evlilikten ne bekleyip,ne buldunuz?

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Kızlar selam evlilikle ilgili yorumlarınızı yazar mısınız?eşinz nasıl biri ,ilgisiz mi iyi mi yardımcı mı detsek mi?iyi huyları ve kötü huyları?mutluysanız neden mutlusunuz mutszsanız neden merak ediyorum,konuşmak istedim şimdiden teşekkürler

Lise yıllarında başlayan ihtiraslı bir aşk ve 25 yaşında yapılan bir evlilik le başladı hikayem flort ve evlilik arası zor geçti ailem istemedi ama sevgime aşkıma saygı duyup kabul ettiler,söz-nişan-evlilik sırasında kayınvalide min yaptığı saygızıslıklar öc alırcasına oğlu istenmedi önce diye ama aşkım için herşeye eyvallah çeken yine ben.daha sonra çocuk problemi eşimden dolayı ve hala çocuğumuz yok 10 yıllık evliyiz ve eşimin cinsel soğukluğu ben yaklaşmazsam hiiiiç umru değil veya olamıyo sürekli düşen testesteron seviyesi yüzünden belki .yani durumum vahim ne annelik ne kadınlık var hissedilen ama tek bildiğim belki hayalim bu değildi evlilikle ilgili ama ben bu adamı çok sevdim halada seviyorum ne kadar gençliğim acımasızca elimden kayıp gitsede ben bakakalsamda ardından geçen yılların :(

Değeri,sevgiyi,aşkı,sadakati,huzuru buldum.ben onu tanıdıktan sonra yaşıyorum dedim.

kötü huyu ise sinirli ağzı bozuk ve çook alından çok ince düşünen biri ama hayatımda tanıdığım en mükemmel insan...

sevgi saygı mutluluk huzur istedim.huzurumuz bazen; özellikle evliliğimin 1.yılında kaynana ve diğer aile fertleri tarafından törpülenmeye çalışılsada biz yine kendimizi topladık çok şükür dimdik ayaktayız.ve artık onlarda bizi huzursuz edemiyor.hamdolsun bundan iyisi şamda kayısı:)))

sevgi saygı mutluluk huzur istedim.huzurumuz bazen; özellikle evliliğimin 1.yılında kaynana ve diğer aile fertleri tarafından törpülenmeye çalışılsada biz yine kendimizi topladık çok şükür dimdik ayaktayız.ve artık onlarda bizi huzursuz edemiyor.hamdolsun bundan iyisi şamda kayısı:)))

nasıl başardınız peki toparlanmayı? özel değilse biraz taktik versen bize... yani en çok sen mi sustun? eşinle birlik olmayı nasıl başardınız?

Ayni seyleri yapmaktan hoslanan, sevgisini gosteren, ucuk kacik yasamayi seven ve evlendigimiz ilk ayda cocuk isteyen bir koca istemistim.

Allaha sukurler olsun demekten baska bisi bulamiyorum....

Bir gunu diger gunune uymayan,
sıkıldım dedigim anda hic akla gelmeyen planlar yapan, sevgisini ilgisini her an en doruk noktada gosteren, romantizmde dibe vurmus, daha evlenmeden 4 cocuk plani yapmaya kalkisan bir kocaya sahibim.

Esimin ailesi simdiye kadar en ufak bir mudahalede bulunmadi bana ve sevgilerini gosterdiler hep, ozellikle kaynimim nisanlisi benim icin cok ozel bir insandir..

Benim ailem kocami cok severler hic kendi ogullarindan ayirt etmezler. Ayni sekilde kocam aileme karsi cok saygili onlar icin elinden geleni yapar...

Amaaaaa kocamin saat ayari biraz bozuktur. 1 saate geliyorum der 3 saate anca gelir.
7 de ise baslicam beni erken kaldir der ama 10 dan once kalkip gidemez.
Veee cok pasakli bir insandir...:)))

Evlilikten nemi buldum?
çok buyuk beklentilerle evlenmememe rağmen ilk günden beri inat ve kavga buldum.
Genelde kadınların eşlerine yaptığı nazı niyazı bir kadın olarak o şahıstan buldum.
Evlenmek için karşımda kırk taklalar atıp,evlenince ben yokmuşum gibi davranan kişiliksiz insan buldum.
Her hareketimi eleştiren, oturup medenice konuşma çabalarımı dahi çok bilmişlik adleden manyak, ezik bir adam buldum.
Evlenmeden önce pamuk ipliğiyle bağlı anne baba ilişkileri evlendikten sonra anneeee babaaaaa şeklinde cıyaklayan tuhaf takıntılı şahsiyetsiz buldum.
evlenmeden önce akrabalarının evini dahi bilmeyen, evlendikten sonra akraba düşkünü manyak buldum.
Tüm bu yaşananlara rağmen hep alttan alarak iyi niyetimi göstererek ben nemi buldum?
Neyse yazmayım ayıp olacak... Sadece boşanıyorum diyim yeter...:1:

Son düzenleme:
Evlilikte aradığım birçok şeyi buldum.

Memnun olmadığım tek şey ailesinin ve akrabalarının hayata bakış açıları, uyumsuzluğumuz.

Eşim... İyi bir eş, çok mükemmel bir babadır.

Allaha şükür bizim için elinden geleni yapar, fazlasını da yapmaya özen gösterir.

Biz olmadan annesinin evi haricinde asla biryere gitmez, içkisi, kumarı, sigarası, aldatması, yalanı, kıskançlığı, bizi evde bırakıp arkadaşları ile gezmesi, bizden para gizlemesi vs. yoktur.

Biz olmadan yiyemez, içemez, gezemez zorunlu olarak yapmak zorunda olsada içine sinmez, içi hep buruk olur.

Bir dediğimizi iki etmemeye özen gösterir, gecenin bir yarısı canımız bişey istese saatlerce arar bulur getirir, biz üşüyoruz desek üstündekini çıkartır verir.

Genel anlamda saygılıdır, yardımcıdır. Bek becerikli olmasa da yardım etmeyi sever.

Gezmek, gezdirmek, yemek, yedirmek, giymek giydirmek en büyük zevklerinden biridir.

Dediğim gibi memnun olmadığım tek konu ailesi, (o da atsan atılmaz, satsan satılmaz) mesela bir laf söylerler eşime söylediğim zaman takma kafana koskoca insanların ağzına çarpamam ya, ne derlerse desinler sen bildiğini oku der geçer kenera.

Daha önce bi nişan attım ve yüzüğü çıkarttığım zaman oturup yasin okumuştum ama şimdi 2 yıllık evliyim çok şükür rabbim gönlüme göre verdi :nazar::nazar::nazar:

aradigim cok seyi bulmasamda evlilikde esimde herseyi buldum aski buldum ozlemi buldum guzel gunlerimi buldum onunla sukurler olsun Rabbime onu bana gonderdi esim cok iyi bir bazen huysuzluklari oluyor ama olsun hangi insan dort dortlukki
evimde nesem esim cocugumuz yok bazen ona uzuluyoruz ama yinede binlerce sukurler olsun mutluyuz
:nazar::nazar::nazar:
esimin ailesinde aradigimi bulamadim her sey ben istediyimin tersi cikti !!!!!
neyse
esim iyi olsunda beni anlasin sarib sarmalasinda birlikte omur boyu yaslanalimda cocuklarimiz olsunda bu bana yeter kenardaki insanlar kenarda olarak kalicaklar benim icin

Evlilikten ne buldum? Aslına bakarsanız 7 yıldır cıktıgım bır ınsanla evlendım ve evlenirken de buyuk romatızm hayallerı pesınde degıldım. Ahh evımız yuvamız sevgı yumağı pıtırcıklar vs. hayallerı kurmuyordum. Cunku o 7 yıl bana ogrettı kı ıkı kışı arasındaki ıletısım HERZAMAN kusursuz olmuyor. Insan bazen hıc bırsey yokken gergın ve tahammülsüz bazen de sebepsız yere mutlu ve neselı olabılıyor. Ogrendım kı ESIMIN YUZU HER ASIK OLDUGUNDA BU BENI SEVMEDIGI ANLAMINA GELMIYOR! Aynı sey benım ıcın de gecerlı. Ve Evlenınce ogrendıgım en onemlı sey ben esımın o da benım AYNAM olmuş. Ben mutsuzsam ona da sıçratıyorum mutsuzluğu ya da o mutluysa bana da sıçrıyor mutluluğu. Esım karakter olarak ıyıdır, hoştur, evıne düşkün, benı dınleyen, ısteklerımı önemseyen, benımle ovunen bır adamdır. Lakın cooooooooooook ınatcıdır, cok modern dusunmesıne rağmen bazı konularda eskı kafalıdır, sevgısını ben bekledıgım zaman degıl de kendı ıcınden gelınce söyler ( BIlıyorum bu bıraz zor bır durum ama yaptığı zaman gozlerınde o ıctenlıgı gordugum ıcın dıger zamanlarında sessız kalıyorum), ailesine duskundur.

Kısacası evlilikten anladığım ve beklediğim beraber yaşamaya uyum sağlamaktı. Beklentimi buldum. Bazı arkadaşlarımın çok zor evlilikleri olduğunu görüyorum onları dışarıda tutarak söylüyorum, genel olarak evlilik konusunda toz pembe masalsı hayaller degıl de gerkceklerı düşünerek ve her ıkı tarafında ınsan olduğunu goz onunde bulundurarak evleniyorsanız bence mutlu olursunuz.

AAaa bır seyi unuttum sanırım evlılıkte en onemlı sey de hatalı olduğun zaman ozur dılemeyı bılmek... Her iki taraf içinde!

:21:

eşim çoooooook iyidir
aradığımı buldum diyebilirim
fakat çok badireler atlattık
eşimin ailesi yüzünden
bize varlık içinde yokluk yaşattılar,her şeyi kendimiz yaptık
maddi yönden yardımları olmadığı gibi bi de manen evliliğimizle uğraştılar
çok şükür o günleri atlattık,onlarla da mesafemizi koyduk

evlenmeden oncee hersey tozpembee gorunuyor halıyle bıde esımle ayrı sehırlerdeydık . tayını baska sehıre cıkmıstı daha cok ozlem vardı halıyle.. sımdı 2 yılı gectık evlılıgımızde cok sukurr hıcbır sorun yasamadık cunkı evlenmeden oncee herseyımızı konustukk .. aramızda7 yas varr belkı budaa onemlı sayılabılır.. erkegın herzaman kadından buyuk ve olgun olması sart bence.. konusarak halledemedımız seyler oluyorr onlarıdaa sakıncee konusarak halledıyoruzz.. esım cok anlayıslıı bır tanede prensesımızle askımız taçlandı allaha sukur. ama evlılıkk cok saygıı gerektıren bısey.. bıde aıle olduktan sonra cevre cok karısmaya calısıyorr buna ızın vermedımm . ızın verıncee cılkı cıkıyor..

Son düzenleme:
Back
X