Senin acından menfaat ilişkisi olmayabilir ama adamın menfaatleri ortada...Hayır menfaat ilişkisi değil inan.
Hadi sen onun olgunluğundan etkilendin peki bu adam senin neyinden etkilendi? Gençliğinden.40 yaşında adamın hayat arkadaşı olarak seçeceği kriter "gençlik ve güzellik" ise o adam pek tekin biri sayılmaz.Hayır menfaat ilişkisi değil inan. Sağlik ve psikolojik sorunlar yaşadığımda hep yanimdaydi. En güçsüz zamanlarımda destek olması sanırım beni iyice ona bağladı. İnsan başına gelmeden anlamıyor tabii.
Acun hiç olmazsa , en azından zengin bir gelecek vaad ediyor.koca koca adamlar küçücük kızlarla geziyor, acun neyse erkek arkadaşın da o gözümde
Okuldan hocan falanmi?İyi bir bölümde okuyorum ve en çok okulum konusunda o destek oluyor. Yurtdışinda mutlaka yüksek lisans yapmam için sürekli yönlendiriyor vs. Evet çoğu kişi sübyancı olarak bakiyor ama ben onun öyle olmadığina eminim.
adam konu sahibinin baba ilgisi ihtiyacını kullanıyor,vereceği tek şey baba gibi şefkat başka bir işi yok. Konu sahibi kendine yazık ediyor. koca adam neden 21 yaşındaki kızla sevgili olur ki çocuk yaşlar daha o yaşlarAcun hiç olmazsa , en azından zengin bir gelecek vaad ediyor.
Bu adamda eminim o da yoktur.
1 yıl önceki konunuzdan aldım bunları.Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Merhaba arkadaşlar. belki de sizi boşuna meşgul edicem bu soruyla ama yine de sormak istedim. Benim 1.5 yıllık bir ilişkim var. Beraber olduğum kişinin Instagramindan eski sevgilisini arattığını gördüm ve çok üzüldüm. Ona söylediğimde sadece öylesine baktığını, altında anlam aramamam gerektiğini söyledi. Ben de aklına gelmeyen kişiye bakmazdın demek ki onu düşünüyorsun dedim ve tartıştık. Sonra özür diledi ve o kişiyi engellediğini söyledi. Sizce bende bir sorun mu var, fazla mı abartiyorum?
Ben 19 o da 24.
1 yıl önceki konunuzdan aldım bunları.
Bakalım açıklaması vardır, herhalde.Yine cenemi bosuna mi yordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?