- 29 Ekim 2019
- 6.703
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.806
- 198
- Konu Sahibi denizsenal
Kara sevdanin senaryosuAdeta bir dizi senaryosu gibi. Devamında eski sevgiliniz zengin olup eşinizden intikam alacak gibi duruyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kara sevdanin senaryosuAdeta bir dizi senaryosu gibi. Devamında eski sevgiliniz zengin olup eşinizden intikam alacak gibi duruyor.
Aynen bende kara sevda ya özentisi bir kurgu olarak düşünüyorumKara sevda dizisinin senaryosunu yazmış arkadaş. Emir kozcuoğlu nihanın kardeşini hapse girmekten kurtarır. Ama kemalden ayrılıp benle evleneceksin der. Bunun karşılığında nihan kemalden ayrılıp emirle evlenir ama aklı hala kemaldedir![]()
Anadolu kadını tavsiyesiAmaaan 16 yaşındaki aklınla sevdiğin adamla evlenince mutlu mu olacaktin sanıyorsun
Kavuşunca büyü bozulur , bilmiyor musun
Korunmayı bırak çocuk yap biran evvel. Çocuk sevdirir, kocana bağlar, yuvayı ayakta tutar .
Sizi aile yapar .![]()
Yav bu akıllar bitmedi mi 20 30 sene evvel cinnet geçireceğim
Anadolu kadını tavsiyesi![]()
O adam çocuk yapar. Kadın gitmesin diye.Ama bu hikayeye bir de çocuk yakışmaz mı?
Üstelik tam da korunurken hamile kalınanindan![]()
Eğer doğru ise tam bir psikopat ile evlisiniz .Aklınızda başkası olduğu için değil bu nedenle boşanın.Biraz dizi senaryosu tadında ama gerçekse de kişiliğiniz oturmamış . Kardeşinizin hayatını kurtardı diye kardeşiniz madem sizi sunmuş, sevgilisi karısı yokmuydu daha makbule geçerdimerhaba kadınlar külbü bi derdim var aşamıyorum 6 aylık evliyim ve bu evlilik bana çok zor geliyor eşim beni 5 yılık sevgilimden zorla ayırdı ve evlendik kardeşime bi iyilik yaptığı için ona söz verdim seveceğime ama yapamıyorum eşime dediğimde zaman ver seveceksin diyor ailedeki herkes biliyor sevmediğimi ama kimse bişey demiyor eşim çok iyi gerçekten ama yaptığı ihaneti kaldıramıyorum belki beni zor durumda bırakmasaydı sevdiğim adamla şimdi hala birlikteydik aklıma gelince çıldırıyorum eski sevgilimi stakladığım zaman telefonumu zorla alıyor vermiyor 2 defa inthar ettim her seferinde kurtardı bilmiyorum neden vazgeçmiyor aklım başkasında bildiği halde onu seveceğime inanıyor bide çocuk istiyor ben korunuyorum bunu da bilmiyor aileme anlattığımda unutacaksın x senin için çok şey yaptı nankörlük yapma diyor ailemle iletişimi kestim kimse anlamıyor beni o kadar mutsuzum ki 56 kilodan 42 kiloya geldim boşanın diyeceksiniz ama onun rızası olsun kardeşimin hayatını kurtardı kardeşim çok üzülür zaten yeni yeni iyileşmeye başlıyo bazen sanki ölsem herşey bitecek eski sevgilim hiç bişeyden haberi yok beni sevmediğimi düşünüyor herşey para için yaptığımı sanıyor ismimi koluna dövme yapmıştı onu bile sildirmiş ya dayanamıyorum o benim çocukluk aşkım onunla 16 yaşımda tanışmıştım lise aşkım her yaşım onunla geçti nasıl unuturum nasıl geçer bu iskenceler kendimi affedemiyorum ben ölüyorum her gün ama kimse neden diye demiyor lütfen yargılamadan bana yardımcı olun çok çaresizim kimsem yok dertleşmek için düşünüyorum o evlenirse naparım bilmiyorum bunları düşünmekten hergün ölüyorum ama yine nefes alıyorum
BöcüüümSanırım kardeşinin önemli bir konuda yardıma ihtiyacı varken eğer ondan ayrılıp benimle evlenirsen kardeşine bu yardımı sağlarım demiş. Konu sağlık konusu olmalı ki üye de yeter ki kardeşime yardim etsin diye ayrılıp yardımı alabilmek için bu adamla evlenmiş. Adam da deli mi ne kendini istemeyen günden güne eriyen kadını yanında zorla tutuyor.
Bu şey değil mi ya Kara Sevda Nihan Kemalmerhaba kadınlar külbü bi derdim var aşamıyorum 6 aylık evliyim ve bu evlilik bana çok zor geliyor eşim beni 5 yılık sevgilimden zorla ayırdı ve evlendik kardeşime bi iyilik yaptığı için ona söz verdim seveceğime ama yapamıyorum eşime dediğimde zaman ver seveceksin diyor ailedeki herkes biliyor sevmediğimi ama kimse bişey demiyor eşim çok iyi gerçekten ama yaptığı ihaneti kaldıramıyorum belki beni zor durumda bırakmasaydı sevdiğim adamla şimdi hala birlikteydik aklıma gelince çıldırıyorum eski sevgilimi stakladığım zaman telefonumu zorla alıyor vermiyor 2 defa inthar ettim her seferinde kurtardı bilmiyorum neden vazgeçmiyor aklım başkasında bildiği halde onu seveceğime inanıyor bide çocuk istiyor ben korunuyorum bunu da bilmiyor aileme anlattığımda unutacaksın x senin için çok şey yaptı nankörlük yapma diyor ailemle iletişimi kestim kimse anlamıyor beni o kadar mutsuzum ki 56 kilodan 42 kiloya geldim boşanın diyeceksiniz ama onun rızası olsun kardeşimin hayatını kurtardı kardeşim çok üzülür zaten yeni yeni iyileşmeye başlıyo bazen sanki ölsem herşey bitecek eski sevgilim hiç bişeyden haberi yok beni sevmediğimi düşünüyor herşey para için yaptığımı sanıyor ismimi koluna dövme yapmıştı onu bile sildirmiş ya dayanamıyorum o benim çocukluk aşkım onunla 16 yaşımda tanışmıştım lise aşkım her yaşım onunla geçti nasıl unuturum nasıl geçer bu iskenceler kendimi affedemiyorum ben ölüyorum her gün ama kimse neden diye demiyor lütfen yargılamadan bana yardımcı olun çok çaresizim kimsem yok dertleşmek için düşünüyorum o evlenirse naparım bilmiyorum bunları düşünmekten hergün ölüyorum ama yine nefes alıyorum
konu iyi oyunculuk kötü üzgünüm daha yaratıcı oynamerhaba kadınlar külbü bi derdim var aşamıyorum 6 aylık evliyim ve bu evlilik bana çok zor geliyor eşim beni 5 yılık sevgilimden zorla ayırdı ve evlendik kardeşime bi iyilik yaptığı için ona söz verdim seveceğime ama yapamıyorum eşime dediğimde zaman ver seveceksin diyor ailedeki herkes biliyor sevmediğimi ama kimse bişey demiyor eşim çok iyi gerçekten ama yaptığı ihaneti kaldıramıyorum belki beni zor durumda bırakmasaydı sevdiğim adamla şimdi hala birlikteydik aklıma gelince çıldırıyorum eski sevgilimi stakladığım zaman telefonumu zorla alıyor vermiyor 2 defa inthar ettim her seferinde kurtardı bilmiyorum neden vazgeçmiyor aklım başkasında bildiği halde onu seveceğime inanıyor bide çocuk istiyor ben korunuyorum bunu da bilmiyor aileme anlattığımda unutacaksın x senin için çok şey yaptı nankörlük yapma diyor ailemle iletişimi kestim kimse anlamıyor beni o kadar mutsuzum ki 56 kilodan 42 kiloya geldim boşanın diyeceksiniz ama onun rızası olsun kardeşimin hayatını kurtardı kardeşim çok üzülür zaten yeni yeni iyileşmeye başlıyo bazen sanki ölsem herşey bitecek eski sevgilim hiç bişeyden haberi yok beni sevmediğimi düşünüyor herşey para için yaptığımı sanıyor ismimi koluna dövme yapmıştı onu bile sildirmiş ya dayanamıyorum o benim çocukluk aşkım onunla 16 yaşımda tanışmıştım lise aşkım her yaşım onunla geçti nasıl unuturum nasıl geçer bu iskenceler kendimi affedemiyorum ben ölüyorum her gün ama kimse neden diye demiyor lütfen yargılamadan bana yardımcı olun çok çaresizim kimsem yok dertleşmek için düşünüyorum o evlenirse naparım bilmiyorum bunları düşünmekten hergün ölüyorum ama yine nefes alıyorum
Gündüz kuşağı dizisi olur bundan.merhaba kadınlar külbü bi derdim var aşamıyorum 6 aylık evliyim ve bu evlilik bana çok zor geliyor eşim beni 5 yılık sevgilimden zorla ayırdı ve evlendik kardeşime bi iyilik yaptığı için ona söz verdim seveceğime ama yapamıyorum eşime dediğimde zaman ver seveceksin diyor ailedeki herkes biliyor sevmediğimi ama kimse bişey demiyor eşim çok iyi gerçekten ama yaptığı ihaneti kaldıramıyorum belki beni zor durumda bırakmasaydı sevdiğim adamla şimdi hala birlikteydik aklıma gelince çıldırıyorum eski sevgilimi stakladığım zaman telefonumu zorla alıyor vermiyor 2 defa inthar ettim her seferinde kurtardı bilmiyorum neden vazgeçmiyor aklım başkasında bildiği halde onu seveceğime inanıyor bide çocuk istiyor ben korunuyorum bunu da bilmiyor aileme anlattığımda unutacaksın x senin için çok şey yaptı nankörlük yapma diyor ailemle iletişimi kestim kimse anlamıyor beni o kadar mutsuzum ki 56 kilodan 42 kiloya geldim boşanın diyeceksiniz ama onun rızası olsun kardeşimin hayatını kurtardı kardeşim çok üzülür zaten yeni yeni iyileşmeye başlıyo bazen sanki ölsem herşey bitecek eski sevgilim hiç bişeyden haberi yok beni sevmediğimi düşünüyor herşey para için yaptığımı sanıyor ismimi koluna dövme yapmıştı onu bile sildirmiş ya dayanamıyorum o benim çocukluk aşkım onunla 16 yaşımda tanışmıştım lise aşkım her yaşım onunla geçti nasıl unuturum nasıl geçer bu iskenceler kendimi affedemiyorum ben ölüyorum her gün ama kimse neden diye demiyor lütfen yargılamadan bana yardımcı olun çok çaresizim kimsem yok dertleşmek için düşünüyorum o evlenirse naparım bilmiyorum bunları düşünmekten hergün ölüyorum ama yine nefes alıyorum