Evlimiyim sevgilimiyim ? Kafayı yicem herşey karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seviyor gerçekden
bunu sana para pul dökmesinden ilgisinden anlamak yetmez. Bakalım taşın altına elini neden koymadı bunca zaman dile getirince hemen yapacak mı? Sevgisini bence birde böyle ölçerek gözlemle. Bir de içeriden çıkmış yalnız bir adama bir süre merhem olursun onun belki de aradığı şeyleri vermişsindir. Şimdi o da göstersin aşkını sende bunu bir deneyimle

Ama onun kadına ihtiyacı yok onun çevresi hep kadınla doluydu çok sevilip sayılan takılan bı isim yasadgmz yerde tanımayan 1 kişi bile bulamazsınız o benm için herşeyi sildi

derdin bu mu yani dost hayatı yaşıyorsun alenen
Yahu bunlar nasıl ithamlar, nasıl yakıştırmalar. Kocaman kocaman insanlarsınız böyle bir şeyi bir çırpıda nasıl söylersiniz anlamıyorum.
Saygı, nezaket vesaire sizin oralarda tedavülden kalktı mı?

Ama o beni böyle görmediğinden eminim bana o gözle bakmıyor belkide biraz daha ilişkimizin oturmasını bekliyordur yoksa neden bana bu kdr emek harcasin
E o zaman evlenme teklifi etmesi bekle.. Bu gidişle bence çok beklersin de.. Dışardan görüneni sana söyledim.. Gerisi sana kalmış sen zaten herşeyden eminsen neden burda bize sordun ki?? Bu kadar millet enayi mi sence resmi nikahlı oturuyor kocasıyla.. Sen kocan yerine koymuşsun güya adamı ama kendine gelmelisin o senin erkek arkadaşın ben mesela kocamın soyismini taşıyorum kocamın bütün malına ortağım ve yasal olarak onun üzerinde haklarım var gidip bir kadınla rahat rahat görüşme şansı yok çünkü sorulduğunda adam evli herkes evli olarak tanıyor parmağında benim alyansımı taşıyor.. Peki sen??? Kendini ne yerine koydurduğunu bir düşün.. Razıysan bize laf düşmez alan razı satan razı..

Aman bacım evlenip napacan. Sonra 1 milyarlık mont bot ayakkabı almıyorlar. Bunlar hep sevgililik ganimetleri aklın varsa evlenme
Derdim o degl ben ondan öncesinde de calisirkendi gelirim çok fazlaydı konusturmayin beni ben onu örnek verdim artık susuyorum susuyorum ama parayı pulu 1 milyarı bile çok yüksek gören bı yoksulsunuz artk konusturusnz beni

Bu u kdr sert yorum yapma Allah kınadığını yaşamadan öldürmez bu durumu hangi kadın ister l?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…