- 1 Ocak 2020
- 23
- 6
- 16
- 39
- Konu Sahibi Saralem7777
-
Ne kavgalarıydı bunlar? Önemli olan buArkadaşlar meraba. 2 yıllık evliyim ama malesef evliliğim çok iyi gitmiyor. İlk başlarda yaptığımız kavgalar eşimin uzaklaimasına sebep oldu. Şimdi çok ilgisiz ve soğuk ben yokmuşum gibi yaşıyor napmalıyım
Yalova da mısınızArkadaşlar meraba. 2 yıllık evliyim ama malesef evliliğim çok iyi gitmiyor. İlk başlarda yaptığımız kavgalar eşimin uzaklaimasına sebep oldu. Şimdi çok ilgisiz ve soğuk ben yokmuşum gibi yaşıyor napmalıyım
Bu davranişlariniz soğutmuştur.İlk başlarda ailesi ve para mevzusundan. O sıralarda uyarıyordu beni bak ben değişirim diye duymuyodum öfkemden. Sonra eşim sessizleşti uzaklaştı benden. Sonra bensiz planlar yapmaya dışarı çıkmaya başladı. Ben tabi yine hatamı görmeyip ona bağırıp çağırmaya devam ettim. Az kalsın boşanıyorduk vazgeçtik. Pskoloğa gittim ilaç kullandım ve sakinleştim. Hatalarımı farkettim ancak eşimi o kadar uzaklaştırmışum ki benimşe ilgilenmez aramaz sormaz ben yokmuşum gibi yaşar oldu. Herşeyi yapıyorum kavga etmiyorum artık. Ama değişen bişey yok. Çok yoruldum
E Siz Sarilin Sokulun, Hatali olan sizsiniz. Sizin adim atmaniz lazim, Pratige dönünO yapısında çok sakin biri. Ben çok agresifleştim noldu bana bilmiyorum. 1 yıl cehennem gibi geçti. Bocaladım. Eşimde soğudukça soğudu. Benle uyumadı o bir yıl. Çok nadir aynı yatakta yattık. Şuan onu çözdük. Ama yatakta o bir uçta ben bir uçtayım. Seviimiyoruz. İlk başlarda ben gittim reddedildim artık gitmiyorum. Çok konuştum zaman dedi. Ama o zaman ne zaman bilmem. 5 aydır tartışmıyoruz. Karışmıyorum ona. Ama değişen bişey yok. O hala ben yokum gibi davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?