- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
- 34
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Gece işi böyle maalesef. . Kendimden biliyorum. Her şeyden kopmuş hissediyor insan. Hiçbir şeye yetemiyor gibi oluyorsun. Ben amerika da yaşıyorum gibi hissediyordum :) milletin gündüzü, benim gecem. . Gündüze geçince düzelir inşallah.
Eşin her gece mi gidiyor?
başka derdim yok bütün sülalesı bende kalacak kimsenın hizmetcısı degılım ne genış kocan vrmışBen bununla ilqili bir konu. Paylaşmistim bi iki qun önce o da deqil kucuk kaynim bizle buyuk kaynimda iki qun sonra gelio. Tabi bi tane akrabasida var onu saymiom
Evet malesef haftada 5 gece, ve bu insAllah ocakda veya mayisda degisicek. Ama degisene kadarda boyle nasil olucak bilmiyorum..
Ben bekarken o şekilde çalışıyordum ama iki günde bir gidiyordum ben. Onda bile evde elimi bi işe sürmediğim halde hiçbir şeye takatim kalmıyordu. Sosyal hayat desen sıfır oluyor. . O yüzden eşinizi anlayabiliyorum. O da ekmek parası için uğraşıyor. Yoksa çekilecek dert degil. O yüzden haftada bir izlediği maçı da dert etmeyin bence. Çünkü ben dediğim gibi bekarken bile her şeyden elimi eteğimi çekmiştim.
Ayni durum ama bende cocuk yok hafta sonu tatil onuda macla ilqilenio bi ara konu acmistim o bizim eve gelen hep o kisiyle yine qörüsüyor kumam qibi heryerde cikioHaklisiniz ama pazar gunleri maci oldugu icin o tam mac saatinde kalkar gider, daha erken kalkamaz cunku cumartesi butun gece ps4 oynar.
Biz oglumla cumartesi pazarda erken kalkariz ama o cumarteside kalkamiyor, yine ps4 yuzunden. Adam haftasonlari sabah 4/5 yatiyor 12/1 kaldirilmak istiyor..
Ben sewdiqimden susuyom yeni evliyim bide ya ondan simdi bunu yazarak kendime sinir oluombaşka derdim yok bütün sülalesı bende kalacak kimsenın hizmetcısı degılım ne genış kocan vrmış
yenı evlı erkek eşiyle bas basa olmak ıster cok ılgınc... helekı kaynınla nasıl rahat edıyorsunuz yenı evlısın sonucta banyo vs sorunBen sewdiqimden susuyom yeni evliyim bide ya ondan simdi bunu yazarak kendime sinir oluom
Bosver canm şimdi icimi döksem kendimi toparlayamam . icimdeki skıntıyı bi allah biliryenı evlı erkek eşiyle bas basa olmak ıster cok ılgınc... helekı kaynınla nasıl rahat edıyorsunuz yenı evlısın sonucta banyo vs sorun
sızınkı daha da beter benceBende çocuk yok ama aynı yanlızlgı çekiyorum. çok zor. benimkide biraz sorumsuz. Akşam 6 da eve gelir 7.30 gibi arkadaşlarıyla çıkar 10 da gelir sonra yatar. Bi kerede dogru dürüst sormaz nasılsın falan diye. işte o sıralar aklımdan hep boşanma sahneleri geçer. Bi gün şeytana uyup sırf bu yüzden ayrılırım diye korkuyorum.
hani kimileri için basit bi konu ya bu ayrılık. o yüzden dedim şeytana uymak diye. aynen zırt pırt sokak da. artık umrumda da degil naparsa yapsınşeytana uymakla ne alakası var hadı haftada bır cıkar ınsan ama zırt pırt olmaZ
aynen hala kendini bekar sanıyo. çok sıkıldım karışmıyorum artık.sızınkı daha da beter benceevlı bır adaın yerı karısının cocugunun yanıdır, ayda yılda bır arkadaslarla bulusulur gerekırse eslı olarak buluşmalar ayarlanabılır ama her aksam her aksam esını evde bırakıp gıtmek olmaz...
kendısını hala bekar sanıyor galıba esınız, ben olsam asla ızın vermezdım ...
bır gun belkı cıkabılır cok ıstıyorsa ama kalana gunlerını benımle gecırmek zorunda , gecırmeyecekse neden evlendı kı ???
ama sıze yazık yaaa, emınım sız tek basınıza bır yerlere gıdeyım desenız ona da ızın vermez eger kı yanılıyorsam sızde eve kapanmayın gezın tozun, anlasın yaptıgının yanlıs oldugunu yoksa ılerde cocuk oluncada sız tekbasınıza kalırsınız ve o zaman o yuku yalnız kaldırmak cok daha zor gelır sıze...aynen hala kendini bekar sanıyo. çok sıkıldım karışmıyorum artık.
mis gibi eşi varken neden erkek arkadşlarıyla vakit geçirmek istesinki bi adam.eşinizle ilk başlarda ilişkniz nasıldıkı sonradanmı oldu , siz mesala nasıl davrnıyorsunuz ona insan evde östrojen hormnu varken neden testron yogun oldugu ortama gitsinki .sBende çocuk yok ama aynı yanlızlgı çekiyorum. çok zor. benimkide biraz sorumsuz. Akşam 6 da eve gelir 7.30 gibi arkadaşlarıyla çıkar 10 da gelir sonra yatar. Bi kerede dogru dürüst sormaz nasılsın falan diye. işte o sıralar aklımdan hep boşanma sahneleri geçer. Bi gün şeytana uyup sırf bu yüzden ayrılırım diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?