Evlilikte yanlizlik..

o yüzden asla çocuk düşünmüyorum.

Gunduz isine gecene kadar biraz daha sabret canim ama cok fazla uzamamasi icin esinle konusup bir care bulun.
Adam da sonucta evini gecindirmek icin calisiyor. Yasam sartlari para kazanmak kolay degil herkes icin.
Umarim yakinda duzelir hersey sikma canini.

nöbetli çalışan insanlar ne yazık ki gündüze ayak uygurdakta zorlanıyorlar ama evde olduğu vakitlerde mesela pazar günlerinde zisinle ve evladı ile vakit geçirebilse aslında onun içinde iyi olacaktır. her pazar maça gidior dediniz ya hani belki sizde oğlunuzla bi pazar onunla gitseniz babasını izlese sizde bir hava almış olsanız belki birşeyler değişir mi bilemedim ki, çok yorulduğunuz bir gerçek ama sanırım bir kaç ay sonra daha da yorulacaksınız ikinci bebek gelince onun için siz kendi kendinize çareler bulmaya bakın yoksa bu yorgunlukla ne oğlunuza ne de doğacak bebeğinizine bir faydanız olmayacak sizde yorgun gergin ve sinirli olacak ve tüm bunların suçlusu çocuklarınızmış gibi onlara agresif davranacaksınız, allah kolaylık versin.

Uyku uykunun mayasıdır derler. 6 da yatıp 3 te kalkıyorsa 9 saat. Bebekler 9 saat uyur, yetişkin bir insan değil. Hadi 9 saat uyuyor, sonra uyumasına izin vermeyin bence.
Çocuğu o alsın, açılır. Siz de bu arada yemek hazırlarsınız. En azından bir öğün ailece buluşmuş olursunuz sofrada.

icimden geldi cok doldum..
18yasinda evlendim esimin ailesiyle oturuyoruz ayrilacaz ama bi zaman i bekliyoruz.simdi 19yasindayim yeni dogum yaptim esim benle hic ilgilenmiyor ayri odalarda yatiyoruz isik yandigi icin sabah erkenden ise gidiyor aksamlari gec geliyor arkadaslariyla takiliyo icki falan iciyolar hic eve gelesi yok tatil gununde bilr erkenden cikiyor ne bi guzel soz ilgi alaka hic bise yok aradigmda arkadaslarinin yaninda bana bagiriyor bi baskasi yok bundan eminim 24yasinda ama cok bunaldim bu hayattan. kendimi yalniz hissediyorum lohusaliktan degil en basindan beri bu boyleydi benide disari cikarmiyo bnlede gitmiyo napm bn bu âdamla

icimden geldi cok doldum..
18yasinda evlendim esimin ailesiyle oturuyoruz ayrilacaz ama bi zaman i bekliyoruz.simdi 19yasindayim yeni dogum yaptim esim benle hic ilgilenmiyor ayri odalarda yatiyoruz isik yandigi icin sabah erkenden ise gidiyor aksamlari gec geliyor arkadaslariyla takiliyo icki falan iciyolar hic eve gelesi yok tatil gununde bilr erkenden cikiyor ne bi guzel soz ilgi alaka hic bise yok aradigmda arkadaslarinin yaninda bana bagiriyor bi baskasi yok bundan eminim 24yasinda ama cok bunaldim bu hayattan. kendimi yalniz hissediyorum lohusaliktan degil en basindan beri bu boyleydi benide disari cikarmiyo bnlede gitmiyo napm bn bu âdamla

Bir ara ben de gece çalışıyordum ve gündüz çalışmasına göre gün içinde daha fazla uykuya ihtiyaç duyuyordum. Bunun nedeni gündüz uyunan uykudan hiç hayır gelmemesi aslında. Eşinizi de anlamaya çalışın. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama gece çalışmak gerçekten hiçbir şeye benzemiyor.

boşanma konusuna nasıl bakıyorsun ailen arkandamı bi gelirin var mı. ama bence ilk boşanmayı düşünme ayrı eve çıkın baktın hala aynı sorumsuz o zaman düşün boşanmayı

Çok yoruluyor olsa maça gitmez. Ps 4 yerine hanım çay meyve getir bir film izleyelim der. Laf işte. Sanırsın bunlar uzay mekiği yapıyor. Çalışan kadın ne yapsın gelip evde calisabiliyor. Yani normalde bu erkeklerin daha guçlu dirençli olması gerekmezmi bizden.

boşanma konusuna nasıl bakıyorsun ailen arkandamı bi gelirin var mı. ama bence ilk boşanmayı düşünme ayrı eve çıkın baktın hala aynı sorumsuz o zaman düşün boşanmayı
ailrm arkamda.Bosanma konusunu actgmda bebegi alirim diyor.bende onu bekliyorum evin ayrilmasini.gec geliyo derken en gec 8gibi geliyo her gun bir degisik oluyo bir gunu bir gununu tutmuyo ama yuz vermedgmde kedi gibi oluyo

ailrm arkamda.Bosanma konusunu actgmda bebegi alirim diyor.bende onu bekliyorum evin ayrilmasini.gec geliyo derken en gec 8gibi geliyo her gun bir degisik oluyo bir gunu bir gununu tutmuyo ama yuz vermedgmde kedi gibi oluyo
sen yumuşak yüzlüsün o zaman. aynı bende senin gibiyim. o zaman kolayı seçmeden önce ugraş. ters davranmak gerekiyorsa ters davran bi şekilde düzeleceğine eminim. çocuk konusuna gelince çocuk 7 yaşından küçükse eger mahkeme anneye veriyo ne olursa olsun. 7 yaşından sonra da çocuk kimde isterse onda kalıyo. korkma yani çocuğu alacak diye kasma kendini.

gündüz uykusu gece uykusu kadar verimli olmaz, dinlenmemizi sağlayan hormonlar gece 2300-0200 arası en aktif halinde oluyor, gün ışığı ve ev gürültüsü de belki dinlenmesine engel oluyordur. bi kaç ay kalmış idare edersiniz, sonrasında da umarım yardımcı olmaya da devam eder. ayrıca eve ps4 almasaydınız keşke diyeceğim de, engel olamamışsınızdır belki? eşim oynasa tahammül edemem...

bebeği alamaz, ayrıca bebeği çok sevgiyle istiyorsa yuvasını normal standartlara getirsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…