- 23 Haziran 2018
- 77
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi Hayalperestpiyonnn
-
hahahahaahah. Ay ne güldümCevap veriyorum, evlilikten emin olunmaz anacım. Avokado diye alıyorsun, hıyar çıkıyor. Jakuzide romantizm yaşayacağım diye evleniyorsun, duş başlığındaki lekeleri cifle yok etmeye çabalıyorsun. Su çok güzel değil, gelme!
Cevap veriyorum, evlilikten emin olunmaz anacım. Avokado diye alıyorsun, hıyar çıkıyor. Jakuzide romantizm yaşayacağım diye evleniyorsun, duş başlığındaki lekeleri cifle yok etmeye çabalıyorsun. Su çok güzel değil, gelme!
Duş başlığındaki lekelerCevap veriyorum, evlilikten emin olunmaz anacım. Avokado diye alıyorsun, hıyar çıkıyor. Jakuzide romantizm yaşayacağım diye evleniyorsun, duş başlığındaki lekeleri cifle yok etmeye çabalıyorsun. Su çok güzel değil, gelme!
Ahahah. Evlenmiyorum arkadaş !
Biriyle tanıştım ve benimle ciddi düsünüyor. Ailesine bahsediyor. Ama sorun şu ki... o baska sehirde. Bilirsiniz aileler her zaman titizlenir arastircaz diye tuttururlar. Ama maalesef boyle bir olanak yok.daha da kotusu ben emin miyim evlilikten bilmiyorum. Aslinda istiyorum... ama sanki yapamam gibi geliyor. Cok da iyi bir cocuk. Herkesi kacirirsan kimse kalmaz elinde diyorlar bana. Yasim da gelmismis. ne yapayim sizce ? Not: hissim var ona karsi ama ask degil
Cevap veriyorum, evlilikten emin olunmaz anacım. Avokado diye alıyorsun, hıyar çıkıyor. Jakuzide romantizm yaşayacağım diye evleniyorsun, duş başlığındaki lekeleri cifle yok etmeye çabalıyorsun. Su çok güzel değil, gelme!
Ha 3 sene sözlü kalcan yani. Yap bence kesin yap.Çok mu erken ciddenama simdi demiyoruz kii 23- 24 yasimda felan anca. Sadece aileler tanissin soz nisan olsun diyolar
Çok mu erken ciddenama simdi demiyoruz kii 23- 24 yasimda felan anca. Sadece aileler tanissin soz nisan olsun diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?