Evlilikten soğudum

Çocuk sahibi olma dürtümüz olmasa kendine bakabilme gücü olan hiç bi kadın kolay kolay evlenmez zaten.
Çocuk sahibi olma dürtüm yok,evlendim.
Hakkat niye evlendim ya ben
Hemen açıklayayım ,
Hayat arkadaşı olsun diye,anası vs ile çok bağı yok diye,
ikimiz ikimize dünya kurabilelim diye ki kurduk.
Ayy iyi ki evlenmişimm

Ahahhahah yok ben almayayım bende onları çekecek kafa yapısı yok Allah size sabır versin

Sonunda mutlu birini buldum umarım bende mutlu olurummm

Çocuk sahibi olma dürtüm yok,evlendim.
Hakkat niye evlendim ya ben

Ya tabiki her genelleme gibi benimki de yanlıştır ancak ben annesinin evinde ütüsü bile yapılıp dolabına asılan kadınken şimdi kocamın ütüsünden bıkkınlık geldi. Bu refah düşüşüne katlanmamı sağlayan tek şey çocuk sahibi olabilmek. Yoksa eşimi zaten evli değilken de seviyordum, aynı evde de yaşıyordum. Ama o zaman ütüsünden çamaşırından annesi sorumluydu

Çocuk sahibi olma dürtümüz olmasa kendine bakabilme gücü olan hiç bi kadın kolay kolay evlenmez zaten.
Her kadın çocuk sahibi olma amacıyla evlenmiyor. Bir de anlamadım yaşlılıkta kendinize baktırmak için mi çocuk yapıyorsunuz yoksa neslinizin devamı için mi? İlkiyse hoş değil herkes anasına babasına bakmıyor çünkü sıkıntı büyük...

İçindeyken bezdiren,dışındayken özendiren tek şeymiş evlilik Birde görmeyince göresin, görünce öldüresin gelen kişiymiş kocişin.. Ünlü face sözleri Birde şey vardı oda güzel ; 9 ay karnında taşı,emzir yıllarca uykusuz kal sonuç gitsin babasına benzesinTürkiye de evliliğe ve olaylara bakış açıları..

merakımı mazur görün sırf meraktan soruyorum valla. Eşiniz ailesiyle hiç mi görüşmuyorsunuz,telefonla falan. Öyle ise nasıl beceriyorsunuz. Dugununuzude merak ediyorum,aslında sizi çok merak ediyormusum şimdilik bunlara cevap alabilirsem diğer merak ettiklerimi zamanla sorarim.( Yeni bir merakım daha oldu,merakımı yazarken k harfi neden yumusamiyor kafamda deli sorular onu bir araştırayım)

Arada benimde kocayı boşayıp, şöylee harika biryerde uzunca bir tatil yapasım falan geliyor. Sonra bir bakıyorum, bebelerden biri ağlıyor.
Acele etmeyinn . Vakti zamanı vardır elbet

Evlilik sadece kayinvalide, gorumceden ibaret degil ki buradaki dertlere bakip oyle sanmayin :) kayinvalidem her evine gidisimde annem bana nasil bakiyorsa beni yediriyorsa iciriyorsa oyle bakar, esimin kardesi de cok tatlidir. Siz duzgun olgun birini buldugunuzda evlilik de o herkesin sorun yasadigi evlilik hazirliklari da hayatinizdaki en guzel detaylar haline geliyor, gozunuz korkmasin hic :)

kaynanaların herşeye karışması, gelini hizmetçi gibi görmesi tamamen kocalardan kaynaklı. buraya açılan konular hepsi öyle, adamlarda iş yok ana kuzusu. anasına ayıp olmasın saygısızlık olmasın diye hep eşlerini ezdiriyolar. adam bu na fırsat vermese, kaynanada haddini bilir. adam gibi adam bulduktan sonra evlilik çok güzel, tavsiye ederim

Etrafimda her halta karışan kaynanalar gördükçe Gelinlerine hizmetçi gibi davranan kaynana lari gördükçe evlilikten soğuyorum hiç mi mutlu evlilik yok ciddi ciddi evlenmek istemiyorum
Vallahi ablam çok mutlu. Zaten benim aksime hep dört ayak üstü düşer her konuda. Eniştem ölüyo onun içjn. Hep bir aradalar. İki tane de dunya tatlisi cocuklari var. Eniştem ablama ev işkerinde yardim eder ailesine karşi korur kollar zaten farkli sehirlerde yaşiyorlar. Daha birbirlerine seslerini yukseltmediler.eniştem dişi sineğe bakmaz ablama o kadar aşık ki. Arada konuşurlarken duyuyorum hala sevgili gibiler evleneli 8-9 yil olmuştur. E paralari da var.ikisi de öğretmen evleri arabalari var. Tatil yerini bile ablam seçiyor. Daha ne olsun. Bendeniz de evdeyim işte, haftanin 3 gunu disari cikip cv birakiyorum sağa sola, kendim gibi loser işsiz arkadaslarimla muhabbet ediyorum whatsappta falan. Yaşiyoruz yani bu hayati, dibine kadar.

Lafin kisasi mutlu olan oluyor hanimefendiciğm. İş şansli olup doğru kişiyi bulmakta.

Hayır ben görüşmüyorum onun ailesiyle,o benim annemle çok da severek konuşur,araşırlar bazen.
Evlenmeden önce söz verdirdim gerekmedikçe kimseyle görüşmeye mecbur bırakılmayacağım diye,
Düğünümde aile üyeleri vardı,kendi istediğim gibi sadece bizi sevenlerle bir düğün organize ettik,elalem için değil kendimiz için,arkadaşımızın mekanında bizbize idik.Kimsenin giydiği ,yediği ,dansı kimseye batmadı,asık surat yoktu,olsaydı da fifi zaten.

her hangi bir problem olmaksızın sadece sizin tercihinizden ötürü yani,ben olaylar oldu o yüzden görüsmüyorsunuz sandım.O zaman tesekkurler cevap verdiğiniz için: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…