EVLILIKTEN SIKILDIM, BUNALDIM

Ama siz sikayet ediyorsunuz, kapaliyim hazirlanmam cok uzun suruyor vs vs . ???
Dogru degil mi?

Yahu siz benim yaşam stilime nerden bu kanıya vardiniz çok merak ettim, çalışıyorum sabah 9, öğlen 3 arası ve bir okulda rehber öğretmenim, yani bu yorumunuz tamamen saçmalık
O zaman gidip bir mazleme almak neden bu kadar problem edilir? Neden uyuyan adami uyandiriyorsunuz? Kendiniz gidin? Adam yorgun argin gelmis eve birakin dinlensin.

Bence siz dusuncesizlik etmissiniz,ben olsam uyandirildigim için kizardim üstelik.diğer durumları bilemem tabi ama bu konuda fazla buyutmussunuz.

Annenizle konuşmuyormuş, onun dolduruşuna geliyor olabilir misiniz? Anneniz belki de kötü niyet beslemeden eşinize karşı sitemlerini size iletiyordur..Bu sizi etkiliyor olabilir bence..

Dogru degil mi?
Dogru degil mi?
Bir koşu gidip alsaydın deniliyor, ben de kapalı birinin gitmesinin öyle bir koşu olmayacağını söylemek istedim. Kapalı olmaktan bir şikayetim yok elhamdülillah.

O zaman gidip bir mazleme almak neden bu kadar problem edilir? Neden uyuyan adami uyandiriyorsunuz? Kendiniz gidin? Adam yorgun argin gelmis eve birakin dinlensin.
siz benim başı kapalı olmama taktiniz, sanırım kapalı bayanlara gareziniz var, zaten kapalı olduğumdan yola çıkarak, mübarek yaşam stilimin evde koca beklemek, dış çevreden yalıtılmış, sokak görmemiş yol görmemiş, insan içine çıkmamış biri olduğum kanısına vardınız. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. Kapalilar da okuyup meslek sahibi oluyorlar elhamdülillah hanımefendi..biri Kapaliyim dediğinde direkt , haaa tamam, evde oturuyor,sosyal hayata kapalı bir yaşam tarzı var vs diye düşünen zihniyetler var demek ki haala

Adam yumuşak bile tepki vermiş ben uyandirilinca çok sinirleniyorum ağzıma geleni sayardim herhalde.

tuhaf olan sizsiniz. Kapalı olduğumu belirttiğim mesajimin ardından su yazdiklariniz içler acisi..kapali biri böyle sizin gözünüzde demek. ama malesef sizin zihniyetiniz boyle düşünüyor. Kapaliyim ve kendi ayakları uzerunde duran bir psikolojik danismanim. Demek ki neymis, kapali olmak, kocaya bagimli bir yasam stili demek degilmis, ufkunuzu genisletin.önemli olan sacinizin acik olmasi değil, ufkunuzun açık olmasidir

Siz okudugunuzu anlamadiniz galiba. "Mubarek" yasaminizi sorgulamiyorum. Bu yasami secmissiniz on agore planlayin gunluk akisi diyorum. Kocanizi zora kosmayin diyorum. Bu dunyada yasiyorum ama sizden emin degilim.
Hic elestiriye gelmeyen bir yapiniz var. Simarik tespiti guzel oturmus.

Sizinle kimin ufku daha acik tartismasina girmeyecegim. Jeton dusene kadar size yazilanlari okumaniz yeterlidir, sayin "mubarek" hanfendi.

Çok enteresansuniz. Evde krem santi var sanıp pasta yapımına baslamak ve hay aksi, megerse bitmiş deyip eşinden istemekle basi kapali yasamanin ilgisi nedir? Hmm evde boll bol krem santi olsun , yaşamımı buna gore planlamaliyim , ben kapaliyim, aniden alisverise çıkamam, hayatimi boyle mi planlayayim. Sizin uykunuz geldi galiba..ne soylediginizi kendiniz bile bilmiyorsunuz. Kapali oldugumu duyar duymaz, dur şunu azcik elestirivereyim diye dusundunuz ama ne söyleseniz elinizde kaliyor malesef

Bi sure sonra oyle oluyor ama degisebilir.degisik seyler yapin. Birlikte vakit gecirmeye calisin.ve bu durumdan rahatsiz oldugunuzu dile getirin. Sik sik bunu dile getrin ama kavga etmeden . Soyleye soyleye birazda olsa degisilebiliniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…