Evlisiniz..peki mutlu musunuz?

Kelebek_00

seviyorum nan
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
681
2
96
Antalya
Evlisiniz..peki mutlumusunuz?

Ben evliligimden mutluyum esim cok iyi Allah seytana uydurmasin.. Fakat bir cok kisiler var evli oldugu halde mutsuz..kimi ailesi icin bosanamiyor kimi cocuklari oldugu icin bosanamiyor..ne kadar zor bir durum benneyaptımki Mutsuz oldugun halde esinle kalinirmi ? :sm_confused:

evliyim mutluyum
çok iyi bir eşe sahibimŞeniz

mutsuz olsam yaşarmıydım yaşamazmıydım onunla bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum

Son düzenleme:
eşimle çok mutluyum allahım herkese nasip etsin.mutsuz olsaydım tabiki de evli kalmazdım.herkese mutluluklarkaydirigubbakcemile5

Mutsuz oldugun halde esinle kalinirmi ?

burada ne şiddet görüpte evli olan arkadaşlarımız var...
sözü onlara bırakıyorum...:1no2:

her evlilikte mutlaka kötü dönemler olmuştur...
çok zor yıllar geçirdim...
buna da şükür diyorum...

çok mutluyum allahım bozmasın aha buda aşk meyvemiz teyzeleri.allahım mutsuz olanlarada mutluluk versin huzur versin inş.mutsuzluk derkEn kötü davranıyosa dövüyosa çok karşıyım anında boşarım tek bir tokat dahi vursa çünkü evlenirken yemin ettirdim ve yemin ettim dayak asla olmıcak diye zaten öyle bir insan degil ama ettirdim işte

çok mutluyum ve eşimde çokiyidir.allah bozmasın.mutsuz bir evlilikte çekilmez gibi geliyor.ama çekenlerde vardır mutlaka.onlara allah sabır versin.

allaha şükür çok iyi bir eşe sahibim.çok ta mutluyum.3.şahıslar olmadıgı her zaman mutluyuz hep.ama yakında 3. şahısımız aramısda olucak inşallah.meleğim :)

allaha şükür çok iy bi evliliğim var ha her evin bir acıs vardır ama aşk sevigi herşeyiyle güzeldir
eşim ben oğlum dışında 4. şahıslar olmadı sürece cok mutluyuz

Son düzenleme:
öncelikle allahım herkesi mutlu etsin..!
bende çok ama çok mutluyum 3 yıllık evliligimde saygı ve sevgi çerçevesinde
eşimle 1 kere dahi kavga etmemişimdir
allahım bozmasın

Bilmem..
İyi kötü idare etmeye çalışıyoruz işte..gamyoncuiremsu
Şimdilik..

evliliğim biraz böylekafamçokkarıştı biraz böyle:teytey:sonra böyle azıcıkta böyle :dance::ama hiçbirzaman böyle olamayacakŞeniz :asigim:ama orta şekerli idare ediyoruz iştekaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
5 aydır evliyim alla şükür mutluyuz :asigim:

bazı problemler boynumuzu büküyo ama birbirimize destek olduktan sonra sorun kalmıyo Şeniz allah herkese nasip etsin inş :Saruboceq:

Ruh durumuma göre değişiz bazen :mymeka:
bazen Şeniz
bazen klava:
Karışık yani aslında diğer arkdaşımın dediği gibi mutlu olamm için çok neden var ama insanoğlu nankör işte
Çokta mutsuz olsamda katlanırdım şahsen aileme dönemezdim çünkü ben avlenirken herkesi karşıma aldım şimdi geri dönmekmi Allah korusun
Zaten dönmem içinde bi neden yok dayak yok, geçim var huzur varr eee yetecek kadar parada var her istedğimde yapılıyor daha ne olsun

yaradanıma şükür mutluyum eşim titiz bi insan hep savunur benii saolsun çok mutluyummm allahım bozmasın ama herşey karşılıklı bu zamana kadar kavgamız nadir ama bana göre herşey saygıda bitiyoooooooooo saygı varsa hepsi olur............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…