Sadece burada yazdıklarından bile fake olduğu anlaşılıyorBirbirimizi böylelikle bağlandık cunki o çocuk hiç bir kiza bu denli bağlanacak insan degldi ben böyle. Yapıp avucuma almasam çoktan ellerimden uçup giderdi ama smdiyse o bana bağlandı sadce 2 nizde nikah konusunu acmiyoruz ortada kullanma felann yok zaten okdr kız var sırada bekleyen Allah razı olsun bir kere olsun bana yanlış yapmadı
Hayal dünyası bu kadarına yetiyorEe devam etsene anlatmaya ben okuyorum. Başka ne ayrıntılar var birlikteliğinizde?
Nasıl tanıştınız, hangi suçtan ceza yedi filan anlatsana. Güzel oluyodu.
Ne sırası tüp sırası mu kızlar kapıda bekliyor?Birbirimizi böylelikle bağlandık cunki o çocuk hiç bir kiza bu denli bağlanacak insan degldi ben böyle. Yapıp avucuma almasam çoktan ellerimden uçup giderdi ama smdiyse o bana bağlandı sadce 2 nizde nikah konusunu acmiyoruz ortada kullanma felann yok zaten okdr kız var sırada bekleyen Allah razı olsun bir kere olsun bana yanlış yapmadı
Evvet beklenen replik geldiğine göre ben kaçar iyi geceler herkeseeeeBu u kdr sert yorum yapma Allah kınadığını yaşamadan öldürmez bu durumu hangi kadın ister l?
Ne içiyorsan bana da gönder nasi bi kafa anlamiyorum diye bir şarki yapmıştı sefa doğanay vallahi tam buraya uygunAma onun kadına ihtiyacı yok onun çevresi hep kadınla doluydu çok sevilip sayılan takılan bı isim yasadgmz yerde tanımayan 1 kişi bile bulamazsınız o benm için herşeyi sildi
Önemli miEe devam etsene anlatmaya ben okuyorum. Başka ne ayrıntılar var birlikteliğinizde?
Nasıl tanıştınız, hangi suçtan ceza yedi filan anlatsana. Güzel oluyodu.
Beni kınayan benim göyneğimiEvvet beklenen replik geldiğine göre ben kaçar iyi geceler herkeseeee
Konu sahibi seviyorsan git konuş bence
Beni kınayan benim koynegimi giysin ya da benim ateşimde yansini bekliyorum bende sonra konudan kacicamEvvet beklenen replik geldiğine göre ben kaçar iyi geceler herkeseeee
Konu sahibi seviyorsan git konuş bence
Önemli mi
Sorma bi yoksulluk gidiyoruz azcık yardım etseniz şu fakire hayrınızaDerdim o degl ben ondan öncesinde de calisirkendi gelirim çok fazlaydı konusturmayin beni ben onu örnek verdim artık susuyorum susuyorum ama parayı pulu 1 milyarı bile çok yüksek gören bı yoksulsunuz artk konusturusnz beni
Akknz paraya çalışıyor1 milyarlık mont ayrıntısından daha önemli sanki. Hm?
Aysjsksjsuskdjdudjidd şeytan Eser kendi düşe rBeni kınayan benim göyneğimi
giysinVe kapanış
Akknz paraya çalışıyor
Tedavülden kalkan bir şey yok bizim oralarda ... Hakaret etmedim küfür etmedim . Nikâhsız yaşamanın başka bir ismi varsa buyrun söyleyin? Neymiş bende bileyim..Yahu bunlar nasıl ithamlar, nasıl yakıştırmalar. Kocaman kocaman insanlarsınız böyle bir şeyi bir çırpıda nasıl söylersiniz anlamıyorum.
Saygı, nezaket vesaire sizin oralarda tedavülden kalktı mı?
Derdimmm varrrSeninki de biraz trollüğe çalışsaydı ne güzel eğlenecektik ama çabuk pes ettin. Neyse. :)
Kendimi tutamadımPostun içine sıçtın kuzum neden yaptın bunu
Derdimmm varrr
Balkonda oturuyordum birden aklıma geldi neden böyle diyeBelli, var. :)
Canın mı sıkıldı gece gece hayırdır?
Balkonda oturuyordum birden aklıma geldi neden böyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?