geçirmek istesinki bi adam.eşinizle ilk başlarda ilişkniz nasıldıkı sonradanmı oldu , siz mesala nasıl davrnıyorsunuz ona insan evde östrojen hormnu varken neden testron yogun oldugu ortama gitsinki .s

gece calısmalarında genellıkle olabılıyor boyle benım esımınde ısı duzensız saatlerı falan vardıyalı calısıyor ozellıkle gecelerı calıstıgında sabahları gelınce gece uykjusundan daha fazla uyuyor gunduz uykusu gece uykusu kadar dınlendırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…