- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Eylulyagmuruuu
-
Çocuk sahibi olma dürtüm yok,evlendim.Çocuk sahibi olma dürtümüz olmasa kendine bakabilme gücü olan hiç bi kadın kolay kolay evlenmez zaten.
Ahahhahah yok ben almayayım bende onları çekecek kafa yapısı yok Allah size sabır versinEvlen kaynana elti görümce bol atraksiyon var. Bekarlikta bunlar yok mototon. Ama evlilik öyle mi kaynana güne gider orda olan hanım hanımcık gelini över,elti gittiği otellerin havasını atar,görümce kendi halinde içten içe fesatlinir bu ayrı bir haz verir. Kayınpederi gitmeyin o başlı başına başka bir dünya.. koca didis kavga et sabah barışma çabaları ve barışma.. neler var neler bol bol eksin
Kaynanam yok o yüzden sıfır sinir... Okumayın madem herkesin aynı değil evliliği...Canım sıkıldıkça geceleri hep burayı okurum şahsen sizden çok ben sinirlenirdim kaynanalara sanırım ondan
Sonunda mutlu birini buldum umarım bende mutlu olurummmÇocuk sahibi olma dürtüm yok,evlendim.
Hakkat niye evlendim ya ben
Hemen açıklayayım ,
Hayat arkadaşı olsun diye,anası vs ile çok bağı yok diye,
ikimiz ikimize dünya kurabilelim diye ki kurduk.
Ayy iyi ki evlenmişimm
Çocuk sahibi olma dürtüm yok,evlendim.
Her kadın çocuk sahibi olma amacıyla evlenmiyor. Bir de anlamadım yaşlılıkta kendinize baktırmak için mi çocuk yapıyorsunuz yoksa neslinizin devamı için mi? İlkiyse hoş değil herkes anasına babasına bakmıyor çünkü sıkıntı büyük...Çocuk sahibi olma dürtümüz olmasa kendine bakabilme gücü olan hiç bi kadın kolay kolay evlenmez zaten.
merakımı mazur görün sırf meraktan soruyorum valla. Eşiniz ailesiyle hiç mi görüşmuyorsunuz,telefonla falan. Öyle ise nasıl beceriyorsunuz. Dugununuzude merak ediyorum,aslında sizi çok merak ediyormusum şimdilik bunlara cevap alabilirsem diğer merak ettiklerimi zamanla sorarim.( Yeni bir merakım daha oldu,merakımı yazarken k harfi neden yumusamiyor kafamda deli sorular onu bir araştırayım)Çocuk sahibi olma dürtüm yok,evlendim.
Hemen açıklayayım ,
Hayat arkadaşı olsun diye,anası vs ile çok bağı yok diye,
ikimiz ikimize dünya kurabilelim diye ki kurduk.
Ayy iyi ki evlenmişimm
Bence kaynanasız evlilik sultanlık :))Bekarlik sultanliktir demişler belki de kaynanalar olmadığı için sultanliktir
Vallahi ablam çok mutlu. Zaten benim aksime hep dört ayak üstü düşer her konuda. Eniştem ölüyo onun içjn. Hep bir aradalar. İki tane de dunya tatlisi cocuklari var. Eniştem ablama ev işkerinde yardim eder ailesine karşi korur kollar zaten farkli sehirlerde yaşiyorlar. Daha birbirlerine seslerini yukseltmediler.eniştem dişi sineğe bakmaz ablama o kadar aşık ki. Arada konuşurlarken duyuyorum hala sevgili gibiler evleneli 8-9 yil olmuştur. E paralari da var.ikisi de öğretmen evleri arabalari var. Tatil yerini bile ablam seçiyor. Daha ne olsun. Bendeniz de evdeyim işte, haftanin 3 gunu disari cikip cv birakiyorum sağa sola, kendim gibi loser işsiz arkadaslarimla muhabbet ediyorum whatsappta falan. Yaşiyoruz yani bu hayati, dibine kadar.Etrafimda her halta karışan kaynanalar gördükçe Gelinlerine hizmetçi gibi davranan kaynana lari gördükçe evlilikten soğuyorum hiç mi mutlu evlilik yok ciddi ciddi evlenmek istemiyorum
Bundan daha mutlusu çöpsüz üzüm bir kocaya sahip kadındırKaynanasi uzakta yasayan gelin mutlu gelindir.Mesela ben
Bundan daha mutlusu çöpsüz üzüm bir kocaya sahip kadındır
Hayır ben görüşmüyorum onun ailesiyle,o benim annemle çok da severek konuşur,araşırlar bazen.merakımı mazur görün sırf meraktan soruyorum valla. Eşiniz ailesiyle hiç mi görüşmuyorsunuz,telefonla falan. Öyle ise nasıl beceriyorsunuz. Dugununuzude merak ediyorum,aslında sizi çok merak ediyormusum şimdilik bunlara cevap alabilirsem diğer merak ettiklerimi zamanla sorarim.( Yeni bir merakım daha oldu,merakımı yazarken k harfi neden yumusamiyor kafamda deli sorular onu bir araştırayım)
her hangi bir problem olmaksızın sadece sizin tercihinizden ötürü yani,ben olaylar oldu o yüzden görüsmüyorsunuz sandım.O zaman tesekkurler cevap verdiğiniz için: )Hayır ben görüşmüyorum onun ailesiyle,o benim annemle çok da severek konuşur,araşırlar bazen.
Evlenmeden önce söz verdirdim gerekmedikçe kimseyle görüşmeye mecbur bırakılmayacağım diye,
Düğünümde aile üyeleri vardı,kendi istediğim gibi sadece bizi sevenlerle bir düğün organize ettik,elalem için değil kendimiz için,arkadaşımızın mekanında bizbize idik.Kimsenin giydiği ,yediği ,dansı kimseye batmadı,asık surat yoktu,olsaydı da fifi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?