- 17 Mayıs 2025
- 14
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi meraldeniz
-
Mesele aslında görücü de değil birini beğensem bile ben evlenmek istediğimi söylemeye çekiniyorumKaç yaşındasınız? Siz mi görücü usulü olmasını istiyorsunuz? Çevrenizde tanışabileceğiniz kimse yok mu? Evlilik utanılacak bir şey değilki. Ama iyice düşünmek lazım bu işleri.
Evlenmek istiyorum görücü veya tanıdığım biri fark etmez ama ben çekiniyorum işte hoşlandığım olsa bilegorucuye niye cikiyorsun bacim gorucuye cikmakmi kaldi
26 yaşımGörücüye çıkmak zorunda mısınız yaş kaç
Bu görücü işini zaten aileler eş dost yapmıyor mu ?Evlenmek istiyorum yuva kurmak istiyorum ama çok utanıyorum görücüye çıkmaktan evlenmek istiyorum demekten
Ben senin yerine söyleyebilirim koca istiyorum demenin yanlış bir yanı yok bu arada. Önemli olan devamlılığı uyum.Mesele aslında görücü de değil birini beğensem bile ben evlenmek istediğimi söylemeye çekiniyorum
Ben senin yerine söyleyebilirim koca istiyorum demenin yanlış bir yanı yok bu arada. Önemli olan devamlılığı uyum.
Eskiden pilava dik kaşık
Evet mesela biri görüşmek istiyor ailem görüşmek istiyor musun diye soruyor ben istesem bile kabul edemiyorum yok diyip geçiyorumBu görücü işini zaten aileler eş dost yapmıyor mu ?
O kadar normal aslındaMegafon alip degerli mahalle sakinleri ben meraldeniz evlenmek istiyorum vs demeyeceksiniz sonucta ,bir ortama girince sohbet acilir illaki evet bende dusunuyorum uygun bir aday oldugunda degerlendirecegim falan diyin
Haklısınız ve o kadar normal ki bu ama ben bu tabuyu yıkamıyorum öz güvensizim sanırım bu konudaMegafon alip degerli mahalle sakinleri ben meraldeniz evlenmek istiyorum vs demeyeceksiniz sonucta ,bir ortama girince sohbet acilir illaki evet bende dusunuyorum uygun bir aday oldugunda degerlendirecegim falan diyin
Umarım böyle bir şey olursa dediğiniz gibi çekingenlik kalmaz inşallahKarşına güvendiğin,rahatlıkla ailenle tanıştırabileceğin,güven duyduğun biri çıkarsa utanmazsın merak etme.
ÇekiniyormusunuzEvlenmek istiyorum görücü veya tanıdığım biri fark etmez ama ben çekiniyorum işte hoşlandığım olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?