Evlilikten korkan sevgilim :-(((

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.040
204
123
34
Sevgilimle 5aydir birlikteyiz.Basta bana ciddi oldugunu evlenmeyi dusundugunu soylerdi.Ama şimdi ben annemle tanistirmak isteyince ne olcagimiz belli degil ilerde mahcup olma dedi.Şuan evlilik kafasinda hic yokmus.onun psikolojisine bagliymis.Ben universite mezunuyum o ilkokul.Bunlari bile sorun yapmiyorum ama.Yaa cok asiri yuz verdim ben buna kaybetme korkusu hic yok bi de ondan sanirim..

Sevgilimle 5aydir birlikteyiz.Basta bana ciddi oldugunu evlenmeyi dusundugunu soylerdi.Ama şimdi ben annemle tanistirmak isteyince ne olcagimiz belli degil ilerde mahcup olma dedi.Şuan evlilik kafasinda hic yokmus.onun psikolojisine bagliymis.Ben universite mezunuyum o ilkokul.Bunlari bile sorun yapmiyorum ama.Yaa cok asiri yuz verdim ben buna kaybetme korkusu hic yok bi de ondan sanirim..
sana karşı dürüst olmuş işte
sen neden zorluyorsun ki?

Bana zman dedi.Benimle takilmiyo tamam ama niye bu kadar korkuyo evlilikten.Bi de evde kalmaktan korkuyom :-(

Merhaba arkadaşlar,
Neden korkuyorlar anlamıyorum bende aynı dertten muzdaribim ...
Bence hiç ilgilenmiyormuş gibi yapıp fazla istekli olduğumuzu belli etmemek gerekiyor

biz çok komiğiz ... :KK54:
evlilik ile ilgili bir yokluyor beni örnekler veriyor, ben hım evet güzel deyip geçiştiriyorum ..
sonra gün geliyor ben aynısını yapıyorum o benim tepkilerimi veriyor. bu benim örneğim sen bunu dikkate alma tatlım..

sadece şunu söyleyebilirim sana zamanı beklersek hiçbir zaman hazır olamayız ki zaten evliliğe, zaten o düşüncedeki erkek de tutar kolundan evlenmek istiyorum deyip evlenir korkmak nedir ya nereye kadar korkacaksın!!:KK59:

Ama daha 5aydir çikiyoruz.İşim gucum yok daha.Ama boyle demesi de canimi cidden skti.Bu konulari açmamda canini sıkmış onun
Siz ne kadardir çikiyosunuz canim. Şuan evlilik mi istiyosun :-)

Açıkça söylemiş erkek aklına akıl sır ermiyor..benimkide evlenme konusu açıldıktan sonra afalladı bir sürü yanlış yaptı ve ayrıldık akışına bırak istersen

aslında çocuğa hak veriyorum. bizim kızlar hemen işi ciddiyete bindirmek istiyorlar. oysaki evlilik nasıl tehlikeli bir oyun. hiç tanımadan hemen evlenip, evlenincede kocam öyle kocam böyle diye hayatlarını mahvediyorlar. şahsi fikrim 1 sene geçmeden ciddileşmeyin. kimse kimseyi kısa zamanda tanıyamaz. belki özgürlüğünüzü kısıtlıycak belki kıskançlıktan günlerinizi zehir edecek, belki ana kuzuluğundan sizi hep ikinci plana atacak. çocuğun bir lafı daha dikkatimi çekti. ailenede mahçup olma demiş. siz siz olun erkenden ailenizle tanıştırmayın arkadaşınızı. sonra başka biri olur onuda tanıştırırsınız derken, aile içinde saygınlığınızı yitirebilirsiniz.

Ailene de mahcup olma derken asilnda her an ayrilabilirim ki demek istedi acabamYaa bende aslinda istemiyorum ama.Ben memur falan olursam belki benimde kararim degisir belli olmaz.Amaa heves ediyorim iste

Benimki de ilişkiye başladığımızda niyetinin evlilik olduğunu söylemişti ama şimdi de aynı şekilde kendini geri çekiyor. Gelecekle ilgili bir konu geçtiğinde olayı hemen "hayırlısı neler olacağını bilmiyoruz"a bağlıyor.

Canim erkekler hep boyle evlenirim der ama is gercekten evlilige variyosa bir adim geri kacarlar nedense. Bu ya hayallerindeki kadin sen olmadigindandir ya da maddi olarak sorumluluk almaya kendini hazir hissetmez. ama ben oyle saniyorum ki sana asik degildir asik olan erkek asla sevdigiyle evlenmemezlik etmiyo

Benimki de ilişkiye başladığımızda niyetinin evlilik olduğunu söylemişti ama şimdi de aynı şekilde kendini geri çekiyor. Gelecekle ilgili bir konu geçtiğinde olayı hemen "hayırlısı neler olacağını bilmiyoruz"a bağlıyor.
Seninki de istemiyo ozman.Gitme bence uzerine hic

Konuyu mart ayında açmışsınız. Hala aynı mı sevgiliniz? Bir tane de bende var bu türden. Üstelik anneler ve birtakım aile fertleri ile tanışıldıktan sonra korkmaya başlayanlardan :) Ne yapsam bilemiyorum

E bir yerde haklı,ben olsam ben de korkardım.Evlenmiş olmak için evlenilmez kendini hazır hissedersin,maddi ve manevi,sorumluluklarını kabul edersin anca öyle.
Zaten evlenmeyi düşünmüyorsa şimdi ailenizle tanışması saçma bence de

Back
X