Evlilikte yaptığım hatalar evliliğimde sorunlar

Sen kaç yıllık evlisin arkadaşım.
Belki anlaşılır diye tam söylemek istemiyorum ama 3 olcak benim de diyeyim. Aynı şekil ailesi ortaklık yüzünden hep kavgalarimiz . Şimdi bana mesafe koyucam artik çünkü duzelmiyo dedi

Size Tüm Kalbile Inandiğini Sanmiyorum, Ve hala kirgin.
Sevdiği Yemeği yememesi Tepkinizi ölcmektir acaba yine Dirdir Etcekmi...
Makyaji Hafif yapin.. Gözlerinizi Beğeniyordusa eskiden size uyumlu gözünüzü Öl plana Cikarmak güzel hafif bir makyaj yapa bilirsiniz. Hergün bakim yapin Abartmadan.
Görümce başida yapmayin.
Ev Içinde Dekolte giyin, Fiziğiniz uygunsa mini etek veya şort. Degilse yirtmacli bi etek giyin.
Ilgi gösterin boğmayin... Sizi tersleyip deneye bilirde Yaninda ağlamaya söylenmeye başlamayin zira bunalmiş iyice tiksinir bu sefer.
Biraz cilveli konuşsun abartmadan.
Güzel kokular sürün... güleryüzlü olmaya calişsin

Benim eşim benden ayrı yatiyo yüzüme bakmiyo ne zaman asilesimden konu açılsa sürat asiyomusum diye . Biz de sizin gibi olucaz galiba. Saygısı gitti artık hee soğudum dedi bana

Hepsini yapıyorum inan ki. Bende olsam soğurdum evet ama şans vermiyo. Şans verdim sana diyo o ians vermelerindede beni verem etmişti. Arkadaşlarıyla yemeğe gidiyorduk sürekli iteliyordu eleştiriyordu beni. İlk zaman sabrettim sonra krize girdim kendi davranışlarına bakmıyorsun diye. Hatam haklıyken kendimi haksız duruma düşürmek. O yüzden bir bağımız yok. 2 gün önce bensiz evli bir arkadaşına iftara gitti

Benim eşim benden ayrı yatiyo yüzüme bakmiyo ne zaman asilesimden konu açılsa sürat asiyomusum diye . Biz de sizin gibi olucaz galiba. Saygısı gitti artık hee soğudum dedi bana
Ben çok panik yaptım arkadaşım. Sen sakın aynısını yapma. Eşine olağan sıradan davran. Üstüne düşme asla kıskanma. Ağzını açma. Ben bunları yaptım sonuç bu. Çok söyleyince düzelir anlar sandım tam tersi uzaklaştı benim söylediğim herşeyin zıttını yaptı. Senin çözümün kolay. Büyümeden dur. Ben önceden mutsuzdum pskoloğa gittim iyki gitmişim mutlaka git. Kesinlikle git. Şuan bu evlilik kurtulur mu kısmındayım. Yerlerde ölüp sürünmüyorum yani.

Evlilik Bir Poltikadir bunu asla unutmayin!
Trip atayim, sürekli söyleneyim, dirdir ile olmaz. Itelersiniz, Soğur, kaçar, duygu biter.
Ben Eşimin Teyzesini Hiç sevmem.
Eşim ise çok sever, Annem ben evlenirken Evlilik bir politikadir. Politik olman gerekir demişti.
Teyzesi geldimi güler yüzlü karşiliyorum. Hatda Hayatim Ara mesaj at vs diyorum.
Noluyor Eş mutlu, sorun yaşamiyoruz.
Tabi içten ay Inşallah gelmez, geldinde Saygili Ve Ailemden Birini ağirliyormuş gibi ağirliyorum sorun olmuyor.
Size nasil davranmasini istiyorsaniz, sizde Öyle davranin...
Ben kadin olarak şahsen dirdir çekemem. Sizinki zorlu bi süreç... Sabirli davranmalisiniz ayni hatalari tekrar etmemelisiniz

Orda haklısın arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum. Kendimi çok zeki sanırdım koca bir aptalmışım. Bağırıp çağırarak sorun çözecem derken devasa bir sorun yarattım. Şimdide içinden çıkamıyorum. Tek tesellim hiç istemese boşardı beni oluyo. Çünkü eşim çok inat. Karar verdimi dönmez. Kimseyide dinlemez anne baba dahil.

Konusmuyo ki kiskanayim aynı senin eisn gibi olacak sanırım . Kendi ne yaptığını bilmediği ailesini ayrı görmediği için kabul etmiyo hicbirnseyi . Ya susucam mutlu olucaz ya da ayrilcaz ya da hiç konuşmadan evlilik surdurcez

Panik yapma derken şuan konusmuyo geri vites atmiyo soğudum uzaklastim deyip yanıma bile gelmiyo ayrı uyuyo . Üstüne dusmemeyi akşam gelince soğudum lafının üstüne iyice düşünmesi gerektiğini haketmedigimi sonucunun iyi olmayacağını söyleyeceğim .siz naptınız çok mu üstüne dusmustunuz ben çok usutne düştüm her evlilikle olan seyelrdi ama o anlayış göstermedi hep ben kurtulsun deidm ana bı taraf ittirince olmuyo

Sus arkadaşım.karışma.ailesiyle ilgili hiç konuşma. Benim eşim anne baba düşkünü değildi sayemde ailesiyle bağları arttı :)

Evet dünyanın merkezine onu koydum. O ne zaman ne isterse ona uyum sağlamaya çalıştım ama bunu yaparken içten içe öfkeyle tabi. Karşılık bekliyorum çünkü ancak alamoyodum. Sonra öfkelenip kavga çıkarıyodum. Kendini ya çekeceksin yada yaptığına hemen kariılık bekşemeyeceksiz. 1.cisi daha kolay. En azından zoruna gitmez.

Kendim yazmışım sanıyorum siz yazdıkça . Aynı şeyleri yaşiyiruz ben de konu açtım gorrusunuz zaten aynı seyler

Kendim yazmışım sanıyorum siz yazdıkça . Aynı şeyleri yaşiyiruz ben de konu açtım gorrusunuz zaten aynı seyler
Özelden konuşalım senle. Benim girdiğim girdaba girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…