Evlimiyim sevgilimiyim ? Kafayı yicem herşey karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama çok. Seviyor gerçekten hatta onu birwkcam diye ödü kopuyor ya abisi var o evli çocuğu var hapse girdi eşi onu bırakmış acaba oda ben onu bırakırım diye ki korkuyor ?
Ailece hapise girme gibi bi hobileri mi var

Sen herseyini vermissin adama niye gerek duysunki evlenmeye senin hatan evlenmeden nie ayni evdesin sana sahip olmasina izin verdin evlendikten sonraki hayati coktaaan yasamissin zaten kiyafet alsa ne almasa ne
Birbirimizi böylelikle bağlandık cunki o çocuk hiç bir kiza bu denli bağlanacak insan degldi ben böyle. Yapıp avucuma almasam çoktan ellerimden uçup giderdi ama smdiyse o bana bağlandı sadce 2 nizde nikah konusunu acmiyoruz ortada kullanma felann yok zaten okdr kız var sırada bekleyen Allah razı olsun bir kere olsun bana yanlış yapmadı

Açık açık söyle evlenmeyecek miyiz diye?

Ama evlilikten farkimiznyok ki
Off bı milyarı ne kdr buyuttnz bu devirde bı mikyar neki ya iyice sacmakdniz postumun içine sictiniz ayip ya nerden nereye çektiniz konuyu
Ahhh canım beniiim kıyamam ben sana yaa ben seninle şakalaştım ama onu da anlamadın :)) Sen harbi safsın adamın niyetini de anlayamadın tabi.. Ağızınla diyorsun evlilikten bir farkı yok diye adam sana neden nikah yapıp da resmi olarak sorumluluk alsın?? Yarın öbür gün seni terkettiğinde nafakaydı tazminattı neden ödesin?? Adam seni malına niye ortak etsin?? Zaten vermişsin adama herşeyi ne gerek var ki? Akıllı davransaydın çoktan resmi nikahınız vardı.. Yarın öbür gün bu adam seni aldatsa evli değil :) hiçbirşey söylemeden çekip gitse ya da adam ortadan kaybolsa Allah korusun başına bi iş gelse karakola gidip kayıp başvurusu yapamıyorsun biliyorsun dimi?? Dış kapının dış mandalısın hayatım daha ne diyeyim.. Adama kadınlık yapan bir kadınsın o kadar gibi görünüyor

Ailem yok annem başka şehirde babam öldü ben ztn tek yaşıyordum çalışıyordum hayatıma girmeden önce

Bak ne yazmışsın başkasına:

Ne guzum senin derdin?

Seven insan hrrturlu sever illa ayni evde mi seviyo Birinizin acmasi gerekiyo ama ilerde hamile kalinca millete biz dost hayati mi yasiyoruz diycen pişman olcan hatalar yapma kendini kullandırma bugün o aldığı zevk yada sevgisi biterse seni kapi disari atarsa aglama sakin sert konuştum ama dogru olani dedim

Evet yazdım onla benm konu mcok farklı yazdığımı arkasindym l bak ben 1 seneyi aşmış iliskimde evliliği nasıl soylcegmi soruyorum o daha ay geçmiş evlilik istiyor

Evlilik öyle güzel bi şey değil filan yazmışsın, güzel değilse sen neden istiyon? Onu diyom. :))

Şaşan sıralamalar olunca böyle kafalar karışıyor maalesef.. Son yapılacak ilk olunca ortaya karışık.. Umarım düzeltir herşeyi istediğin noktaya taşırsın.

o kadar yazmaya emek vermissin dogru duzgun isim alsaydin hatta soyisimli isim alsaydin 25 dk da 4 sayfa bize de eglence lazim.

Ama o beni böyle görmediğinden eminim bana o gözle bakmıyor belkide biraz daha ilişkimizin oturmasını bekliyordur yoksa neden bana bu kdr emek harcasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…