• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLILIKTEN SIKILDIM, BUNALDIM

Evlilik tamamen bir heves.. Nasil cok istedigin bir seyi buyuk hevesle alirsin ilk günler onu gözünden bile sakinirsin zaman gectikce de ondan skilirsin... Olayin özeti tamamen bu...

Evlilik bana göre değilmiş, bunaldim, üstelik 22 aylik bir kızım var, bosansam bir dert, evli kalsam bir dert..evlenmez olsaydım .

Bende baslangıcta esımden cok sey beklıyodum böyle iki aya alıştık çok şükür bunlar büyütülecek şeyler değil. Herkesin kişiliği farklıdır olduğu gibi kabul etmek gerekir. Eşim sevgiliyken çok iyiydi, evlenince beklentilerim yükseldi ve bende kırılmaya, evlilik bana göre değilmiş demeye başladım. Bi süre sonra baktım böyle olmayacak adamla daha bi ay bile olmadı biz çok afedersiniz yatağa küs giriyoduk.Benim eşimin beklentisi ev ,temiz olsun, yemek hazır olsun, yatak hazır olsun, akşama kadar evdesin herşey tastamam olsundu bende aynısını uyguluyorum :) E iş başa düştü yuva yapmak da dişi kuşaaaaa :KK76: biraz sert çıkışlarım vardı onları yok ettim :KK76: beklentileri kıstım ama beklentilerim olduğunu kendisine izah ettim bu kadar. Hoppa tatlı dilli yumuşak huylu olmanın da faydası var. Odamıza her girdiğimde onun kokusu geliyor burnuma o an sarılmak istiyorum ve düşünüyorum ben bu adamı ne kadar istiyodum dualar ediyodum korkuyodum ya kaybedicem diye şimdi mutlu ve huzurlu olmak varken ne diye böyle yuvamı kendim bozayım ki... :KK60: Elimi tutmazdı kimsenin yanında şimdi sarılıyo adam yüzümü okşuyo bakışları bile değişti:21:

Hayır boşanmak istiyorum da diyemezsin.

Eşinin sana yaşattığı hayal kırıklıkları vardır ama onu hayatından çıkaracağın kadar
güçlü değildir. Ya da başka iyilikleri, incelikleri daha güçlü kalıyordur.

Kıyamıyorsundur işte ne bileyim.
Erkek değil mi?

Bunun şurası eksik de öbürünün her şeyi tam mı olacak diyorsundur.
Ya da sen mükemmel misin diye kendini sorguluyorsundur.

Eşime karşı dopdoluyum, küçücük şeylere tahammülüm yok.
Zaman zaman buz gibi oluyorum ama boşanmak istiyorum da diyemiyorum ben..

Konu sahibinin durumu da benzer olabilir.
Evet bazi seyleri soylemek kadinin gururunu kirdigindan ozelikle aradan bazi seyleri anlatip
Asil sorunu kendide sakladigini bilirim,
Ama burasi kimligimizin sakli tutuldugu bir ortam oldugundan o rahatlikla yazabiliyoruz. Pek cok problemimizi, bi yerde kendimiz gibi pek cok bayan hayat görup rahatliyoruz. Pek cok insanin ayni sorunlari yasamasi daha siradan gelmeye basliyor, butun yasadigimiz sıkıtilar
Ama ben bu bayanda bunu gormedim bence inanin bundan fazla sizin bizim gordugumuz problemlerden degil sadece bu anlattiklarina benzer problemleri kendine dert ediniyor

Evet bazi seyleri soylemek kadinin gururunu kirdigindan ozelikle aradan bazi seyleri anlatip
Asil sorunu kendide sakladigini bilirim,
Ama burasi kimligimizin sakli tutuldugu bir ortam oldugundan o rahatlikla yazabiliyoruz. Pek cok problemimizi, bi yerde kendimiz gibi pek cok bayan hayat görup rahatliyoruz. Pek cok insanin ayni sorunlari yasamasi daha siradan gelmeye basliyor, butun yasadigimiz sıkıtilar
Ama ben bu bayanda bunu gormedim bence inanin bundan fazla sizin bizim gordugumuz problemlerden degil sadece bu anlattiklarina benzer problemleri kendine dert ediniyor

Böyle küçücük şeyleri dert ediyorsa çok yazık gerçekten.

Ben herkesi kendim gibi dert anası sanıyorum galiba :D

sebebiniz saka gibi. Uyuyan adamı kek malzemesi için uyandırmışsınız dua edin sadece ne keki dediğine ben olsam daha kötü tepki verirdim.Hakkaten uyuyan insana ne keki yani.Hazırlanmanızın uzun sürmesi ne demek bi tülbent atın başnıza altınıza etek mi yada bol eşofmanmı neyse.Çıkın gidin yani bakkal dediğiniz yer uzaksa bile yarım saat uzakta değildir yani. Kusura bakmayın ama asıl siz bana hem düşüncesiz hemde çok tembel geldiniz. Şaştım kaldım. Ne keki hakkaten.

Tüm sebepleriniz sacma gerçekten. Üzüldüm esiniz için. Gerekceleriniz saka gibi. Adam hakli. Bdv yi iyice bi okuyun da eşinizi öpüp basiniza koyun yani o derece.

İnanın gülerek okudum çünkü ben de konu sahibi gibi takılıyorum böyle şeylere, eşimde aynı konu sahibinin eşi gibi ama biraz daha kabası.Sanırım nişanlılıkta çok ilgili sizi kırmaya korkan biriyken şimdi doğal haline döndüğünden dolayı afallamışsınız ama bunlar evlilik için küçük şeyler,eşinize kırıldığınız noktaları güzelce söylerseniz o da sizin huyunuzu öğrenir.

Saka gibi bu kadar sacma bir seyi konu acmak icin yazmis diyesim geldi konu sahibinin yasini merak ettm pamuk ipligine bagli bir evlilikte olan o cocuklara oluyor

Yorumlarinizi tek tek okudum Misafirlikten gelince. nomunomuchua nomunomuchua arkadaşım, beni cok iyi anlamissin. Bir de şunu söyleyeyim, ne var eşimi uyandırıp malzeme istesem, niye herkes böyle tepkili anlamadım . Lazım ki istiyorum, uyandırmak bu kadar olmamasi gereken rezalet bir durum mu yani.ve evet bir birikmislik var esime karşı, yaptiklari batiyor bana belki de

Eee bumu yani adamin homurdanip bakkala gitmemesimi hakikaten ilgincsiniz
Bu sadece bir basit örnekti. Daha büyük şeyler de var, Ailemi arayıp sormamasi annemle konuşmaması gibi meselâ..ama konuyu açtığımda o anki yaşanan durumu direkt anlattığım için boyle anlaşıldı.

Iyide baska biri ile birlikte olsan , oda bir sure sonra okuzlesecek.erkeklerin yapisi bu..cocuktan sonra kadini artik bi kutsal varlik anac insan anne goruyorlar.kadinda biraz kadinligini unuttugu icin erkekler iyice okuze bagliyor.kaderimiz bu :))

Yok be arkadaşım her erkek öyle değil. Benim eşim hiç öküz olmadı, abim olmadı, eniştem olmadı ve çevremden tanıdığım çok kibar, ilgili, sadık erkek var.

Anlattıklarınızher ailede olabilecek şeyler diye yardımcı olayım
Kocam öküze bağladı diye anlattıklarınız da komik hakikaten
Erkekler anne babayı aramıyor sevmiyorlar telefonda konuşmayı yapacak bişey yok bu konuda

Kapalı biriyim ve hazirlanmam cok sürüyor. Yakın da degil market, arabayla gidilmesi gerek . Ya böyle küçük küçük şeyler ama iste insan patlıyor sonra
Siz de kapali bir yasami secmeseydiniz. Sartlari siz secmissiniz, hayati siz cizmissiniz, siz bu adama evet demissiniz, beklentiniz nasil farkli yonde oluyor anlamadim.

Yorumlarinizi tek tek okudum Misafirlikten gelince. nomunomuchua nomunomuchua arkadaşım, beni cok iyi anlamissin. Bir de şunu söyleyeyim, ne var eşimi uyandırıp malzeme istesem, niye herkes böyle tepkili anlamadım . Lazım ki istiyorum, uyandırmak bu kadar olmamasi gereken rezalet bir durum mu yani.ve evet bir birikmislik var esime karşı, yaptiklari batiyor bana belki de
Sizin yasam stiliniz evde kapali kalmak. Bunu bastan benimsemissiniz. Hayati evde oturmakla tanimlamis basit bir alisverise bile cikamaz hale gelmissiniz. Mecbursunuz ihtiyaclari ya kocaniz ya kapiciniz ya da cocugunuz alacak. Madem disislerine koca bakiyor, siz degil, bu hayat stiline uygun haraket edip planli olmaniz gerekiyor. Neden sikayet ediyorsunuz kendi kendinizi hapsettiginiz hayat stilinden? Cok tuhaf gercekten.

Siz de kapali bir yasami secmeseydiniz. Sartlari siz secmissiniz, hayati siz cizmissiniz, siz bu adama evet demissiniz, beklentiniz nasil farkli yonde oluyor anlamadim.
Kapali bir yaşam ne alaka !! Başı kapalı olmak , kapali bir yaşamı secmek midir, evet kapalı olmayı severim seçmem bu benim bileceğim iş, bundan da pişmanlık duymam, konu zaten benim kapalı olmam da değil..seçe seçe benim kapalı olduğumu yazdığım mesajımı mi seçtiniz. Kapaliyim ve hazirlanmam uzun suruyor, oyle paldır palas, esofmanla dışarı çıkamam tabii ki, beyden, sizin yorumunuz art niyetli geldi bana.

Sizin yasam stiliniz evde kapali kalmak. Bunu bastan benimsemissiniz. Hayati evde oturmakla tanimlamis basit bir alisverise bile cikamaz hale gelmissiniz. Mecbursunuz ihtiyaclari ya kocaniz ya kapiciniz ya da cocugunuz alacak. Madem disislerine koca bakiyor, siz degil, bu hayat stiline uygun haraket edip planli olmaniz gerekiyor. Neden sikayet ediyorsunuz kendi kendinizi hapsettiginiz hayat stilinden? Cok tuhaf gercekten.
Yahu siz benim yaşam stilime nerden bu kanıya vardiniz çok merak ettim, çalışıyorum sabah 9, öğlen 3 arası ve bir okulda rehber öğretmenim, yani bu yorumunuz tamamen saçmalık

Back
X