Evlilikten utanmak

Kaç yaşındasınız? Siz mi görücü usulü olmasını istiyorsunuz? Çevrenizde tanışabileceğiniz kimse yok mu? Evlilik utanılacak bir şey değilki. Ama iyice düşünmek lazım bu işleri.

Mesele aslında görücü de değil birini beğensem bile ben evlenmek istediğimi söylemeye çekiniyorum
Ben senin yerine söyleyebilirim koca istiyorum demenin yanlış bir yanı yok bu arada. Önemli olan devamlılığı uyum.
Eskiden pilava dik kaşık batırırlarmış

Megafon alip degerli mahalle sakinleri ben meraldeniz evlenmek istiyorum vs demeyeceksiniz sonucta ,bir ortama girince sohbet acilir illaki evet bende dusunuyorum uygun bir aday oldugunda degerlendirecegim falan diyin
O kadar normal aslında
Megafon alip degerli mahalle sakinleri ben meraldeniz evlenmek istiyorum vs demeyeceksiniz sonucta ,bir ortama girince sohbet acilir illaki evet bende dusunuyorum uygun bir aday oldugunda degerlendirecegim falan diyin
Haklısınız ve o kadar normal ki bu ama ben bu tabuyu yıkamıyorum öz güvensizim sanırım bu konuda

Evlenmek istiyorum görücü veya tanıdığım biri fark etmez ama ben çekiniyorum işte hoşlandığım olsa bile
Çekiniyormusunuz insan evlenmekten birini tanimaktan sevgili olmaktan cekinirmiyaaa guzel duygular bunlar bu cekingenlikle evlenemezsin zaten bi olaymi yasadiniz ne bilim bi travma gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…