- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
ben olsam bır ıkı cıft laf edıp cekıp gıderdım senı cıddıye almıyoraynen hala kendini bekar sanıyo. çok sıkıldım karışmıyorum artık.
o yüzden asla çocuk düşünmüyorum.ama sıze yazık yaaa, emınım sız tek basınıza bır yerlere gıdeyım desenız ona da ızın vermez eger kı yanılıyorsam sızde eve kapanmayın gezın tozun, anlasın yaptıgının yanlıs oldugunu yoksa ılerde cocuk oluncada sız tekbasınıza kalırsınız ve o zaman o yuku yalnız kaldırmak cok daha zor gelır sıze...
ama sızınkı evlılıkte degılkı bence ;(o yüzden asla çocuk düşünmüyorum.
herşeyin zamanı var canm. Bi gün kan beynime sıçrayacak o gün mumla arayacak beni. şimdilik sabrediyorumben olsam bır ıkı cıft laf edıp cekıp gıderdım senı cıddıye almıyor
biliyorumama sızınkı evlılıkte degılkı bence ;(
ne diyim allah sabır versın ..biliyorum
Uyku uykunun mayasıdır derler. 6 da yatıp 3 te kalkıyorsa 9 saat. Bebekler 9 saat uyur, yetişkin bir insan değil. Hadi 9 saat uyuyor, sonra uyumasına izin vermeyin bence.kizlar benim derdim esim, 1 senedir gece calisiyor.. Oda istemiyor ama bi kac ay daha mecbur ondan sonra insAllahh gunduze gecebilicek.
Aksam 9 da cikiyo sabah 6 bucukda evde oluyo hemen yatiyor, ben kalkip oglumu okula goturuyorum iste ev isleri yemek falan derken 3/3 bucuk gibi esim kalkiyo 3de oglumu okuldan genelde ben aliyorum. Esim bana pek yardimci olmaz, gece isine baslamadan once daha fazla yardimci olurdu. Neyse yemek yeriz cocukla oynar derken 7de oglum yatiyo esim yine geri yatiyo 8bucukda kalkip hazirlanio ise gidiyo.
Haftasonlarida aksam oturur program bakariz o ondan sonra ps4 oynar sabah ben yine erkenden ayakta ama o 12de uyandirilmak ister, pazar gunleri maci var maca gider gelir zaten geldigi zaman hicc hali kalmaz hep yorgun.
Ben herseye yetismeye calisiyorum, bende isi yeni biraktim alismaya calisiyorum, ama ben sanki hep yanlizim hergun. Ve bi kac ay daha nasil dayanirim bilmiyorum. Yani 8 saat uyku yetmeli bence, gunduz calistigi zaman daha az uyurdu.
Cok konustum ama degisen birsey yok, cok zor bir isi varmis coo yoroluyormus, peki ya ben?
boşanma konusuna nasıl bakıyorsun ailen arkandamı bi gelirin var mı. ama bence ilk boşanmayı düşünme ayrı eve çıkın baktın hala aynı sorumsuz o zaman düşün boşanmayıicimden geldi cok doldum..
18yasinda evlendim esimin ailesiyle oturuyoruz ayrilacaz ama bi zaman i bekliyoruz.simdi 19yasindayim yeni dogum yaptim esim benle hic ilgilenmiyor ayri odalarda yatiyoruz isik yandigi icin sabah erkenden ise gidiyor aksamlari gec geliyor arkadaslariyla takiliyo icki falan iciyolar hic eve gelesi yok tatil gununde bilr erkenden cikiyor ne bi guzel soz ilgi alaka hic bise yok aradigmda arkadaslarinin yaninda bana bagiriyor bi baskasi yok bundan eminim 24yasinda ama cok bunaldim bu hayattan. kendimi yalniz hissediyorum lohusaliktan degil en basindan beri bu boyleydi benide disari cikarmiyo bnlede gitmiyo napm bn bu âdamla
ailrm arkamdaboşanma konusuna nasıl bakıyorsun ailen arkandamı bi gelirin var mı. ama bence ilk boşanmayı düşünme ayrı eve çıkın baktın hala aynı sorumsuz o zaman düşün boşanmayı
ailrm arkamda.Bosanma konusunu actgmda bebegi alirim diyor.bende onu bekliyorum evin ayrilmasini.gec geliyo derken en gec 8gibi geliyo her gun bir degisik oluyo bir gunu bir gununu tutmuyo ama yuz vermedgmde kedi gibi oluyoboşanma konusuna nasıl bakıyorsun ailen arkandamı bi gelirin var mı. ama bence ilk boşanmayı düşünme ayrı eve çıkın baktın hala aynı sorumsuz o zaman düşün boşanmayı
sen yumuşak yüzlüsün o zaman. aynı bende senin gibiyim. o zaman kolayı seçmeden önce ugraş. ters davranmak gerekiyorsa ters davran bi şekilde düzeleceğine eminim. çocuk konusuna gelince çocuk 7 yaşından küçükse eger mahkeme anneye veriyo ne olursa olsun. 7 yaşından sonra da çocuk kimde isterse onda kalıyo. korkma yani çocuğu alacak diye kasma kendini.ailrm arkamda.Bosanma konusunu actgmda bebegi alirim diyor.bende onu bekliyorum evin ayrilmasini.gec geliyo derken en gec 8gibi geliyo her gun bir degisik oluyo bir gunu bir gununu tutmuyo ama yuz vermedgmde kedi gibi oluyo
ailrm arkamda.Bosanma konusunu actgmda bebegi alirim diyor.bende onu bekliyorum evin ayrilmasini.gec geliyo derken en gec 8gibi geliyo her gun bir degisik oluyo bir gunu bir gununu tutmuyo ama yuz vermedgmde kedi gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?