Evliyim ama başka birisi...

Ya Allah aşkına saçma sapan yorum yapmayın. Zaten ben de biri ıksa da hoşlansam diyordum tövbe yarabbim yaa ben ne diyorum ne anlıyor

bana kızma.. bi erkek senin için gözyaşı döküyor
seni üzen eşini hazmedemiyorum ve seni sahiplenmek istiyor
ve mutlu bi evliliğinde yok.. nefsine ve kalbine söz geçiremeyebilirsin
bu istem dışı biişey ve sakın büyük konuşma
bence en iyisi uzaklaşmak

Aynı şeyleri tek tek anlatmaktan yoruldum gerçekten. Geçmiş yorumlar da yazıyor.
Ne ev de kalması ya hu?
Misafir gibi ara da geliyordu.

O zaman konunda yazsaydın tek tek yazmak istemiyosan
Herkes senin her yorumunu okumak zorunda değil konuyu okuyup yorum yapıyoruz
Kime sinirlendiysen de ona trip at
Hayret birşeysin

Kocamı anlatmasam da evde görüyo dersen sizde kalıyo sanılır tabi
Nasıl yazdığına bakmıyosun da bi daha mı anlatacam diyosun
Net bi şekilde bir kerede konu açmayı öğrenmezsen daha çok yazarsın tabi

Allah razı olsun okuduğunuzu anlamışsınız. Ben evliyim ne işim olur başkası ile

Yahu farklı bir gözle bakabilir. Cogu ınsan bosluk anında ya da yardıma muhtacken birşeylere açken ona elini uzatan karsı cinse bağlanır. Bunu hemen kötüye yormayın. Arkadas ona baktıgı ıcın o da minnet duygusuyla acı cektıgı zaman koruma iç güdüsüyle sahıplenmeye calısmıs.

Konu sahıbının tek hatası kocamdan nefret edıyorum demesi. O da bunu duyunca farklı dusunmeye baslamıs.

sizin onu kırmama çabanız umutlandırabilir..bu daha mı kötü olur ne?

Bu karakter meselesi birazda.
ister ki gökten inen melek olsun değişmez gerçek ben evliyim.
Evli olunca nefsede, kalbe de hakim olacaksın.
Olamayacak kabiliyetteysen boşanırsın.
Aksi takdir de evliyken yaptığın şey o..... bana göre

tamamda bahsettiğimiz kişi 20 li yaşlarında muhtemelen 23-26 arasıdır akli melekeleri yerinde bir erkek...minnet duygusuyla falan değildir o konu sahibine kadar gelip banyosunu yaptıran insanlar var 90 tane şiir onlara da yazdıysa sıkıntı yok...ben sizin demeye çalıştığınızı gayet net anlıyorum fakat konu sahibinin cümlelerine istinaden alenen evli bir kadına sulanan ilan-ı aşk eden bedensel engelli bir bey görüyorum ki bu engelli olduğu için bu durumu meşrulaştırmaz diyorum..iyilikten maraz doğuyor bu devirde..konu sahibi ilgilenmeyi jilet gibi kesecek yapacağı kadar iyilik yapmış zaten..engelli vatandaşlarla ilgilenen yerler var akrabaları bir zahmet el atsın rehabilitasyon merkezine yatırsın vatandaşı..
Allah muhafaza yanlış bir sözünde eşiyle arasıda bozulacak konu sahbinin her ne kadar eşimdn nefret ediyorum gibi bir terimde kullansa bunlar hassas mevzular.

Haklısınız siz de evliliği sıkıntıya girer yanlış anlaşılır dıye ikaz edıyorsunuz

Haklısınız siz de evliliği sıkıntıya girer yanlış anlaşılır dıye ikaz edıyorsunuz

e yani adamın düşüncelerine ket vuramam ki ..o aşık olabilir bir bilinçsizliktir gerçi ama konu sahibine bağlı her şey...fazla benimsemiş vatandaşı..(bak ben engelli sıfatını da pek kullanmam benim için zihinsel değilse bedensel engelli herkes sıradan bir bireydir,gebeliğimde kalkmadan altımda sürgü yattım ne olduğuna empati kurabiliyorumnasip değilmiş) bu sebeple konu sahibini uyarmak boynumun borcu

sen belki iyi niyetle yaptin yaptiklarini ama karsidakinin her ne olursa olsun erkek oldugunu unutmussun...
iste bu yuzdende kimsenin davranmadigi icin davrandigin icin sana ilgi duymus...sen kendini biraz cekmelisin...yardim etmek istiyorsan gene edersin kocan vasitasiyla vs...ama bu sekilde nasil olacak?? sen ayni sekilde devam edersen o dahada umitlenecek belkide olmyacak sacma sapan hayallere kapilacak...herneyse kocanizdan dert yanmanizi bir yerde anlayabilirim...bazen bos bulundugumuz anlar hepimizin olur..

bu tarz insanlar yardımları iyi niyeti yanlış anlayabiliyor. siz ona abla kardeş gibi yaklaşıyorsunuz o ise bu durumu farklı algılıyor.

öte yandan sizin eşinizle olan sorunlarınızı bilmesi size içten içe daha da aşık etmiş.

bir yakınımın başına gelmişti kız bekar görkemli biri. oğlan ise kendini ifade ve yürüme sorunu var. neyse kız ona hep iyi niyetle yaklaşmış sonrasında oğlan yanlış anlamış kız 32 oğlan 23 yaşında bu arada oğlan ona açıldığında ise kız kabul etmemiş tabi.

siz sanıyorsunuz ki ben ona iyilik yapıyorum siz ona özelinizi açtıkça o sizin bu ilginizi yanlış anlıyor ve kafasında başka şeyler kuruyor yakınımda olduğu için biliyorum sonrasında kız çok pişman oldu çünkü oğlan ona sen kuyruk salladın da ben sana bunları hissettim yoksa başka birine neden hissetmedim demiş haklı mı kendi açısından haklı çünkü kız sürekli oğlanla gezmelere tozmalara çaylara kahvelere gitmiş. o çocuğunda sizin evinizde işi neydi acaba?

eşine olan uzaklıgınızı nefretinizi anladıgı için
size bu kadar açık olmuş
bir umut diye söylemiş
keşke eşinle sorunlarını dışarıya bu kadar yansıtmasaydın

Bu durum benimkinden farklı ama.
O kişi zaman geçirmek anlamında takılmış.
Ben bu kişiye yardımda bulundum.
Eve gelmesinin sebebi
Engelli olduğundan, hareketleri de kısıtlıydı sürekli eve tıkılıyordu.
Çok defa da üzülüyordu '' Neye isyan etsem bilmiyorum. Engelliyim engelli olmasına da keşke yalnız olmasaydım, bir ailem olabilseydi keşke'' derdi
Ben de üzülmesin diye zaman zaman misafir olarak eve davet ederdim.
Benim gözüm de ERKEK değil engelliydi.
Bayan da olsa yine aynı yardım ederdim.
Geçmişte mesela bir bayan vardı onla da ilgilnirdim.
Ama o bu kadar aciz değildi.

işte canım senin gözünde öyle o yakınımda öyle görmüş tamam aynı değil ama karşı taraf çok farklı yorumluyor ona aile olabilecek tek siz yoksunuz ki eşinizle konuşup bence bu durumu bilmesini sağlasanız daha iyi olur yarın bir gün daha kötü bir şeyler dedikodular yapabilir çünkü

eşine olan uzaklıgınızı nefretinizi anladıgı için
size bu kadar açık olmuş
bir umut diye söylemiş
keşke eşinle sorunlarını dışarıya bu kadar yansıtmasaydın

Birilerine anlatmama gerek yok ki
Eşimin huysuzluklarını mahalle naklen izliyor ve dinliyor yani
Artı eşim dışarda da geçimsiz birisi.
Kaç kere sırf arkada ki araç uzunlarını yaktı diye trafikte kavga edip karakolluk olduk.
Karakol komutanı bile '' Allah yardımcın olsun yenge'' demişti

Cok cok üzüldüm ya, sizden hoslanmasi cok normal ona en yakin sizsiniz onun hep yaninda olan sizsiniz canim benim ya. Bence bu isin olamayacagini ama bunun kesinlikle onun engeliyle alakasi olmadığıni soyleyin, bazilari gorusmeyi kesin demiş ama bence kesinlikle kesmeyin sonucta o sizi ailesinden bilmis yakin gormus onu bianda birakirsaniz ne kadar aci vereceginizin farkinda misiniz ? Mesafenizi koruyun ama kesinlikle gorusmeyi kesmeyin. Allah yardimciniz olsun, bu yaptiklariniz okadar guzel seylerki insallah bu dunyada yada ahirette mukafatini alirsiniz

Dedikodu yapacak karakterde birisi değil. Tek dileğim böyle bir şeyin mümkün olmayacağını kırılmadan anlaması ve kabullenmesi

Amin inşallah
Evet engeli ile alakası yok.
Burdan fikirler edindim ve uygulayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…