- 4 Ağustos 2012
- 212
- 142
- 103
- Konu Sahibi Eylulyagmuruuu
-
Halsiz bitkin ve atesliyim. Buna rağmen kahkaha attım çok yaşayın.Kapida kuyruk varsa sessizce kapiyi kapayin suratlarina madem ne diyelim
Amin amin hepimiz cok cok yasayalimHalsiz bitkin ve atesliyim. Buna rağmen kahkaha attım çok yaşayın.
Sağolun.Amin amin hepimiz cok cok yasayalim
Gecmis olsun
Benimki bize neşe katıyorBence kaynanasız evlilik sultanlık :))
O zaman sorun yok :))) bende de kv yok bir de üzerine aldım eşimi yaşadığım il'e oh misBenimki bize neşe katıyor
Tam hayalimdeki şey çok şanslısın :) iyi k.validelere lafim yok tabi.nazarim değecek bence daha anlatma :/O zaman sorun yok :))) bende de kv yok bir de üzerine aldım eşimi yaşadığım il'e oh mis+ mutluluk
İyiler her zaman iyidir zaten onlara da kaynana denmez "anne" denir :)) benim eşim 18 yaşından beri sürekli şehir dışında olduğu için ve bu süreçte akrabalarının gerçek yüzünü gördüğü için çok düşkün değil onlara... Bir tek babaannesine düşkün o da onu büyüttüğü için.. minnoş bişey zaten kim sevmez :)))Tam hayalimdeki şey çok şanslısın :) iyi k.validelere lafim yok tabi.nazarim değecek bence daha anlatma :/
bir daha dünyaya gelsem evlenmezdim :) hiç bana göre diilmiş.
Her kadın çocuk sahibi olma amacıyla evlenmiyor. Bir de anlamadım yaşlılıkta kendinize baktırmak için mi çocuk yapıyorsunuz yoksa neslinizin devamı için mi? İlkiyse hoş değil herkes anasına babasına bakmıyor çünkü sıkıntı büyük...
Baktırmak para için değil zaten elden ayaktan düşme durumunu düşünen çoğu ebeveyn böyle düşünebiliyor. Kadınların kendine bakma gücü olsa gibi bir şeyler dediniz ilk yorumunuzda ondan öyle söyledim. Diğer yorumunuzda da genellemem yanlış olabilir demişsiniz ben ondan alıntıladım yani her kadın kendine bakamayacak kadar güçsüz de değil çocuk isteğiyle de yanıp tutuşmuyor.Kendime baktırma amacım olduğunu nerden çıkardınız. Çocuk yapmak isteyen herkes kendine mi baktırmak istiyor anlamadım ? Aksine bakmak büyütmek kendimden sevdiğim insandan bi parçam olsun diye istiyorum. Allaha şükür ömür boyu strandart üstü hayat sürecek gelir getirem bi işim var.
Baktırmak para için değil zaten elden ayaktan düşme durumunu düşünen çoğu ebeveyn böyle düşünebiliyor. Kadınların kendine bakma gücü olsa gibi bir şeyler dediniz ilk yorumunuzda ondan öyle söyledim. Diğer yorumunuzda da genellemem yanlış olabilir demişsiniz ben ondan alıntıladım yani her kadın kendine bakamayacak kadar güçsüz de değil çocuk isteğiyle de yanıp tutuşmuyor.
Son olarak ilk yorumumun paranızın olup olmamasıyla alakası yoktu zaten :)
Her evlilik bir değilki, burda derdi olanlar konu açıyor. Benim kayınvalidem çok önemlidir mesela benim için, annemden önce gelir , Allah eksikliğini göstermesinEtrafimda her halta karışan kaynanalar gördükçe Gelinlerine hizmetçi gibi davranan kaynana lari gördükçe evlilikten soğuyorum hiç mi mutlu evlilik yok ciddi ciddi evlenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?