- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
Merhabalar ben 17 yıllık evliyim.2 çocuğum var biriside engelli maalesef. Evliliği küçük yaşlarda yaptığım için büyüdükçe çok değiştim. Evliliğime ve eşime daha değişik gözlerle bakıyorum.O zamanlar çok safmışım,çok aptalmışım,aptal aşık...aşktan gözüme perde indirmişim eşimin beni sevdiğini zannetmişim.Ama bunca zaman yaşadıklarımız bizi iyice dibe vurdurdu.Artık ona güvenimde yok,saygımda yok maalesef en son sevgimde bitti.Yaptığı onca hataya rağmen sevdiğim için devam etmiştim.Güvenim kırılsa da hala onu seviyordum.
Çocuk engelli olduktan sonra elinden geleni yapıyor onunla ilgileniyor ama benim gözümde artık bir anlamı yok...2 çocuğum olmasa hemen giderim o derece yoruldum,tükendim.Hani büyük çocuk 18 ine gelince tamamda küçüğü ne yapacağım ayrılırsak tek başıma bakabilirmiyim ona.Çalışıyorum ve çalışmak zorundayımda.
Çocuk engelli olduktan sonra elinden geleni yapıyor onunla ilgileniyor ama benim gözümde artık bir anlamı yok...2 çocuğum olmasa hemen giderim o derece yoruldum,tükendim.Hani büyük çocuk 18 ine gelince tamamda küçüğü ne yapacağım ayrılırsak tek başıma bakabilirmiyim ona.Çalışıyorum ve çalışmak zorundayımda.