Evlilikte yaş farkı

2 yıl geriye gittim ve 39 yaşındaki bir adamın hangi cesaretle 19 yaşındaki genç kıza (kızı yaşında) yazdığını anlamaya çalıştım. Biriyle bu kadar uçuk yaş farkım olup bana sevgili gözüyle bakmasını midem almadı. Hiç hoş değil. Kendinizi ailenizin yerine koyunca ne hissedeceklerini anlayacaksınız. 41 yaşındaki adam kendi yasitlariyla ilgilense daha sağlıklı olur. Bana aşk değil biraz fırsatçılık gibi geldi üzgünüm. Bana göre aşkın yaşı vardır ve bu yaş aralığı aşık olmaya engeldir

nasıl tanıştınız ben bunu merak ettim. 40lı yaşlarda adamlar zaten sizin yaşınızdaki kızlardan hoşlanıyor, eşlerini bırakıyor falan. Adam sizden daha da küçüğünü bulamaz, bence olur bu iş.

Arkadaşımla eşi arasında 14 yaş fark var
2 yıl çocukları olmadığında arkadaşım çok sorun yapmaya başladı çünkü eşi artık 41 yaşına gelmişti ne zaman baba olacakta elinden tutup gezdirecek diyordu hatta çocuğum olursa yanında dedesi gibi görünecek demeye başladı şimdi 2 çocukları var bu kezde ölmesinden korkuyorum tek kalmak istemiyorum diyor. Arkadaşım şimdi 29 yaşına girdi ama hep yaşlı insanlarla gezmelere gidiyorlar eski neşesi yok

Ben kendimden 20 yas buyuklere amca diyorum, bence cok yanlis bi iliski. Cocugu yegeni yasindaki kizin aklini çelmiş. Cocugun olsa yarin babasi degil dedesi yasinda olacak adam. Bugun degilse yarin mutlaka pisman olursun. Yazik gencligine..

Yok beraber yasadik bir dönem öyle bir şeyi yok. Şu ana kadar evlenmeme sebebi de uzun sürekli ilişkisinin bitmesi.
Beraber mi yaşadınız?
40 yaşındaki herif 19 yaşında ergen kıza yaklaşacak zihniyette ise zaten diyecek birşey kalmamış. Sapık herif.

Babanız 19 yaşında kızla birşeyler yaşasa ne derdiniz acaba?

Aradaki yaş farkı dediğiniz şey,sizin neredeyse yaşınız kadar.Yani şöyle düşünün,şuan doğmuş biriyle ilerde evlenseniz nasıl bir jenerasyon farkınız olur.3-5-10 yaş hadi neyse ama koskoca 20 yaş.Siz 40 yaşındayken o 60 yaşında olacak.Siz hayatınızın başındasınız henüz hiçbir şey gormemis bilmiyorsunuz,o ise hayatın olgunluk çağında.Hangi anne baba tamam hadi mutlu olun der ki.Ben diyemezdim üzgünüm.Dış görüşüne değinmedim bile,manevi dünya olarak istediğiniz kadar benzeyin yaşanmış 20 koca yıl farkı var

18-19 yaşlarimdayken ben de 35lik sevgili yapmiştim baya iyiydi ama tadinda birakmak lazim diye dusunuyorum.
İşi evliliğe goturmek, bu kadar yaş farkiyla cok aşiriiii...
Adam hep ayni yaşta sabit kalmayacak aranizdaki fark zaten uçurum daha da acilacak zamanla.

Son düzenleme:
Yaş farkı bir yana bana göre siz henüz evlenecek yaşta değilsiniz.
Ayrıca bu ilişkiden sizin aileniz haberdar değilken siz niye karşı tarafla içli dışlısınız?
Bana göre çok yanlış yapıyorsunuz aileyle iletişim halinde olarak.
Aralarında 18 ve üzeri yaş farkı olan 4 çift tanıyorum üçü boşandı biri ite kaka devam ettiriyor evliliğini.
Devam eden arkadaşımın 19 yaşında kızı var.
Kendisi bu evliliği ailesine karşı gelerek yapmıştı.
'Ailemi şimdi anlıyorum, çok haklılarmış,
aşkla meşkle her şey hallolmuyormuş,
kızım böyle bir istekle karşıma çıksa asla onay vermem' diyor.
Yerinizde olsam iyi düşünürdüm.
Not: 47 yaşında bir teyze.

Bu adamı kendine yakın yaşta biri kabul etmemiş erkeklik gururuna yediremeyip küçücük kızın aklını çelmiş. Bu nasıl bir çirkinlik? 41 yaşındaki adamın bu kızla işi ne? Resmen s....cılık. Aşk değil bu sapkınlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…