- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
kızlar merhaba.1.5 senelik bi ilişkim var.son 3-4 aydır berbat gidiyor.o askerde.hergün tartısma sorun yasıyoruz.ilişkimiz zaten sallanıyordu bide burada bazı bayanların basına gelen aldatma hikayelerini okuyunca iyice nefret ettim evlilikten.kimisi yeni dogum yapmıs esini aldatıyor,kimisi eski nisanlısına dönüyor gibi hikayeler tüylerimi diken diken etti.bide gecen gün esra ceyhanın programında adını hatırlayamadıgım bi psikolog cıkmıstı.erkeklerin %98'i eşini,sevgilisini aldatıyor dedi.bu adam yapmaz denilen adam bile aldatıyor güvenmeyin dedi..bunları duydukca ve bu sitede okudukca iyice korkar oldum evlilikten..bi kac gündür sevgilim cep telefonuyla sürekli ailesiyle konustugunu söylüyor.normalde cepten konusmazdı ailesiyle.bu aksam tam 45 dakika telefonla konustu.sinir oldum.kiminle konusuyorsun sen birimi var yoksa diye patladım.sacmalama ne diyorsun sen gibi seyler dedi.4-5 gündür acayip ilgisiz.böyle giderse ilişkimiz cok zarar görecek ben bi süre görüsmek istemiyorum diye mesaj attım.daha cevap yazmadı telefonu kapalı.ne cevap verecek bilmiyorum ama ilişkimiz cok sallantıda.güvenmiyorum hiç bi erkege.o benim ilk askım ama bütün tanıdıgım ilişkiler aldatma yüzünden bitiyor.bu zamana kadar bi yanlısı olmadı ama etraftan duydugum aldatma hikayeleri yüzünden evlilikten iyice sogudum.offf yaaa sizdede var mı aynı güvensizlik?
ßak $ekerim.... ßen de senin gißi ßurda her derdi okuyordum.....Geriliyordum sevKiLimLe tartı$ıyordum...Uzerine afiyet Paranoyak misaLi.... $imdi iLgimi cekenleri okuyorum.... Ama $u ßi gerçek Kimse Hint kuma$ı deiLdir... Kimse "yapmaz o asla hayatta" gißi taßir kuLLanamayızz.... ßu hayatta ALLAH'tan ßa$ka kimseye guvenme .. ßir de kendine guven, inan, ßa$ını dik tut..ßak görr her $eyy Lehine oLacak...... Her evLiLik farkLıdır...... İlgisizLik var ise konu$ onunLa ..... saLdırma.....ßen de geLemıyorum senin gißi ßitti vs faLan diyorumm ama eger gercekten sana uygunsa Pı$man oLursun ve cocuk ßıkar.. Askerde ona destek cık...Seviyorsa seni zaten ßırakmazz emn ol !! sengözlerimebaksanab