evlilikten korkuyorum :(

siyahmasal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
61
10
18
35
Çanakkale
Erkek arkadaşım askerde bi süre sonra gelicek ve hemen isteme, söz olucak arkasından fazla uzatmadan evlilik olucak nasipse. Düşündüğüm zaman aileler, anlaşmazlıklar, düğün olayları böyle ruhum daralıyor. Sevgilimi çok seviyorum ailesi ile samimiyim ailemde samimi onlarda tanıştı ama çok korkuyorum. Erkek arkadaşım ve ailesi biraz çimri hemde aşırı derece de bende ailemden böyle birşey görmedim en basıtı o düğün alışverişinde bile sorun çıkacağına eminim. Biliyorum bunlar genelde evlilik aşamasında olan sorunlar ama ruhum daralıyor kızlar düşünürken bile. Çok seviyorum ve evliliğe istekliyim ama bi yandanda değilim korkuyorum resmen :(

Erkek arkadaşım askerde bi süre sonra gelicek ve hemen isteme, söz olucak arkasından fazla uzatmadan evlilik olucak nasipse. Düşündüğüm zaman aileler, anlaşmazlıklar, düğün olayları böyle ruhum daralıyor. Sevgilimi çok seviyorum ailesi ile samimiyim ailemde samimi onlarda tanıştı ama çok korkuyorum. Erkek arkadaşım ve ailesi biraz çimri hemde aşırı derece de bende ailemden böyle birşey görmedim en basıtı o düğün alışverişinde bile sorun çıkacağına eminim. Biliyorum bunlar genelde evlilik aşamasında olan sorunlar ama ruhum daralıyor kızlar düşünürken bile. Çok seviyorum ve evliliğe istekliyim ama bi yandanda değilim korkuyorum resmen :KK43:
Mutlu olacağını düşün ve rahatla...:KK50:

O korku bende de var. Nasipse 2 aya kadar isteme ve nişan olacak. Erkek arkadaşımdan ve ailesinden 5,5 yıldır bir cimrilik görmedim falan ama... Ailelerle anlaşma , tanışma vs. konular beni geriyor.

Erkek arkadaşım askerde bi süre sonra gelicek ve hemen isteme, söz olucak arkasından fazla uzatmadan evlilik olucak nasipse. Düşündüğüm zaman aileler, anlaşmazlıklar, düğün olayları böyle ruhum daralıyor. Sevgilimi çok seviyorum ailesi ile samimiyim ailemde samimi onlarda tanıştı ama çok korkuyorum. Erkek arkadaşım ve ailesi biraz çimri hemde aşırı derece de bende ailemden böyle birşey görmedim en basıtı o düğün alışverişinde bile sorun çıkacağına eminim. Biliyorum bunlar genelde evlilik aşamasında olan sorunlar ama ruhum daralıyor kızlar düşünürken bile. Çok seviyorum ve evliliğe istekliyim ama bi yandanda değilim korkuyorum resmen :KK43:
Hiçbir şey yapmayacaklarını düşün evlenirken, hiç beklentin olmazsa mutlu olursun. Evlendikten sonra eşinle yavaş yavaş alırsın. Boşver şart değil ne alışveriş ne diğer şeyler.

korkuyosan evlenme..
moralini bozbak istemem ama korktuklarının misliyle karşılaşırsın..

Cimri bi adamla evlenicegime ölürüm daha iyi...bi erkekte kaldıramiycağım ilk şeylerden biri...allahtan eşimin eli çok açık..ailenin tutumunada bağlı canım ya.Biraz genislerse onemsemeyebilirler...ama sen ne kadar dayanırsın bilmem sonuçta bir ömür diyorsun,yoksa rabbim yuva kuranın yanındadır..bi anda oluverir herşey sıkma canını...

Şeytan en çok böyle hayırlı işlerin yapıldığı dönemlerde mudahale ediyor.
Size düşen sabretmek, dua etmek ve beklentinizi azaltmak olsa gerek.
Mutluluklar.

bence korkmalısın.. şimdiden bunları görüyorsan yandın.. evlilik öncesi bir filmin fragmanı gibi, evlendikten sonra filmin içindesin ve en kötülerini görüyorsun..

Bende korkardım.. Hele ki burdaki yazıları okuyunca bir ara vazgeçmeyi bile düşünmüştüm.. :)

Ama eğer seviyorsan korkma, sevdiğinin yanında olması dünyanın enn güzel hissi :KK60:

İsteme,söz,nişan,düğün, alışveriş, ev kurma.. Bunlarda zaten illa sorun çıkacaktır..Eminim sorun yaşamayan yoktur.. Ama onlar geçici şeyler. Benimde ufak tefek sorunlar olmuştu, şimdi diyorum boşuna kendimi üzmüşüm aslında o kadar da takılcak konular değilmiş basit şeylermiş.. Ama işte o zaman ki stres, gerginlik insanın biraz sinirini bozuyor :KK51:

Evlilikten korkma.. Sevdiğin hep seninle, hep yanında olsun, Eşin olsun istemez misin yani? :KK25:

Zamana bırakayım diyorum içimden ama düşünmedende yapamıyorum. Görüp yaşıycam allahın izniyle sorunsuz olur inş herşey.

inş. sorun çıkmaz ama sen yinede kendini şimdiden hazırla. sonra hayal kırıklığına uğrama.. ve bence o dönemi çok iyi değerlendir. çünkü evlendikten sonra olaylar farklılaşıyor.

Bende korkardım.. Hele ki burdaki yazıları okuyunca bir ara vazgeçmeyi bile düşünmüştüm.. :)

Ama eğer seviyorsan korkma, sevdiğinin yanında olması dünyanın enn güzel hissi :KK60:

İsteme,söz,nişan,düğün, alışveriş, ev kurma.. Bunlarda zaten illa sorun çıkacaktır..Eminim sorun yaşamayan yoktur.. Ama onlar geçici şeyler. Benimde ufak tefek sorunlar olmuştu, şimdi diyorum boşuna kendimi üzmüşüm aslında o kadar da takılcak konular değilmiş basit şeylermiş.. Ama işte o zaman ki stres, gerginlik insanın biraz sinirini bozuyor :KK51:

Evlilikten korkma.. Sevdiğin hep seninle, hep yanında olsun, Eşin olsun istemez misin yani? :KK25:

İstemem mi isterim tabiki ama elde değil demekki insan ister istemez geriliyor :) askerde ve gelmesini dört gözle bekliyorum teşekkür ederim güzel yorumun için birazcik ta olsun rahatladım :)

Valla ben en ufak sorun yaşamadım, herşeyimde oldu çok şükür,sorun yaşamadım çünkü eşimle hallettik herşeyi alışverişinde mobilyayıda herşeyi. Aileler karışmayınca herşey oluyor yolunda gidiyor.

Valla ben en ufak sorun yaşamadım, herşeyimde oldu çok şükür,sorun yaşamadım çünkü eşimle hallettik herşeyi alışverişinde mobilyayıda herşeyi. Aileler karışmayınca herşey oluyor yolunda gidiyor.
Benimde istediğim bu umarım sadece bizim aramızda yaşanır herşey aileler karışmadan. :)

Benimde istediğim bu umarım sadece bizim aramızda yaşanır herşey aileler karışmadan. :)
Sen benim hiçbir isteğim yok de, onlar ne isterlerse onu yapsınlar. Ne koparırsam kar diye bakıyor insanlar o yüzden çıkıyor bu kadar tantana. Yavaş yavaş alırsın eşyalarını, derdin o olsun.

İstemem mi isterim tabiki ama elde değil demekki insan ister istemez geriliyor :) askerde ve gelmesini dört gözle bekliyorum teşekkür ederim güzel yorumun için birazcik ta olsun rahatladım :)

Tabiki gerilirsin canım gayet normal.. Hem her beğendiğinizi almak isticeksiniz, hem ailelerin de gönlünü kırmayacaksınız dengede tutması biraz zor.. Bnde alışverişlerde kaynanamla çıkmıştım tabi zevklerimiz uyuşmayınca biraz zorlandım ama o konuyu eşim halletmişti sağolsun.. Sen hiç kafana takma, eşin halleder :)

Evet üstte de yazdım, aslında gençleri kendi hallerine bıraksalar bir sorun yaşanmayacak ama aileler herşeye karışıyor.. Ev eşyası, gelinlik vs.. Benim başıma da gelenler malesef bunlar oldu :) Ama herşeye rağmen güzeldi ya.. Şimdi olsa kafama takmazdım saçma sapan şeylermiş.. Duymamazlıktan gelirdim :D

Back
X