Evlilikten korkuyorum..

kızlar merhaba.1.5 senelik bi ilişkim var.son 3-4 aydır berbat gidiyor.o askerde.hergün tartısma sorun yasıyoruz.ilişkimiz zaten sallanıyordu bide burada bazı bayanların basına gelen aldatma hikayelerini okuyunca iyice nefret ettim evlilikten.kimisi yeni dogum yapmıs esini aldatıyor,kimisi eski nisanlısına dönüyor gibi hikayeler tüylerimi diken diken etti.bide gecen gün esra ceyhanın programında adını hatırlayamadıgım bi psikolog cıkmıstı.erkeklerin %98'i eşini,sevgilisini aldatıyor dedi.bu adam yapmaz denilen adam bile aldatıyor güvenmeyin dedi..bunları duydukca ve bu sitede okudukca iyice korkar oldum evlilikten..bi kac gündür sevgilim cep telefonuyla sürekli ailesiyle konustugunu söylüyor.normalde cepten konusmazdı ailesiyle.bu aksam tam 45 dakika telefonla konustu.sinir oldum.kiminle konusuyorsun sen birimi var yoksa diye patladım.sacmalama ne diyorsun sen gibi seyler dedi.4-5 gündür acayip ilgisiz.böyle giderse ilişkimiz cok zarar görecek ben bi süre görüsmek istemiyorum diye mesaj attım.daha cevap yazmadı telefonu kapalı.ne cevap verecek bilmiyorum ama ilişkimiz cok sallantıda.güvenmiyorum hiç bi erkege.o benim ilk askım ama bütün tanıdıgım ilişkiler aldatma yüzünden bitiyor.bu zamana kadar bi yanlısı olmadı ama etraftan duydugum aldatma hikayeleri yüzünden evlilikten iyice sogudum.offf yaaa sizdede var mı aynı güvensizlik?

ßak $ekerim.... ßen de senin gißi ßurda her derdi okuyordum.....Geriliyordum sevKiLimLe tartı$ıyordum...Uzerine afiyet Paranoyak misaLi.... $imdi iLgimi cekenleri okuyorum.... Ama $u ßi gerçek Kimse Hint kuma$ı deiLdir... Kimse "yapmaz o asla hayatta" gißi taßir kuLLanamayızz.... ßu hayatta ALLAH'tan ßa$ka kimseye guvenme .. ßir de kendine guven, inan, ßa$ını dik tut..ßak görr her $eyy Lehine oLacak...... Her evLiLik farkLıdır...... İlgisizLik var ise konu$ onunLa ..... saLdırma.....ßen de geLemıyorum senin gißi ßitti vs faLan diyorumm ama eger gercekten sana uygunsa Pı$man oLursun ve cocuk ßıkar.. Askerde ona destek cık...Seviyorsa seni zaten ßırakmazz emn ol !! sengözlerimebaksanab

mesela ben hastayım ya dün gece hastanede yattım.iyi oldugumu ögreninceye kadar aradı sordu.iyi oldugumu ögrendi hiç sormadı neler yasadın dün diye.üstelik cok agır bi gün gecirdim.4 dakika kalbim durdu ve kalp masajıyla tekrar dünyaya geldim.işte onu bildigi halde sormadı o konuyla ilgili bisey.bende dedimki hiç mi merak etmiyorsun dün gece neler cektigimi dedim.onun attıgı mesajda su;askım simdi nasılsın? ne alakaysa..

ben bunda şikayet edilecek bişey bulmadım canım belki bakış açılarımız farklıdır CADIARZU
iyi olduğunu öğrenene kadar uğraşmış, mesajı da alakasız bulmadım ilgilendiğini göstermiş işte..
şimdi kızacaksın, seni anlamadığımı söyleyeceksin biliyorum ama sen ona karşı anlayışsız davranıyorsun gibi geldi biraz :utangac:

ßak $ekerim.... ßen de senin gißi ßurda her derdi okuyordum.....Geriliyordum sevKiLimLe tartı$ıyordum...Uzerine afiyet Paranoyak misaLi.... $imdi iLgimi cekenleri okuyorum.... Ama $u ßi gerçek Kimse Hint kuma$ı deiLdir... Kimse "yapmaz o asla hayatta" gißi taßir kuLLanamayızz.... ßu hayatta ALLAH'tan ßa$ka kimseye guvenme .. ßir de kendine guven, inan, ßa$ını dik tut..ßak görr her $eyy Lehine oLacak...... Her evLiLik farkLıdır...... İlgisizLik var ise konu$ onunLa ..... saLdırma.....ßen de geLemıyorum senin gißi ßitti vs faLan diyorumm ama eger gercekten sana uygunsa Pı$man oLursun ve cocuk ßıkar.. Askerde ona destek cık...Seviyorsa seni zaten ßırakmazz emn ol !! sengözlerimebaksanab

canım inan canıma tak etti.bi insan bu kadar mı rahat olur.ben ona hep destek cıktım ama o bana cıkmıyor.bi kez olsun derdimi dinlemiyor.oysa ben onun derdini saatlerce dinliyorum.cok yıprandım olmuyor işte..ben onu seviyorum ama bu ilişki bu durumdayken daha fazla dayanamayacagım

banada öle gelio ama senide anlıyorum sende askerdeyken sana beklediğin ilgiyi veremiceğini

kabul et huzurlu olcaksın

ben bunda şikayet edilecek bişey bulmadım canım belki bakış açılarımız farklıdır CADIARZU
iyi olduğunu öğrenene kadar uğraşmış, mesajı da alakasız bulmadım ilgilendiğini göstermiş işte..
şimdi kızacaksın, seni anlamadığımı söyleyeceksin biliyorum ama sen ona karşı anlayışsız davranıyorsun gibi geldi biraz :utangac:

peki bana 5 dk ayır dedigim halde hiç ayırmamasıda mı benim hatam?günlerdir bi dinle diyorum ya hiiç umursamıyor.

bence düzelicek çünkü okadar ilgisiz biri değil sevgilin bence. sende ordaki stresi atması

lazım sende dert anlatırsan nerden huzur bulcak sölermisin

asker beklemek seni alt üst etmiş canım bence

yani topla kendini

ben sabır ediyim tamam ama askerlik bitince düzelecek mi?hiç bi sorun olmasa bile bana sorun var gibi geldiginde beni rahatlatması için dinlemesi gerekmez mi

askerLikten doLayı oLaßilir ßelki cnmcm....Her zaman arayaßilecek durumda oLunmuyor ki askerde... ßiraz da sen o $ekilde davrann, rahat oL, arama ßakaLım ne diyecek?

askerLikten doLayı oLaßilir ßelki cnmcm....Her zaman arayaßilecek durumda oLunmuyor ki askerde... ßiraz da sen o $ekilde davrann, rahat oL, arama ßakaLım ne diyecek?

canım bizim 3-4gün konusmadıgımız zamanlarda oldu.ama o zamanlar cok ilgiliydi.hiç bi sekilde yanlıs anlamadım.mesaj attım biraz önce uyanınca müsait oldugunda haber ver arayacagım diye.sabah haber verirse eger umursayıp arayacagım son kez konusacagım.bugun anladımki ben kendi kendimi yıpratıyorum.onun için pekte önemli degilmis benim sorunlarım üzülmem

bence düzelicek çünkü okadar ilgisiz biri değil sevgilin bence. sende ordaki stresi atması

lazım sende dert anlatırsan nerden huzur bulcak sölermisin

asker beklemek seni alt üst etmiş canım bence

yani topla kendini

kesinlikle katılıyorum :enbuyukkk:

arkadaslar simdi benim cıkmam gerek.30 dakika sonra hastanede olmam gerek hastalıgım için.insallah yarın görüsürüz.herkese tek tek tesekkür ederim.hakkınızı helal edin lütfen.iyi geceler:a015:

arkadaslar sabah konustum sevgilimle Çok üzgünüm çoook bitsin diyemedim cünkü cok seviyorum.telefonu öyle bi acısı varki askım günaydın melegim dedi :utangac: ama ben ona kırgındım.gece uyudugum için özürdilerim dedi.tamam dedim.zaten uyuduguna degil bana gün içindede zaman ayıramadıgına kızıyorum.seni cok üzdüm ben dedi.bende evet cok tartısıyoruz böyle giderse sonumuz pek iyi degil dedim.ben bi süre görüsmek istemiyorum dedim :1shok: 10 saniye sessizlik oldu.peki benim böyle biseyi kabul edecegimi nereden cıkardın dedi.sen kabul etmezsen etme ben kararımı verdim,senin yüzünden hastalıgım arttı dedim.sen konusma benimle ben seninle konusurum hiç anlamam dedi.sonra kapattık telefonu.ardından bi mesaj attı.özür dilerim bundan sonra üzmeyecegim lütfen aramıza zaman girmesin dedi.cevap yazmadım..öyle işte :delphin:

Son düzenleme:
Back
X