evlilikten korkuyorum :(

Valla ne yalan söyliyeyim bende de ara ara korku oluyor.. Düşünüyorum da hep maddi yönden korkular hayat şartları zor.. Birde aileler giriyor işin içine daha karmaşık oluyor.. Tek isteğim kazasız belasız şu düğünü yapıp huzura ermek =)

Valla ne yalan söyliyeyim bende de ara ara korku oluyor.. Düşünüyorum da hep maddi yönden korkular hayat şartları zor.. Birde aileler giriyor işin içine daha karmaşık oluyor.. Tek isteğim kazasız belasız şu düğünü yapıp huzura ermek =)

İnş. Canım şöyle gözlerimi kapatıp bi açsam herşey bitmiş olsa ne güzel olur. :) Kırgınlıklar olucak diye çok korkuyorum.

İnş. Canım şöyle gözlerimi kapatıp bi açsam herşey bitmiş olsa ne güzel olur. :) Kırgınlıklar olucak diye çok korkuyorum.

Bende öyle istiyorum =) Aslında akışına bırakmak en iyisi çünkü korktukça birşeyler çıkıyor insanın korktuğu başına gelirmiş=))

Tabiki gerilirsin canım gayet normal.. Hem her beğendiğinizi almak isticeksiniz, hem ailelerin de gönlünü kırmayacaksınız dengede tutması biraz zor.. Bnde alışverişlerde kaynanamla çıkmıştım tabi zevklerimiz uyuşmayınca biraz zorlandım ama o konuyu eşim halletmişti sağolsun.. Sen hiç kafana takma, eşin halleder :)

Evet üstte de yazdım, aslında gençleri kendi hallerine bıraksalar bir sorun yaşanmayacak ama aileler herşeye karışıyor.. Ev eşyası, gelinlik vs.. Benim başıma da gelenler malesef bunlar oldu :) Ama herşeye rağmen güzeldi ya.. Şimdi olsa kafama takmazdım saçma sapan şeylermiş.. Duymamazlıktan gelirdim :D
Sanırım iş bırazda bizim erkeklerde bitiyor bu işlerde :)

Sanırım iş bırazda bizim erkeklerde bitiyor bu işlerde :)

Kesinlikle öyle.. Orta yolu bulmak erkeğe düşüyor ;) O yüzden zaman zaman eşime acıdığım çok olmuştur :D Bana geliyor beni ikna ediyor, ailesine gidiyor onları ikna ediyor.. E başında da 3 abla, bi anne olunca tahmin edersin ki dır dır dır yediler adamı :D .tabi bende boş durmadım ya :D

Kesinlikle öyle.. Orta yolu bulmak erkeğe düşüyor :KK66: O yüzden zaman zaman eşime acıdığım çok olmuştur :D Bana geliyor beni ikna ediyor, ailesine gidiyor onları ikna ediyor.. E başında da 3 abla, bi anne olunca tahmin edersin ki dır dır dır yediler adamı :D .tabi bende boş durmadım ya :D

Eyvah Eyvah bide 3 abla bizde abla yok :) ama annesine çok bağlı bı bazen çok hoşuma gidiyor annesini bağlı birisi eşine de bağlı olur :) ama bazende sinir oluyorum kesin bu hep annesini dinler beni dinlemeZ diye düşünüyorum. Ne diyim Allah benimkine benden daha çok sabır versin o zaman :) :)

Eyvah Eyvah bide 3 abla bizde abla yok :) ama annesine çok bağlı bı bazen çok hoşuma gidiyor annesini bağlı birisi eşine de bağlı olur :) ama bazende sinir oluyorum kesin bu hep annesini dinler beni dinlemeZ diye düşünüyorum. Ne diyim Allah benimkine benden daha çok sabır versin o zaman :) :)

İlk başta aileden ayrıldığı için annesini bıraktığı için daha bir düşkünlüğü olur, ama zamanla geçer o da.. Alışır ayrı evde yaşamaya,
Annesine sormadan yaşamayı,birşeyler yapmayı öğrenir canım :)

Insanin hep korktugu basina gelir , oluruna birak olacaksa olur zaten.
Simdiden bozma moralini.

Çok merak ediyorum onu öyle yanımda görmeyi Rabbim inş bize de yaşatır :)

Evliliğin güzel yanlarını düşün canım benim.. :) İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın herşeyi.. Sonrası zaten sevdiceğinle mutlu bir ömürr :) Hemen herşeyin en kötüsünü düşünme.. Sorun olabilir, ufak tefek sorunlardan korkma sevdiğinle bir olduktan sonra, birlikte halledersiniz herşeyi.. Birbirinize her zaman destek olun,

Mutluluklar canım :)

Evliliğin güzel yanlarını düşün canım benim.. :) İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın herşeyi.. Sonrası zaten sevdiceğinle mutlu bir ömürr :) Hemen herşeyin en kötüsünü düşünme.. Sorun olabilir, ufak tefek sorunlardan korkma sevdiğinle bir olduktan sonra, birlikte halledersiniz herşeyi.. Birbirinize her zaman destek olun,

Mutluluklar canım :)

Çok teşekkür ederiim size de bir ömür mutluluklar :) :)

Back
X