Evlisiniz..peki mutlu musunuz?

onunla daha erken evlenmediğim için kendime çok kızıyorum canım eşim seni çok çok seviyorum alllahım sana çok şükürler olsun allah herkese ve kızkardeşlerimede böyle evlilikler nasip etsin diye dua ediyorum==)))

şükürler olsun evliğimde huzurluyum
arada atısmalarımız olsada tadı tuzu diyoruz
rabbim birde bebiş verse de mutluluğumuz daha da coğalsa :Saruboceq:

Kafasında aynı anda 30 kişiyi düşünmediği günü gördüğümüzde çok mutlu olucaz inanıyorum ( O heralde 45-50 yaşına gelince belki ( Yaşarsak tabi

bende çok mutluyum arkadaşlar 3. şahıslar araya girmedigi sürece eşime deli gibi aşıgım ilk aşkım kendisi bide bebişimiz olsa çok daha mutlu olacagız inşallah...

henüz aynı evin içine girmedik ama şuanda mutluyum
ufak tefek tartışmaları hiç sorun etmiyorum
allah altından kalkamayacagımız dert vemesin
sevenleri birbirine bagışlasın bi ömür boyu :asigim:

Çok Ama Çok Mutluyum iyiki canım kocamla evliyim iyiki onu çok seviyorum ve hergün şükrediyorum harika bir eşe sahip olduğum için her saniye yeniden aşık oluyorum :asigim:

Ben 3 yıllık evliyim ve eşimle ilgili bir sorunum yok, gayet iyi anlaşıyoruz arada çok ufak tefek şeylerde olsada genelde ilk günden itibaren çok uyumlu olduğumuzu söylüyebilirim.
Ama kaynanamdan ve evimden mutlu değilim oda geçicek İnşallah :dance:

eşimle çok mutluyum iyiki onunla evlenmişim o benim herşeyim onsuz bir hayat düşünemiiyorum o üzülmesin diye gözünün içine bakıyorum insanın sevdiğinle mutlu olması aynı yastığa baş koyup sabahları beraber uyanması zorlukları beraber aşıp sevinçleri beraber paylaşması kada güzel birşey varmı

cok ıyı bır ese sahıbım allah nazardan saklasın.bu aralar ben kıymetını bılemıyorum ne yazıkkı.10 aylık oglum tum zamanımı alıyor cunku.evet mutluyum ama bunu hatırlıycak vaktım ve dıngın bır beynım yok su donemde.

eşimle çok mutluyum birde bebişimiz olsaydı dahada mutlu olacaktık bu durum bizi azıcık üzüyor beklemek zor :))

maşallah bakıyorumda yorumlara herkes pek bi mutlu..ne güzelhihoyyyt allah daim etsin arkadşlar a.s benimde öyle ciidddi bir sorunum yok şükür ama bu bana yetmiyor ben daha çok mutlu olmak isterdim ben mutluyum belki ama nefsim hiç diyil..mutluluk herkese göre deyişiyor bence polyana diyilim:icecream: herşeyden mutlu olamıyorum..ne mutlu size :içelim:

çok mutluyummmmm çokkkk:asigim:

tabiki mutsuz olduğum,üzüldüğüm,tartıştığımız zamanlar oldu ama bu onu sevmeme ,mutlu olmamıza hiç engel olmadı,hiçbirzaman acaba evlenmesemiydim demedim

sevilmek çok güzel sevmek çok güzel

ben canım daraldıkça eşimin üstüne gitmesem daha iyi olucak ama buda bi huy insan sevdiğini yerden yere vururmuş hesabı

evliyim ve çok mutluyum
sevgiliyken ona en kızdığım zamanda bile başka biriyle evlenmeyi düşünmemiştim
iyikide evlenmişiz

arada didişsekte her tatlıya bir çimdik tuz atılır misali o didişmelerimizde bizim heycanımızı kamçılıyo iyki kocişimle evlenmişim çok mutluyuzzz hemde çokkkk:) rabbim herkesin evini mutlulukla doldursun.

kaynanama rağmennn çokkkk mutluyuzz hergeçen günn dahada çokk seviyoruzz birbirimizii maşallahh
rabbimm nazardann kötü gözdenn ve kaynanamınn şerrindenn uzak tutsunn yuvamııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…