Ben hiç yaşamamış biri olarak şunu düşünüyorum;
Arkadaş bu iş bu kadar ağrılı sancılıysa insanlar bunu yapmaya neden bu kadar meraklılar? Hadi bir kısmı mazoşist diyelim ya geriye kalanlar? Korkmayın bu kadar, insan sevdiğiyle sevişmekten korkar mı? Aşkla olduktan sonra bu durum seni mutlu etmeli.
Arkadaş bu iş bu kadar ağrılı sancılıysa insanlar bunu yapmaya neden bu kadar meraklılar? Hadi bir kısmı mazoşist diyelim ya geriye kalanlar? Korkmayın bu kadar, insan sevdiğiyle sevişmekten korkar mı? Aşkla olduktan sonra bu durum seni mutlu etmeli.
Kızlar günaydın..
Benim şöyle bir derdim var biraz utanarak yazıyorum ama ilk geceden korkuyorum bunu nişanlıma da söyledim .. O da biliyor Allah'tan çok anlayışlı psikoloğa falan gitmek istediğimi söyledim.. O da bence sende öyle bir sorun yok bilmiyoruz daha dedi ama dedi olursa yapamazsan o zaman gideriz birlikte dedi korkman çok normal dedi.. Bana sanki hiç olmayacak gibi geliyor.. Ben gibi korkan bana moral verebilecek arkadaşlar yazabilir ler mi?? Sadece 1 ay kaldı.. Bir de bana ilaç kullan diyor korunmak için zararlı diye bende kullanmak istemiyorum .. Tabi önce doktora gitmek lazım değil mi? Kafanıza göre ilaç kullanmak:/ olmaz :/ yorumlarınızı bekliyorum kızlar tşk ederimmm şimdiden
canım endişeni anlıyorum ama inan bana korkulacak bir şey yok. yemek yemek, su içmek, bunaldığında hava almak gibi bir ihtiyaçtır cinsellikte.
ilk başta acı olur, çok acır, kanama durmaz diye şehir efsaneleri vardır.. :) ama şöyle söyleyebilirim, sen kendini ne kadar rahat bırakırsan ( hafif viski ya dda seni çakır keyif yapabilecek bir şeyiçersen gevşeyebilirsin) o kadar az acı olur hatta hiç olmaz.
korkuya gerek yok yani korkudan çok o günün güzelliğini, sevdiğğin adama tamamen sahip ve ait olacağını düşün...
Kızlar günaydın..
Benim şöyle bir derdim var biraz utanarak yazıyorum ama ilk geceden korkuyorum bunu nişanlıma da söyledim .. O da biliyor Allah'tan çok anlayışlı psikoloğa falan gitmek istediğimi söyledim.. O da bence sende öyle bir sorun yok bilmiyoruz daha dedi ama dedi olursa yapamazsan o zaman gideriz birlikte dedi korkman çok normal dedi.. Bana sanki hiç olmayacak gibi geliyor.. Ben gibi korkan bana moral verebilecek arkadaşlar yazabilir ler mi?? Sadece 1 ay kaldı.. Bir de bana ilaç kullan diyor korunmak için zararlı diye bende kullanmak istemiyorum .. Tabi önce doktora gitmek lazım değil mi? Kafanıza göre ilaç kullanmak:/ olmaz :/ yorumlarınızı bekliyorum kızlar tşk ederimmm şimdiden
Canımcım bir ay kalmış düğününe hemen bir jinekologla görüşmelisin. En iyi korunma yöntemini o söyle, fizyolojik bi problem var mı diye bakar. Hap kullanacaksan bilgi verir. Haptan korkma, benim doktorum kesinlikle zararı değil yararı olduğunu söyler. 5 yıl doğum kontrol hapı kullanmak rahim ağzı ve meme kanseri ihtimalini%85 azaltıyormuş.
Diğer konuya yorum bile yapmaya gerek yok aslında. Korkacak hiç bir şey yok. Nasıl olup bittiğini bile anlamıyorsun ilk başta.
Ben çok korkuyordum hatta düğün günüm bile korkudan berbat geçmişti suratım beş karıştı ,
kendini kasma kasınca acı çekiyosun ,ama asla şu milletin anlattığı gibi yok tavana kan sıçradı gibi bir durum olmuyor zaten böyle korkmamızın nedeni de sağdan soldan duyduğumuz abartılı hikayeler.
Korkma güzelim,bunda korkacak ne var.Hayatının insanı olarak seçtiğin kişiyle tenleriniz kavuşacak,tutkularınız sizi sürükleyecek :) Zevk alınacak bir şeyi bu kadar kafanda büyütmeye ne gerek var.
valla ben evlilikten korkuyorum başlığını görünce evliliğin verdiği sorumluluktan bahsediceksin sandım.. şahsen ben nişanlılık evresindeyim şuan ve ondan korkuyorum çünkü :) Lütfen bozulmayın bana ama neden şu ilk gece olayını bu kadar kasıyo bizim halkımız anlamıyorum. Biz nişanlımla evliliğe kadar dayanamayanlardanız ve ben de ona sonsuz güvendiğimden isteyerek birlikte olduk.
Evet, ilk başlarda ben de kendimi çok kastım hatta vajinismusum galiba dedim nişanlıma.. o da zamanla düzelir bence dedi ki gerçekten düzeliyor.. ilk ilişkinde zaten sen hiçbirşey anlamıyosun. Ama korkucak birşey de olmadığını görüyosun. Sizi asla korkutan insanları dinlemeyin yok çok acıyor, yok kanama çok oluyor, bilmemne.. ben de neler duydum. Bu yüzden insanlar özellikle de biz kadınlar cinsellkten korkar hale geliyoruz. Buna izin vermeyelim. Mutluluklar....