- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
sana karşı dürüst olmuş işteSevgilimle 5aydir birlikteyiz.Basta bana ciddi oldugunu evlenmeyi dusundugunu soylerdi.Ama şimdi ben annemle tanistirmak isteyince ne olcagimiz belli degil ilerde mahcup olma dedi.Şuan evlilik kafasinda hic yokmus.onun psikolojisine bagliymis.Ben universite mezunuyum o ilkokul.Bunlari bile sorun yapmiyorum ama.Yaa cok asiri yuz verdim ben buna kaybetme korkusu hic yok bi de ondan sanirim..
Sevgilimle 5aydir birlikteyiz.Basta bana ciddi oldugunu evlenmeyi dusundugunu soylerdi.Ama şimdi ben annemle tanistirmak isteyince ne olcagimiz belli degil ilerde mahcup olma dedi.Şuan evlilik kafasinda hic yokmus.onun psikolojisine bagliymis.Ben universite mezunuyum o ilkokul.Bunlari bile sorun yapmiyorum ama.Yaa cok asiri yuz verdim ben buna kaybetme korkusu hic yok bi de ondan sanirim..
Sevgilimle 5aydir birlikteyiz.Basta bana ciddi oldugunu evlenmeyi dusundugunu soylerdi.Ama şimdi ben annemle tanistirmak isteyince ne olcagimiz belli degil ilerde mahcup olma dedi.Şuan evlilik kafasinda hic yokmus.onun psikolojisine bagliymis.Ben universite mezunuyum o ilkokul.Bunlari bile sorun yapmiyorum ama.Yaa cok asiri yuz verdim ben buna kaybetme korkusu hic yok bi de ondan sanirim..
Seninki de istemiyo ozman.Gitme bence uzerine hicBenimki de ilişkiye başladığımızda niyetinin evlilik olduğunu söylemişti ama şimdi de aynı şekilde kendini geri çekiyor. Gelecekle ilgili bir konu geçtiğinde olayı hemen "hayırlısı neler olacağını bilmiyoruz"a bağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?