Evlilikte yanlizlik..

Bebeğimden dolayı gece uyumayan bir anne olarak ki mesai sattelerimiz ayni galiba benimde bebeğim aksam 9 dan sabah 7 ye kadar uyumaz. İnsanin gece uykusu çok önemli. Gündüz ne kadar uyursan uyu gece ister istemez yoruluyor. Buda ertesi günlere yorgunluk olarak yansitir hep. Bence esinize karsi biraz anlayisli olun

Bana göre daha şanslısın.

Eşim sabah 9 da evden çıkıyo enerken eve gelişi 10 . 1 gün izni var ve herizninde muhakkak enaz 2-3 saati yine işyerinde geçiriyo.

Bazen yorgunluktan yemek yerken Kaşık ağzında bebek gibi uyuyo. Hasta olsam başkasından duyuyo.

Canim oglum 9dan 15e kadar okulda ben evde tekim odalarimiz gercekten kapkaranlik olabiliyo esimde oyle uyuyor ps4de ever engel olamadim aldigi zamanda gece calismiyordu cok rahatsiz olmuyordm ama malesef durumlwr degisti

Senin isin daha zormus cnm, Allah yardimcin olsun

SIRF bu yüzden denilecek bir durum göremedim,eşiniz evi otel gibi kullanıyor,bekar hayatı yaşıyor..boşanmak için fazla bile yeterli bir sebep

haklisin kaslarimi catamiyorum yumsak yuzluyum dedigin gibi yaoym bn

Bende oyle dusunuyorum sonucta gunduz calistigi zamanlarda gece 2de yatar sabah 8dr kalkardi. Pazar gunleri sabahin korunde kalkip maca gidiyor. Gidebiliyor..

Cünkü gece uykusu ile gündüz uykusu aynı şey değildir..gece büyüme hormonu salgılanır,vücudu dinç tutar,erken yaşlanmasını önler vs vs..bu sebeple gece hayatı olan insanlar erken çöker..yanlış düşünüyorsunuz eşiniz haklı bence

Senin çocukta yok sen neden korkuyosun boşanmak için? Oturup millete boşanma aklı vereceğine sen olmayan evliliğinden kurtul..

Haklisiniz.
Okudugum konulra gore kadinlarin cilesi bu sanirim. Gercekten sinirlerim geriliyor boyle adamlarin oldugunu gorunce.
Konusmaktan anlamiyorsa konusma kus ona.

Canim ben onu anliyorum ama mac izlemiyor o yorgunlugun ustune mac oynuyor, ve ps4 oynuyorr gec yatip gec kalkiyorr. Sabrediyorum, anlayis gosteriyorum ama hafta sonlari bencilce davrandigini dusunuyorum buda beni cok uzuyor..
İşi stresliyse stres atmak için yorgunsa da oynayabilir.Bende de oluyor.Yorgunsam da vitrin gezeyim stres atayım oluyorum.

bakın hafta sonu oyun yüzünden geç yatıyor diyorsunuz ama şöyle düşünün tüm hafta içi gece uyanık olmak zorunda,gündüzde uyumak zorunda bu eşinizin uyku düzeni bu hafta sonu da geç yatmasının sebebidir.
misal ben haftada 2 gece 1 de yatayım artık tekrara alışıncaya kadar 1 de 12 de uyurum, bu uyku düzeninden kaynaklı adam pazar sabahı heralde erken kalkamaz çünkü alışkın olduğu saat o değil.
ekmek parası idare etmek lazım,emin olun o da memnun değildir. anlayış göstermek lazım benim eşimde bi ara gece çalışıyordu zavallım ruh gibi geziyordu evde.

valla bacım ağzın bal yesin.gerçekten haklısın,gece uykusunun yeri ayrı gündüz istersen tüm gün uyu ama olmuyor.
eşinin ps4 oynamasının sebebi o saatlerde uyumaya alışkın olmadığından,öyle pat diye bugün haftasonu erken yatayım,yastığa başımı koyar koymaz uyur sabahda erken kalkarımla olmuyor o iş.
konu sahibi bence boşluğa düşmüş gibi çünkü daha önce çalışıp da yakın zamanda işten ayrılmış olmasıyla alakalı konu bence,çünkü ben bir kere hafta içi evdeydim kafayı yiyecektim,insan otururken otururken neler kuruyor kafasında,evde zaman geçmek bilmiyor.
konu sahibi eşinin üstüne çok gitmemeli,kendini onun yerine koyup öyle düşünmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…