Kızlar günaydın..
Benim şöyle bir derdim var biraz utanarak yazıyorum ama ilk geceden korkuyorum bunu nişanlıma da söyledim .. O da biliyor Allah'tan çok anlayışlı psikoloğa falan gitmek istediğimi söyledim.. O da bence sende öyle bir sorun yok bilmiyoruz daha dedi ama dedi olursa yapamazsan o zaman gideriz birlikte dedi korkman çok normal dedi.. Bana sanki hiç olmayacak gibi geliyor.. Ben gibi korkan bana moral verebilecek arkadaşlar yazabilir ler mi?? Sadece 1 ay kaldı.. Bir de bana ilaç kullan diyor korunmak için zararlı diye bende kullanmak istemiyorum .. Tabi önce doktora gitmek lazım değil mi? Kafanıza göre ilaç kullanmak:/ olmaz :/ yorumlarınızı bekliyorum kızlar tşk ederimmm şimdiden
Aferin Koalina, kizi iyice korkutBen hiç korkmuyordum ama korksam yeriymiş
Tavana kan sıçradı ne ya hahahhahahaBen çok korkuyordum hatta düğün günüm bile korkudan berbat geçmişti suratım beş karıştı ,
kendini kasma kasınca acı çekiyosun ,ama asla şu milletin anlattığı gibi yok tavana kan sıçradıgibi bir durum olmuyor zaten böyle korkmamızın nedeni de sağdan soldan duyduğumuz abartılı hikayeler.
Tavana kan sıçradı ne ya hahahhahaha
Ben çok korkuyordum hatta düğün günüm bile korkudan berbat geçmişti suratım beş karıştı ,
kendini kasma kasınca acı çekiyosun ,ama asla şu milletin anlattığı gibi yok tavana kan sıçradıgibi bir durum olmuyor zaten böyle korkmamızın nedeni de sağdan soldan duyduğumuz abartılı hikayeler.
Yok yahu yani zerre bir şey olmaz diye de yanlış bir şey söylemek istemedim. Zarın yapısıyla ve insanın psikolojisiyle alakalı...Aferin Koalina, kizi iyice korkut
Sen bakma ona, cok sevdigin birinin kollarinda olacaksin sonucta. Insan sevdiginden korkar mi?
Korunmak için haplar eğer çölyak hastası değilsen zararlı değil diye biliyorum canım,ama doktor kontrolünde kullanmak en iyisi içindeki bir bileşene alerjin vs olabilir.İlk geceden korkuyla karışık bir heyecan duyman da bir sorun yok gayet doğal bence,sonuçta hiç yapmadığın bir şey ve bazıları tarafından çok abartılıyor.Bence bu sorunu psikoloğa gitmeden de kendi içinde çözebilirsin.Kan sıçradı,acıdan bayıldım vs hepsi uydurma olduğunu düşünüyorum.:)Kızlar günaydın..
Benim şöyle bir derdim var biraz utanarak yazıyorum ama ilk geceden korkuyorum bunu nişanlıma da söyledim .. O da biliyor Allah'tan çok anlayışlı psikoloğa falan gitmek istediğimi söyledim.. O da bence sende öyle bir sorun yok bilmiyoruz daha dedi ama dedi olursa yapamazsan o zaman gideriz birlikte dedi korkman çok normal dedi.. Bana sanki hiç olmayacak gibi geliyor.. Ben gibi korkan bana moral verebilecek arkadaşlar yazabilir ler mi?? Sadece 1 ay kaldı.. Bir de bana ilaç kullan diyor korunmak için zararlı diye bende kullanmak istemiyorum .. Tabi önce doktora gitmek lazım değil mi? Kafanıza göre ilaç kullanmak:/ olmaz :/ yorumlarınızı bekliyorum kızlar tşk ederimmm şimdiden
yrn3533408 .!.:Milleti dinleme canim hic oyle abartilcak bisey yok ben o kadar korkmustum ki gayet dogal bisey simdi hamileyim normal dogumu dusununce aa diyom ilk gece neymiski :)
sana diyecegım tek sey baska ınsanların sacma yorumlarını dınleme benım korkmamı saglayan evlı arkadaslar sagolsun yok bır yıldır evlıyımhala acı cekıyorum falan fılan ya okadar aptalkı bunu bekar bırısıne anlatmaları ...korku dene seyı ozaman soktular beynıme 1 yıllık evlıyım onlar sayesınde vajınusmus oldum... ama sen dınleme kımsenın anlatmasına fırsat verme.... okadar ınsan yapıyor mutlu ve huzulular bu yemek yemek ıcmek gıbı bırsey olaması gereken kendılıgınden olan bırsey...kokulacak da hıc bırsey yok beynınden cıkarmaya calıs bunu sımdıden....Kızlar günaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?