- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
Inşallah düzeltebilirsin...
Yoksa benim gibi yillar sonra pişmanliktan
için kurur ve hayattan hiç birşeyden zevk alamazsin.
Bizde öyleydik,aşkla ilk aşkimla gözü kör evlendim.bizde her konuda zıt insanlariz.
Eşimde gezmeyi eğlenmeyi sevmez dışarda yemek yemek ,bir cafede birşeyler içmek,bir pastanede bir dondurma yemek..
Yani 10 seneden fazla evliyim ve belki iki kere eşimle bir cafede oturdum.
Evdede düzenlerimiz ayri,herşeyi tertipli ister ben biraz rahatim,herşeye karişir yorum yapar yaptiklarimi beğenmez
Cünkü zevklerimiz ayri ,
Böyle olunca insan coook yoruluyor.
Sonra cocuklar geldi eğitimle sorunlarimiz başladi ,ben şimdi düzenli ve disiplinli eğitmek isterdim eşim özgür ve müdahalesis ,böylece cocuklarda iki arada birderede kaldilar.
Benim eşim cok inatci kendi bildiğinden başka iyi yoktur,hiç esnek değil ve bence bencil.
Diyecem senin eşinde kendinden ödun vermiyorsa ,senin isteklerine kulak asmiyorsa,seni gece ağladiğinı duyduğu halde umursamiyorsa emin ol ki değişmez.
Belki bir kere yapar belki iki kere ama sonra ayni cizgiden devam eder.
Maalesef ben cok pişmanim onca boş akan senelerime onca ruhusuz hayata.
Sen biraz cabala zorla ,bir arkadaşin dediği gibi herşeyi hazirla ayarla önüne koy
Onay bekleme ve isteme,yapici ol.
Şehirdeyseniz herzaman onu bir cafeye yada bir lokantaya davetle.
Ben zamaninda passif kaldim bekledim ve onun aklina asla gelmedi.
Aslında insanı en çok acitan şey
Hayal kırıklari değil
Yaşanmasi mümkünken
Yaşayamadığı mutluluklardır...
Yoksa benim gibi yillar sonra pişmanliktan
için kurur ve hayattan hiç birşeyden zevk alamazsin.
Bizde öyleydik,aşkla ilk aşkimla gözü kör evlendim.bizde her konuda zıt insanlariz.
Eşimde gezmeyi eğlenmeyi sevmez dışarda yemek yemek ,bir cafede birşeyler içmek,bir pastanede bir dondurma yemek..
Yani 10 seneden fazla evliyim ve belki iki kere eşimle bir cafede oturdum.
Evdede düzenlerimiz ayri,herşeyi tertipli ister ben biraz rahatim,herşeye karişir yorum yapar yaptiklarimi beğenmez
Cünkü zevklerimiz ayri ,
Böyle olunca insan coook yoruluyor.
Sonra cocuklar geldi eğitimle sorunlarimiz başladi ,ben şimdi düzenli ve disiplinli eğitmek isterdim eşim özgür ve müdahalesis ,böylece cocuklarda iki arada birderede kaldilar.
Benim eşim cok inatci kendi bildiğinden başka iyi yoktur,hiç esnek değil ve bence bencil.
Diyecem senin eşinde kendinden ödun vermiyorsa ,senin isteklerine kulak asmiyorsa,seni gece ağladiğinı duyduğu halde umursamiyorsa emin ol ki değişmez.
Belki bir kere yapar belki iki kere ama sonra ayni cizgiden devam eder.
Maalesef ben cok pişmanim onca boş akan senelerime onca ruhusuz hayata.
Sen biraz cabala zorla ,bir arkadaşin dediği gibi herşeyi hazirla ayarla önüne koy
Onay bekleme ve isteme,yapici ol.
Şehirdeyseniz herzaman onu bir cafeye yada bir lokantaya davetle.
Ben zamaninda passif kaldim bekledim ve onun aklina asla gelmedi.
Aslında insanı en çok acitan şey
Hayal kırıklari değil
Yaşanmasi mümkünken
Yaşayamadığı mutluluklardır...