• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikteki sorunlar

Size aile yüzünden nişan atmış biri olarak nacizane tavsiyem eşinize ailesini asla şikayet etmemeniz.Çünkü erkekler bir süre evet haklsıın diyor ama en sonunda şikayete dayanamıyorşar.Sizin probleminiz ailesiyle olduğu için tavrınızı ailesine karşı koyun eşinizle aranızı asla bozmamaya çalışın onlar yüzünden.Gerekirse terapi alın çünkü aile bazen aşırı sinir bozucu olabiliyor ama muhatabınız eşiniz olmasın .👌
Ailesine biz tavır koysak bile eş bir şey demedikçe. Aile umursamaz.ayni durum devam.eder

Herkes aynı şeyi söylüyor ben de farkındayım ama o an kendimi tutamıyorum. Bir de muhattap olacağım biri yok aileden.
Mesela olay şöyle gelişiyor çok görüşmüyoruz 2-3 haftada 1 mesela ama abisi sürekli arayıp araba istiyor. Ben de kızıp söyleniyorum burdan kavga çıkıyor gibi gibi
Çok haklısınız insan o kadar bunalıyor ki,o zaman daha tatlı dille söyleyin olabildiğince tatlı dille .Ben nişanlanmadan önce herkes söylemişti de dinlememiştim.Aile kötüyse her türlü sıkıntı ama eşinizi seviyorsanız yapacak bir şey yok🤷‍♀️

Ailesine biz tavır koysak bile eş bir şey demedikçe. Aile umursamaz.ayni durum devam.eder
Burda da en büyük problem zaten eşin pasif olması ailesine karşı.Aileyle arada kalan erkek çok tehlikeli hangi tarafta duracağı değişebiliyor.Ailesine karşı o bir şey yapamıyorsa siz rahatsızlığınızı direkt ailesine karşı hissettirmelisiniz.Çünkü eğer ailesi akıllıysa hep susar sonra bir anda eşinizi doldurur üstüne eşiniz de siz şikayet ettiğiniz içn sizi kötü,şikayetçi kabul eder size karşı doldukça dolar.Aslında haklısınızdır ama maalesef sonuçta haksız çıkarsınız

Burda da en büyük problem zaten eşin pasif olması ailesine karşı.Aileyle arada kalan erkek çok tehlikeli hangi tarafta duracağı değişebiliyor.Ailesine karşı o bir şey yapamıyorsa siz rahatsızlığınızı direkt ailesine karşı hissettirmelisiniz.Çünkü eğer ailesi akıllıysa hep susar sonra bir anda eşinizi doldurur üstüne eşiniz de siz şikayet ettiğiniz içn sizi kötü,şikayetçi kabul eder size karşı doldukça dolar.Aslında haklısınızdır ama maalesef sonuçta haksız çıkarsınız
Beni anlattın canım. Tek eksik eşim ailesiyle benim dedikodumu yapar 😅 . Alsin ailesini bilmem ne yapsın artık. Bazen boşanmak en iyi cozum

Beni anlattın canım. Tek eksik eşim ailesiyle benim dedikodumu yapar 😅 . Alsin ailesini bilmem ne yapsın artık. Bazen boşanmak en iyi cozum
Tatlı dil en püf nokta bu tabi Allah hiç kimsenin yuvasını dağıtmasın size de yardım etsin inşallah 🙏Ben bu yüzden nişan attım o yüzden en iyisini yaşayan bilir derler ya öyle olduğum için faydam olur belki diye yorum yapma mecburiyeti hissediyorum💔Eşinizin dedikodu yapması tabiki çok yanlış bu maalesef erkeklerin hala eşlerini benimsememesi ve ailesinden sonraki sıraya almasından kaynaklı bence.Böyle erkekler kiminle olsa mutlu olmaz çünkü evlilik böyle bir şey değil.Ona bir aile olduğunuzu böyle aileleri karıştırarak mutlu olamayacağınızı anlatın bence

Back
X