Evlisiniz..peki mutlu musunuz?

çok mutluyum harika bir eşim var.mutsuz olsaydım nasıl davranırdım bilemiyorum.birlikte olamazdım gibi geliyor ama büyük konuşmamalı.allah kimsenin yuvasını bozmasın............

çok şükür mutlu bir evliliğim var.. allah ım şeytana uydurmasın.. eşim olmadan nefes alamıyorum ben..

herkesin imtihanı farklı farklı
Allah kimine mutluluk vermiş bakalım şükredecek mi
kimine imtihan sırrı olarak zor soru sormuş bakalım sabırlı davranacak mı
birde kimseye kaldıramayacağı yük vermez Rabbim. herkese kolaylıklar ve de isyansız günler...
hııı bende çok şükür mutluyum. 4 - 4 lük değil ama

hemde çokkk rabbime sonsuz şükürler ediyorum.... rabbim hiçkimseye huzursuzluk yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

vallahi ben çook ama çok mutluyum iyiki eşimle evlenmişim diyorum arada tabiiki tartışmalar var ama oda tuzu biberi diyorum
ben eşimi gerçekten çok ama çok seviyorum
uyyyy canım aşkım benim

Allaha çok şükür çok mutluyum. Bazı küçük sorunlar olmuyor değil ama 12 yıldır hep iyiki evlenmişiz dedik.
Tencere kapak misali sanki :))

dunyanin en harika adami benim komik renkli suprizlerle dolu puzzle gibi birbirimizdeki eksik parcalariz biz simdi birde alt kosedeki resimde askimizin resmi var sukur ki iyi secimimin sonuclarini aldim darisi herkeze

İlk yıllar çok zor gecti ama yine mutluydum mutsuz oldugum konular degişmedi hala aynı ama sanırım ben degiştim zira artık alıstımmı ne beni o konular fazla uzmuyor o yuzden şuan çok mutluyum ve suna inanıyorum cidden mutluluk bir nebzede olsa insanın kendi elinde dıs etkenler muhakkak etkiliyor ama insanın kendisi dusunceleri fikirleri daha çok etkiliyor.

hayat her zaman lay laylomla geçmiyor malesef
evliliklerde zaman zaman çatışmalar olabiliyor
önemli olan tartışmanın bile seviyesini bilebilmek
bizim evliliğimiz öyle bir evlilik
çok şükür çokta mutluyuz biricik kızımızla

7 yıllık evliyiz....çok şükür diyeyim ama her evlilikte olduğu gibi zamam zaman ters düştüğümüz anlar yok değil,olmamasıda garip olurdu sanırım...
aslında eşimle çok zıt karakterlere sahibiz biz ama yinede sonunda otak bir yol buluyoruz...inşallah ta bir ömür devam ederiz...........
RABBİM başka zorluklar yaşatmasın...HERKES,i mutlu etsin...........

allaha cok şükür çok mutluyum eşimi ilk günkü gibi cok seviyorum araya ne kadar aileler girsede ben kapımı kapatıp evime bakarım

6 yillik evliyim bende...

ve cok büyük sarsintilar yasadik, ama önemli olan bu sarsintilari el ele verip geride birakabilmek ... Cok mutlu ve huzurluyuz. Ikimizinde ortak hobileri var ve ikimizde cocuk egitimi ve bakiminda görevliyiz. Herseyi birlikte yapiyoruz ama herkesin kendi basina oldugu vakitleri de var.

Maalesef etrafimda mutsuz evlilikler diz boyu... Herkes mutsuz. Herkes karsisindakinden sikayetlenecegine kendine bakip ceki düzen varsa, bu kadar mutsuz evlikliklerde olmaz, insanlarda olmaz...

Mutsuz evlilikler cok gördüm, kültür farkliligi yüzünden....
Allah'a sükür binlerceeeeeeeeee ki ben cok mutluyum, insallah ölene kadar öyle olur... Bazen o kadar cok yoruluyorum ki, ayakta duramiyorum ama esimi gördügüm an:asigim: herseyi ama herseyi unutuyorum, ve yorgunluk diye birsey kalmiyor!!!! Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyumhihoyyyt Allah bozmasin hic kimsenin evliliginiAAMMIINN

Süper, mükemmel, acayip mutluyum diyemem.
Mutsuzda değilim. Çok şükür...
Öyle işte.
Daha ne diyeyim. Evi akşamdan akşama otel gibi kullanıyoruz, evcilik oynuyoruz.kaydirigubbakcemile2
Allah tadımızı tuzumuzu bozmasın...

buaralar değil- eşim belkide iş hayatının en zor dönemini yaşıyor ve elinde olmadan bu sorunlar şuanda bizi etkiliyor- sabır diyorum
biliyorum
herşey çok güzel olacak ..
yine..

çok şükürler olsun allahıma iyi bir eşim var.anlayışlıdır.2 evladımız var.kızım 3 e gidiyor.oğlum 4 yaşında.tabi herkesin kendine göre derdi vardır.sıkıntıları vardır.önemli olan evlilikte mücadele etmektir.sevgi ve saygı olduğu sürece aşk da bitmez.en önemlisi budur .

bilmiyorum başlığı görünce içimden böyle bir benzetme geldi.evlilikler merdiven gibi çbazıları dikdir çıkarken yukarı zorlanır insan nefes nefese kalır.yukarı ulaştığında .ama bazı merdivenler rahattır yukarı çıkarken zorlanmaz insan vardığı kapıyı mutlu bir şekilde açar.benim merdivenler çok rahattı.bunu çıkarken zorlayan çok insan oldu nefes nefese kalayım diye malesef benim merdivenden değil basamaklardaki insanlardan sıkıntım oldu.(kaynana)ama ben onu kendim aştım.üstüne basarak çıktımkötükedihüso
sonuç çok şükür mutluyum:lepi:

Evliliği mutlu olan arkadaşlar Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Ben mutsuzum hemde çok mutsuzum zaman zaman keşke evlenmeseydim diyorum.
Nankörlük mü ediyorum bilmiyorum kafak çok karışık bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…